Hej dziewczyny,dziękuję że o mnie pamiętałyście,dla tych które troszkę zatęskniły za mną,albo przynajmniej pomyślały co u mnie przesyłam dużo :-******* :-)
Nat oczywiście mnie wyśledziła,hehe dzięki kochana :-)
Monimoni,
E_lona,
Moriam - spóźnione,suwaczkowe gratki dla was i maluszków :-)
Dorisi dzisiejsze gratki suwaczkowe dla Dorianka!
Alicja bardzo fajna sprawa z tym remontem łazienki,wcale się nie dziwię że kobitka zadowolona.Przecież robocizna teraz kosztuje grube pieniądze.
Aniawa cieszę się bardzo że z dyrekcją ok i z pracą...no widzisz a tak się martwiłaś! Super!
Doris,Rysia,Natolin gratki dla dzieciaczków nowych umiejętności!
Sugar gratuluję ząbka,super że bezobjawowo,ja nadal czekam :-)No i pozostaje,życzyć wszystkim maluszkom takiego ząbkowania,oby następne też poszły gładko.
Dziulka z opisu niani wynika,że to profesjonalistka z doświadczeniem,jeżeli do tego wszystkiego będzie mieć wielkie serce do dzieci to normalnie skarb!
Kania mój śpi w body z dlugim rękawem i półśpioszkach,albo w koszulce z długim i śpiochach,wszystko z cienkiej bawełny.przykrywam kołderką.NOce nie są jeszcze wcale ciepłe,przynajmniej u nas.
Ida współczuję bidulko,to jest okropny ból.Oby szybko przeszło.Trzymaj się...tylko nie za szyję;-) ;-*
Happybeti oczywiście trzymam kciuki za Twojego M.
U nas dziś pada,pochmurno więc chyba nie pospacerujemy,w sumie to nawet się cieszę,bo nie chce mi się dzis wyjątkowo ruszać z domu i przynajmniej jest pretekst - brzydka,mokra pogoda

A z nowości to mój maluch kochany od kilku dni raczkuje,narazie do tyłu.Do przodu skacze jak żabka,na kolankach,na dłoniach,dupka w górze i hop do przodu hehe.:-)
Miłego dnia laski :-)