Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Jak wracalismy,to musiałam siedzieć z tyłu i zabawiać Amelke,bo już strasznie śpiąca i głodna była.W domu szybko kąpiel i butla i...dziecię jak nowo narodzone
- rozgadana,rozesmiana,o spaniu mowy nie było.No to pozwolilismy jej jeszcze sie pobawic,my w tym czasie spokojnie kolacje zjedlismy i druga próba położenia jej do kołyski- tym razem udana
.Usnęła tak pięknie,że nawet moglismy się poprzytulać;-)
-powiem więcej- nawet "potem" się nie obudziła- dopiero nad ranem musiałam wziąć ją do nas:-).Może i jest nadzieja dla mnie...może to moje dziecko wreszcie nauczy sie spac w nocy:-)
.Ale cicho-sza,żeby nie zapeszyć:-);-).
:***
:-).
ja wiem,że każdy może miec gorsze dni i to o kosmitach to było po to,żebys się uśmiechnęła....Mam nadzieje,że jednak niedługo dołek minie - nie ze względu na nas,a na Ciebie
:***

.

Nie taki diabeł straszny...
Mój maluch chodzi do żłobka od zeszłej środy i tylko pierwszego dnia odebrałam go zapłakanego. Podobno dopiero co zaczął marudzić. Od tamtej pory co po niego przychodzę to jak go wezmę na ręce to uśmiecha się do pani i wyciąga do niej rączkę. Więc chyba krzywdy mu tam nie robią. Mały zawsze jest przewinięty. Upaprane ubranko co prawda jest, ale chociaż widzę że jadł ;-) Jak go rano zaprowadzam to mi nie płacze. Jedyne co mnie boli to to że od poniedziałku wracam do pracy (nie wiem jak to przeżyję, na bank gorzej niż mały żłobek) i trzeba będzie wcześnie wstawać. Dzisiaj zaprowadziłam go po 7 a i tak nie mogłam go dobudzić. Zasypiał mi przy cycku. Szkoda dziecka. Dzisiaj już na 7 godzin zostanie. Także mamusie muszące oddać dziecko do żłobka: głowa do góry. 
Witam się z rana . Zuzka wstała 6:45 wiec jakieś święto hehe, a teraz leżą obie przed tv i jakąś czeską bajkę oglądająZuzka i pies hehe.
Za oknem słoneczko piękne i wybywamy dziś po 1 drzemce na ryneczek i może dziś będzie nasz 1 raz komunikacją miejska i pytanko mam do mam jezdzacych MPK czy za wózek też muszę mieć bilet? i jesli tak to czy cały czy zniżkowy? dzięki dziewczyny
MONI,E_LONA,MORIAM gratki dla dziewczynek![]()