reklama

Październikowe Mamy 2010

mamaagusi u mnie teściowa jak kupuje malemu to zawsze albo za male , albo na kilkulatka ;-/ . Czy specjalnie tak robi? hehe Powaznie wczoraj dostałam bodziaki na 74 - a dla niego ten rozmiar jest juz maławy. Za to jak się urodzil dostalam kilka kompletów na 110cm. !

dobranocka kurcze jeszcze Cię męczą wymioty?! Fatalnie :-( No ale czekamy na wieści jak bedziesz po wizycie. I tak jak nati napisala, nawet jak płec będzie nieodkryta to pochwal się jak bylo.

rysia no to niech Ci szybko minie :-)

ja tez nie jestem przesądna . A 13-tka to dla mnie szczęśliwa liczba , w koncu tego dnia urodziłam Dorianka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
mamaagusi u mnie teściowa jak kupuje malemu to zawsze albo za male , albo na kilkulatka ;-/ . Czy specjalnie tak robi? hehe Powaznie wczoraj dostałam bodziaki na 74 - a dla niego ten rozmiar jest juz maławy. Za to jak się urodzil dostalam kilka kompletów na 110cm. !

dobranocka kurcze jeszcze Cię męczą wymioty?! Fatalnie :-( No ale czekamy na wieści jak bedziesz po wizycie. I tak jak nati napisala, nawet jak płec będzie nieodkryta to pochwal się jak bylo.

rysia no to niech Ci szybko minie :-)

ja tez nie jestem przesądna . A 13-tka to dla mnie szczęśliwa liczba , w koncu tego dnia urodziłam Dorianka :-D
:-D

efa u mnie podobnie z ta nocą. Dodo pojękiwał od 0:30 , a jak podchodzilam do łóżeczka to się uspokajał . Jak znów się kladłam to za pół godz to samo . I tak do 2:30 - wtedy ostatni raz patrzylam na zegar. A o 5tej byl u mnie w łóżeczku. Małz zadzialał. Oczywiscie on sam chcial zebym go zabrala juz o tej 24:30 do łóżka - no ale bez jaj . ja sie potem wyspac nie mogę , bo mnie maly kopie , szczypie i ciągnie za włosy. Sam się dzis przekonał jak to fajnie się z nim spi ;-)
Takze efus rozumiem ziewanie ;-)

Doris, Sheeney, Ewelina gratuluję kolejnych miesięcznic maluszków.
Alicja
z tą wodą to przegięcie. A wyobraź sobie, że ja mam podobnie przez cały sezon niegrzewczy. Woda ciepła w weekendy, a do kąpania Laury grzeję wodę w czajniku.
Ida mam nadzieje, że ten specyfik zadziała. A drogie to? Można kupić bez recepty?

A ja dzisiaj nie wyspałam się przez przedszkole. Pogoda do kitu, bo leje, ale mam nadzieję, że wkrótce przestanie, bo poszłabym z Laurą na spacer. Wczoraj po miesiącu od zaprzestania karmienia przyszła @. Z jednej strony ulga, a z drugiej mówię mężowi, że już do końca życia mogłabym jej nie mieć to mi powiedział, żebym poszła do gina i mi menopauzę wywołał :-D

Dla mnie 13-tka też szczęśliwa, męża poznałam 13-tego ( w listopadzie 10 lat temu), 13 tego wzięliśmy ślub :-) 13 tego mi się oświadczył :-)

Apropo ubranek, to ja mam dużo rzeczy, które dostałam albo pożyczyłam, a jak dostaje to raczej praktyczne - pajace, body. Sukienek mam dla niej 3 wieszaki ale rzadko chodziła w sukienkach bo rajstopki gryzą ją w dupkę
heh..

Ala, E-lona współczuję tych problemów natury technicznej odnośnie wody.
Sugar nie doradzę w kwestii haseł, ponieważ ja nigdy nie daję opcji, żeby pamiętała przeglądarka.
Dobranocka strasznie długo Cię trzymają te nudności, współczuję.
Joli77 już 4? rany mojej odkąd wyszły te dwa jak miała 4,5 m-ca to na razie nie pokazał się żaden ale za to jest prze marudna itd a do buzi zaglądnąć sobie nie da.

Ostatnia edycja:
DORIS, SHEENEY i EWELINA09065, suwaczkowe gratulacje!
U nas nocka z marudzeniem -widzę że idzie 4 ząbek.
SARISA- ty się nie martw że Zuzka jeszcze nie ma ząbków.Mojej starszej pierwszy wyszedł jak miała 10 miesięcy.
E-LONA a dokąd jedziecie nad to morze? my jedziemy 20 czerwca na 10 dni do Dźwirzyna ( ja z dziewczynkami i moimi rodzicami).A w lipcu jedziemy z mężem i dziewczynkami na tydzień do Ustronia Morskiego.
ALICJA- jakaś porażka z tą ciepłą wodą .
U nas po wczorajszej burzy - zimno brrrrrrrr.
Miłego dzionka bo Gabi marudzi....

Dorisku,Shenney gratki dla Dorianka i Tomcia :)

Shenney wiem pamiętam o fryzjerze, ale kurcze ten do którego ja chodzę daleko od rynku :(, ale jeśli chcesz to Ci wysle namiary
Dobranocka czekam na wiesci płciowe hehe i kurcze szkoda, za nadal Cie mdłości trzymaja
Nat to takie wiesci raczkowe i Ty nic sie nie chwalisz - nie ładnie
Mala mi gdzies znikła?

I nadrobiłam przeczytałam i wiecej nie pamiętam moja pamieć strasznie szwankuje.
Własnie ogladam pana Madoxa w ddtvn i powiem Wam, ze on za ładny jest na to zeby byc facetem, zwłaszcza, ze nie widac ani krzty zarostu hehe i ten męski głos hahahah

Ps. a wiem miałam się pochwalić schodami jakie zakupiliśmy i nadal lezą w salonie, ale tylko do jutra.
Schody spiralne - Helsinki - Dolle.com.pl

edit : JOLI 4 no nie ;) gratki dla Gabi

Ostatnia edycja:
reklama
joli wow 4 zeby???? toz to istny kasownik :-D gratuluję
sarisa tez oglądałam madoxa i tez odnoszę wrazenie , ze on to tylko udaje ze jest facetem chyba ;-) . A schody super :-) , moja siostra ma u siebie identyczne i .... działają bez zarzutu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry