reklama

Październikowe Mamy 2010

NAT: super:) Pudzianek po prostu wie co najlepsze, stąd pociąg do takiego sprzętu:)))
KANIA: Alicja w pajacyku śpi tyle że nie jest przykryta, bo i tak przez to ciągle krecenie się z brzucha na plecy i odwrotnie mijałoby sie to z celem.
RYSIA: kolorowych i oby czas na uczelni szybko zleciał!

reklama
KANIA jak pisalam - Leander w pizamce z dlugim rekawkiem i nogawkami bo nie usnie inaczej.

co do zabezpieczen- ja nie bede nakladac ZADNYCH. kiedys to nie istnialo i jakos mnei nic sie nei stalo. jak sie dziecko nie pierdyknie w lepetyne to sie zycia nie nauczy. moja mama tlumaczyla mi zawsze ze tego nie wolno robic bo... i jakos zakumalam. a musze pochwalic Leane, juz drugi dzien sadzam ja na podlodze u niej w pokoju, daje zabawke i ide szykowac jej kapiel do lazienki, wracam ona sie ladnie bawi nie drze japy nie placze. popatrzy na mnie tylko i jest cacy.

SUGAR to pieknie jak zabeczek wyszedl:)))))))))) no i wreszcie zawitalas na glownym rozbojnico!!

aaa i gratusie dla kolejnych dzidziolkow z okazji 7 i 8 :)))

Nat, Rysia gratuluję nowych umiejętności u Waszych Synków :-)
Pszylaszczka udanego sernika, podeślij trochę :-)
No to ja chyba za grubo ją ubieram do spania - zwykle pajacyk, jak mi braknie to body z długim rękawem i spodenki ale śpi w śpiworku.

dziulka- tylko,że kiedyś nie było tylu kontaktów, nie było takiej potrzeby i były wyżej, przynajmniej tam gdzie ja mieszkałam, a teraz nie dość że sprzętu więcej to projektują domy z gniazdkami na dole. A ztymi kantami to jedni uważają a inni nie, moja Olka nie jeste jakaś nadpobudliwa i jakoś kanty omija, ale koleżanki córka ma głowę zszywaną, ja też mam bliznę na czole, rozwaliłam głowę o kant jak byłam mała. Ja mam osłony na gniazdka w jej pokoju, ale nie we wszystkich. też uważam, że przesadne ubezpieczanie nie jest dobre, ale teraz inaczej domy się projektuje, kuchnie są otwarte, nie zamkniesz przed dzieckiem, a dzieci są ciekawe, u nas na osiedlu dziecko wypadło z 3 piętra i niby matka pilnowała i dziecko 2,5 letnie zmarło. Ja mam klamki z blokadami.

Kania w tej chwili jestem na zaległym urlopie wypoczynkowym do 20.06 także luzik. A etat na mnie czeka, bo mnie teraz nie tak łatwo zwolnić.
Laura śpi w body z długim i cienkich śpioszkach przykryta kocykiem.
Dziulka super, że niania znaleziona. Mam nadzieję, że się sprawdzi.
Sugar gratuluję ząbka Artkowi.
Ida dzisiaj 3 jaskółcze ziela posadziłam w ogródku. Chcesz też?

A dzisiaj z okazji miesięcznicy zważyłam i zmierzyłam Laurę i ma 70cm i 7380g. W porównaniu z chyba większością dzieciaków październikowych to raczej nie ma się czym chwalić.

a mnie przewiało i zaraz mnie szlag trafi tak cholernie kłuje mnie szyja... nie mam normalnie mocy odpisywać wam... zaraz się poryczę chyba...
a z dobrych rzeczów to kosmetyczka załatwiona, jutro fryzjer (bo pacan źle zapisał w terminarzu - miał być dziś a wpisał piątek i na darmo czekaliśmy!!!), autko już prawie zrobione....
ehhhh, umieram...
gratki suwaczków dziewuszki!!!!!!!!!
i zębolków!!!!!!!!!!
i spadam oglądać chirurgóf i hałsa:-)
i to kurde o suchej gębie bo ibuprom wzięłam:wściekła/y:

edit: e-lonka, dostałam duo film i zobaczymy czy da radę ale jakby co to w sekund pięć adres ci na prv wyślę:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry