reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
To i ja się witam. Kawa wypita, dziec nakarmiony i teral zlezy i swoje cztery litery wietrzy, więc mam chwile na BB:)

E-LONA,MONIMONI - suwaczkowe gratulacje :)))
HAPPYBETI: na dlugo tym razem Twoj mężczyzna wybył? podziwiam Was, że dajecie rade, bo ja to bym chyba z tęsknoty umarła jak by D. musiał tak wyjeżdżać :-(
NAT: ja jeszcze tez w łóżku i pewnie szybko się z niego nie podniose, bo lenia mam jak stąd do honolulu ;-)
MALUTKA: ciesze się, że nie taki diabeł straszny. Najgorsze są początki z tego wniosek.

no i własnie STRIP gdzieś nam zniknęła....

poza tym u nas też gorąco i słonecznie, więc pewnie pół dnia na dworze spędzimy. W końcu mamy prawdziwą wiosnę! A w związku z tym, że jutro moja mama do nas na 2 dni przybędzie to czeka mnie jeszcze ogarnianie hacjendy, gdyż przez to moje ostatnie "nic mi sie nie chce i spadajcie wszyscy" w domu taki sajgon panuje, że sie o własne nogi można zabić :-p

Aniawa,tak mniej więcej do końca czerwca:((((.A Ty na która się wybierasz do pracy?Coby kciuki porządnie zacisnąć;-):tak:.
Malutka,super,że Bartusiowi żłobek przypasował:tak:.Zdjęcie super:))).
Makuc,jeszcze nie wybył....a odległość i tęsknota...cóż,cały czas myślimy,żeby coś wykombinować,żeby byc juz ciągle razem,ale...nie jest to takie łatwe...Cóż,musimy sie przemęczyć,na razie nie ma innego wyjścia,ale mamy nadzieję,że już niedługo:tak:

Ostatnia edycja:
Happybeti to długo :-( Serdecznie współczuję.

Jadę gdzieś na 10:00. Chciałam między lekarzami dzieci, ale jednak wolę od tego zacząć.

Malutka super, że Bartuś tak dobrze zareagował na żłobek. Przynajmniej nie musisz się o niego martwić.

Aniawa doczytałam że czeka Cię wizyta w pracy. Trzymam kciuki żeby tylko spytali kiedy wracasz.
Ja wracam w pn ale też nie wiem na jakie stanowisko i z jaką pensją. Porypany jest ten kraj, eh...

Kochane moje ja tak na szybko bo mnie Idusia :* poszukiwała : wracam sobie od rodziców we wtorek patrze a tu robotnicy na klatce i od razu do nas sąsiadki że rury wymieniają i zaczynają od góry czyli od nas. Super ze ktoś nas o tym powiadomił :no: ani kartki, ani nic :wściekła/y: oczywiście pewnie mówili na zebraniu spółdzielni ale nam właścicielka nie raczyła powtórzyć :no: więc ja sie zabrałam z młodą z powrotem do rodziców żeby mała w tym syfie siedzieć nie musiała. Podobno miało to trwać dwa dni..taaaaa...wróciłam wczoraj wieczorem bo małż do pracy a ktoś ich musi pilnować. Isia dziś została z moją mamą bo wzięła sobie na żądanie. Ale dziś wieczorem już mi Isie przywiozą. Generalnie jeden syf!! wynieśli wanne, w łazience wielka dziura, bałagan totalny. Dobrze że chociaż małż zafoliował dosłownie każdy centymetr i mamy stacje epidemiologiczną ;-) mówią że dziś będzie największy syf a jutro powinno być już lepiej..jeju ja mam już dość tej wiertarki :oo2: aaaaaa!!!!!! :-(:wściekła/y::szok:

Happybeti szpieg nr 2 :):)

Dziękujemy kochane za pamięć:) E-lona -również gratki:*

fg'bnhi/nm,;kmnb `de - to od Lenki podziękowania :)

Z neews'ów to jutro będą montować kuchnię :) w weekend przeprowadzka! - co niestety oznacza, że przez kilka dni będę bez neta :( Musze tam zakupić pakiet kablówkowy

Czesć wszystkim :-) u nas od dwóch dni nocki totalnie do bani, chyba przykleję Majce butlę z mlekiem do paszczy na stałe bo dzisiaj chciała jeść co 2 godziny, nie wiem czy o znów jakiś skok czy co....
Poza tym wychodzę dziś do pracy a mała...kaszle... wrrr...mam nadzieję że to tylko incydent bo przez AŻ 2 dni była zdrwa, bez żadnych katarów i gorączek. Póki co do żłobka nie chodzi. A ja jutro wzięłam urlop i będę sprzątać :-) a no i parowar dotarł, wielkie to jak nie wiem, jeszcze nie miałam kiedy przetestować, ale dzisiaj pójdzie w ruch :-D

Suwaczkowe gratki dla solenizantów :-)

Zmykam popracować odezwę się później

reklama
Alicja, współczuję wymiany rur. Kurde a jak ktoś tak dopiero co miał remont to co? Zwrócą za to? Masakra. Dobrze że masz takiego męża co pomyśli żeby zabezpieczyć wszystko. Mojemu by do głowy nie przyszło.
Monimoni gratuluję kuchni.
Cass, zdrówka dla Majeczki. Jaki parowar kupiłaś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry