reklama

Październikowe Mamy 2010

Alleluja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u nas wlasnei burza i leje!!!!!!!!!!!nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktos sie zlitowal nad nami u gory bo duchota sakramencka. spadam :)) do jutra laseczki:))) buziolki

reklama
Dzień dobry....dla mnie nie bardzo- moje kochanie dzis wyjeżdza i źle mi z tego powodu...:-(:-(:-(...
Bylismy wczoraj cały dzień na wsi u siostry M.Ja ,omamiona prognozą pogody "wyletniłam" się,nasmarowałam kremem do opalania ,a tu d....a- gorąco było,owszem,ale słonko ktos schował....dopiero przed samym wyjazdem wyszło...no,to sie poopalałam:no::baffled:.Jak wracalismy,to musiałam siedzieć z tyłu i zabawiać Amelke,bo już strasznie śpiąca i głodna była.W domu szybko kąpiel i butla i...dziecię jak nowo narodzone:baffled::dry:- rozgadana,rozesmiana,o spaniu mowy nie było.No to pozwolilismy jej jeszcze sie pobawic,my w tym czasie spokojnie kolacje zjedlismy i druga próba położenia jej do kołyski- tym razem udana:tak:.Usnęła tak pięknie,że nawet moglismy się poprzytulać;-):tak:-powiem więcej- nawet "potem" się nie obudziła- dopiero nad ranem musiałam wziąć ją do nas:-).Może i jest nadzieja dla mnie...może to moje dziecko wreszcie nauczy sie spac w nocy:-):tak:.Ale cicho-sza,żeby nie zapeszyć:-);-).
Aniawa,trzymam kciuki,żeby okazało się,że to nic poważnego i dyrekcja ma dla Ciebie dobre wieści:tak::***
Natuś,u nas też Dentinox w użyciu,na zmianę z Ibum dla dzieci ,jak juz wytrzymać się nie dało...A tak w ogóle,to polecam właśnie ten specyfik,bo podoba mi sie rozwiązanie zastosowane do nabierania tego syropku- w Panadolu tego nie było i ta "strzykawa" ociekała syropem.W Ibum jest sprytny korek z dziurką,w który wkłada sie "strzykawkę",nabiera -i jest czysto:tak::-).
Iduś,sorry...:sorry2:ja wiem,że każdy może miec gorsze dni i to o kosmitach to było po to,żebys się uśmiechnęła....Mam nadzieje,że jednak niedługo dołek minie - nie ze względu na nas,a na Ciebie:tak::***
Ponieważ czytałam Was wczoraj wieczorem,ale napisac nic juz nie zdążyłam,to dzis "z pamięci" i mam nadzieję,że mi wybaczycie,jeśli o kimś zapomniałam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Urodzinki dzis swiętują kolejne dziewczynki:-)
Lenka
Laura
Maura
Monimoni,E-lona,Moriam- Dla Was i Waszych Księżniczek wszystkiego najnajnaj:-):-):-):tak:.

Aaaa....juz pamietam....to znaczy właśnie nie pamiętam- cos mi umknęło?Gdzie jest Strip???

Ostatnia edycja:
Witajcie

Gratulacje dla monimoni,e-lony i moriam z okazji suwaczkowego święta:-D
happybeti ojj to znowu słomiana wdowa jesteś... Przytulaski:*
Ida a może YCD cię nie kręci,bo...się starzejesz?;-)

A co do szewców i chodzenia bez butów, to:
1) ja bankowa dziewczyna,więc też bym chciała"bez butów chodzić"
2) mąż budowlaniec,a ścianka w naszym pokoju(oraz wiele innych drobniejszych napraw) nabiera"mocy urzędowej" już około 2 lat... Nie ma czasu...

No to się wczoraj poprzytulałam:-D:happy2::tak::-D:happy2::tak:

Idę robić kawę

witam się oczywiście z łóżka ;-) bo o tej porze to na nic innego siły nie mam ;-) w ogóle nie wiem jak to było jak pracowałam i jak to będzie jak kiedyś niestety do pracy będzie trzeba wrócić...

MORIAM, E-LONA, MONIMONI wielkie gratki!
ciekawe jak przygotowania MORIAM, bo to już niecały miesiąc!

poza tym nie wiem co chciałam napisać ;-)

jeszcze trochę będę, bo na razie wstałam zrobić mleko przed chwileczką, zieloną herbatkę, zjadłam 2 czekoladki merci i zamierzam nadal leżeć :-)
chyba ALICJI wczoraj też nie było.

Heloł. Wy w łóżeczkach a ja już siedzę przed domem. W związku z tym, że dzisiaj musimy się szybko zbierać, zdecydowałam że Wojtek pośpi na dworze i o 7:30 wstawiłam go do wózka na poranną drzemkę. Lecę jeszcze po herbatkę, bo łobuziak na pewno wkrótce się obudzi :-)

Happybeti długo znowu będziesz sama?

Monimoni,E-lona,Moriam suwaczkowe gratulacje!!

Witam z rana. Dawno tu nie zaglądałam i szczerze mówiąc jeszcze nic nie przeczytałam. Chciałam tylko coś napisać na pocieszenie tym z Was które będą musiały oddać malucha do żłobka :tak: Nie taki diabeł straszny... :-D Mój maluch chodzi do żłobka od zeszłej środy i tylko pierwszego dnia odebrałam go zapłakanego. Podobno dopiero co zaczął marudzić. Od tamtej pory co po niego przychodzę to jak go wezmę na ręce to uśmiecha się do pani i wyciąga do niej rączkę. Więc chyba krzywdy mu tam nie robią. Mały zawsze jest przewinięty. Upaprane ubranko co prawda jest, ale chociaż widzę że jadł ;-) Jak go rano zaprowadzam to mi nie płacze. Jedyne co mnie boli to to że od poniedziałku wracam do pracy (nie wiem jak to przeżyję, na bank gorzej niż mały żłobek) i trzeba będzie wcześnie wstawać. Dzisiaj zaprowadziłam go po 7 a i tak nie mogłam go dobudzić. Zasypiał mi przy cycku. Szkoda dziecka. Dzisiaj już na 7 godzin zostanie. Także mamusie muszące oddać dziecko do żłobka: głowa do góry.
No biedne to są moje cycki. Chyba będę musiała przeprosić się z laktatorem. W pracy jak się zamknę w wc to pewnie pomyślą że się z wibratorem zabawiam ;)

Aha, gratuluję wszystkim suwaczkom :-D

Ostatnia edycja:
Witam się z rana . Zuzka wstała 6:45 wiec jakieś święto hehe, a teraz leżą obie przed tv i jakąś czeską bajkę oglądają :) Zuzka i pies hehe.
Za oknem słoneczko piękne i wybywamy dziś po 1 drzemce na ryneczek i może dziś będzie nasz 1 raz komunikacją miejska i pytanko mam do mam jezdzacych MPK czy za wózek też muszę mieć bilet? i jesli tak to czy cały czy zniżkowy? dzięki dziewczyny

MONI,E_LONA,MORIAM gratki dla dziewczynek :)
Happy tulam
Emiś ja też sie trochę poprzytulałam ;) i jak mnie dziś żeganał hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z rana . Zuzka wstała 6:45 wiec jakieś święto hehe, a teraz leżą obie przed tv i jakąś czeską bajkę oglądają :) Zuzka i pies hehe.
Za oknem słoneczko piękne i wybywamy dziś po 1 drzemce na ryneczek i może dziś będzie nasz 1 raz komunikacją miejska i pytanko mam do mam jezdzacych MPK czy za wózek też muszę mieć bilet? i jesli tak to czy cały czy zniżkowy? dzięki dziewczyny

MONI,E_LONA,MORIAM gratki dla dziewczynek :)

Jak wózek jedzie z dzieckiem to za darmo bo dziecko jedzie za darmo a wózek jest jego pojazdem. Jak sam wózek wieziesz to chyba wtedy trzeba bilet.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry