reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Cześć, dziękujemy za życzonka,
Happybeti, Aniawa, życzymy Wam również wsiego naj :-)
Maja w końcu bez gorączki i dzisiaj nagle kropki zniknęły więc może to jednak była ospa... mała jeszcze troche ma zawalony nosek ale już o niebo lepiej. Póki co zostaje w domu do końca tygodnia z tatusiem, a w piątek ja biorę urlop :-D

W pracy luz blus więczabieram się za płacenie rachunków...ech...

Aaaa, kupiłam parowar :-D teraz czekam ze zniecierpliwieniem aż mi przyślą

Happy,Aniwa,Cass gratki dla Amelki,Wojtusia.Majeczki
Dagisu mieszkanko super :).Bardzo mi sie podoba, i chyba mysle cosik o d Ciebie sciagnac ;)

Ja właśnie siedzę przed domem w krótkim rękawku i rybaczkach. Słonko świeci, zero wiatru. CUDNIE!!!!
takiej to dobrze :)

A my mamy wielkie pakowanie i jedziemy dzis do kraka i jedynie co mnie smuci, ze prawie wcale nie odpoczne, bo za 2 tygodnie znowu do STW bo 28.05 mamy chrzciny , ehhhhhh mamm juz dosc .
Musze jeszcze napisac podanie o wypoczynkowy i wychowawczy, bo niewiem jak Wy to robicie, ze dostajecie l4 ehhh ja teraz dostałam, bo chora byłam, ale nikt wiecej nie ma ochoty mi dać i tym sposbem kasa sie kończy :( i niewiem czy moje plany sie nie zmienia na szukanie pracy :( , bo do siebie na pewno nie wroce, bo mam za daleko

witam, witam:)

przede wszystkim składam Happybeti,Aniawie,Cass ogromniaste suwaczkowe gratulacje!
DAGISU: welcome back! śliczne macie to nowe lokum :laugh2: co do AA to nasze forum ostatnio jednym wielkim AA jest także nie odstajesz od reszty ;-)
DZIULKA: nosz pajac jeden :wściekła/y: nie dziwię się, że Ci nerwy puściły. Chłop bał się o swoją posadę i na sam widok Twojego CV portkami trząsł. Ech...
ELIZABENETT, SARISKA: kciuki zaciśnięte! obyście szybko wartościowe i dobrze płatne prace znalazły!
ANIAWA: zazdraszczam.

U nas po staremu. Od 8 miałam lekcje, teraz Alutek ululana więc czekam aż wstanie, zbieramy się i w długą go, go, bo żal w domu siedzieć tak ladnie jest na dworze.

IDEK: łer ar ju :confused::confused::confused:

hej dziewczynki

dawno mnie nie bylo ,ale tyle się dzieje ,ze nie mam kiedy być z Wami.
Jest mi smutno z tego powodu :-(

happybeti,aniawa, cass gratuluję Wam i Waszym dzieciaczkom pieknych suwaczków.

Dziewczyny to mój ostatni tydzien wolnego. Od poniedziałku idę do pracy.
Strasznie to przeżywam. Nie mogę spac i jest mi zle.
:no::no::no::no:

No i musze zmykac
... grrrrrrrrrr:angry:

Milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry