reklama

Październikowe Mamy 2010

Cass uuu to nie dobrze :-( przytulam Cię mocno, na pewno jest Ci ciężko, ostatnio same kłody pod nogami...
Doris pisałam wcześniej, na pół brzucha i pleców od lewej strony.
W sumie pokazało się jak miała koło 1 m-ca.
Dagisu miłego prasowania, to dla mnie najmniej lubiane zajęcie...

Zmykam miłego popołudnia...

Ostatnia edycja:
reklama
Kania mój ma znamię na dupce,na nóżce(na piszczelu) - takie maleńkie jasno-brązowe plamki i też przy karku,w sumie to na główce bardziej bo pod włoskami naczyniaka płaskiego-taka mała różowa kropeczka. te jasno-brązowe zostaną na całe życie -też mamy takie z mężem,mój tata też miał,moja bratanica też ma - ale niestety na buzi - takie serduszko na policzku.Jeżeli chodzi natomiast o naczyniaka to ma się wchłonąć.
Dawidowe mój tez uwielbia zwykłą plastikową butelkę :rofl2:

witam
ja na szybkiego, mam mało czasu, bunt w domu, jedno płacze, a drugie dopiero co poszło spać i się obudziło.
Mnie noga boli, ustać nie mogę, a jeszcze miałam wczoraj jakieś skurcze i się wyprostować nie mogłam, albo coś źle się schyliłam albo nie wiem sypię się.

Lolisza,Onesmile gratki suwaczkowe dla dzieciaczków :)

my wróciłyśmy ze spacerku. teściowa przyszła i pyta czy nie chcę odpocząć od małej ja mówię, że nie. a ona że poszłaby na spacer a ja, że pójdę później no to zaczęła prosić, że chociaż na chwilę to poszłam z nią i z Agą na ten spacer. na szczęście jakoś wytrzymałam to gadanie:-)

makuc- chyba nikt nie ma bo jakoś pusto tutaj :)

mamaagusi-
ja akurat mogę z moją Teściową chodzić, gorzej z moją mamą, ona czasem zrzędzi, ale żadna jakoś mi nie chce dziecka wziąć na spacer, pracują i czasu nie mają, a ja bym z chęcią odpoczęła psychicznie.

Ja też jakoś na spacer pokuśtykałam i Teście przyszli, Olka dostała prezenty, ma dzisiaj imieniny chociaż ciężko było dojść kiedy jest Aleksandry, bo w kalendarzu są tylko same samce jako imieniny Aleksandra.

A ja właśnie wróciłam od Siostry (ma dzisiaj imieniny). Spędziłam piękny dzień: 4 dziewczynki w wieku do lat trzech plus trzy kobiety (jeszcze moja mama wpadła), zaliczyłyśmy wspólnie spacer i fajną zabawę na działce. Padnięta ale zadowolona wracam do chorowania, bo gardło ani na chwilę nie przestało boleć. Tamte dzieci właśnie nas zaraziły, więc siostra się nie bała że zarażą się znowu tym samym wirusem. Dlatego mogłam ją odwiedzić. Jusia świetnie się bawi z kuzynkami. Aż miło!

Loliszko, Onesmile - dla Waszych pociech wszystkiego najpiękniejszego!

dobranocka dżizas to daj trochę tego biustu plizzzzz. Pomogę w noszeniu brzucha , a co tam.... byle bym znow mogła poczuć sie kobietą:-D.
Ja to w b chodzę i to jeszcze takim push-upie coby wyglądało ,ze cos tam mam.
No nie fair to jest:baffled:.
Zdróweczka !!!!

Z chęcią. Przesłać pocztą? Bo poważnie to wyglądam dziwnie, trochę jakby mnie ktoś silikonem napompował i trochę przegiął z ilością... A ciężkie to jak cholera. Za paczkę do Ciebie zapłacę fortunę :-)

Ostatnia edycja:
Witam sie maleńkie:)
Onesmile i lolisza gratulacje dla pociech:))
U nas powoli jakoś leci, miałam teraz aż 4 dni wolnego więc poleniuchowałam sobie troszkę, za to weekend cały w robocie i aż sie boje bo w sobotę 12 godzin a w niedziele 10 na tyle to ja sie z synkiem nie rozstawałam:((( a co do nowych umiejetności Błażejek też zleciał z łózka mężowi,ale na szczęście nisko było a mi zjechał tylko na kolanka i trzymał sie rączkami wiec na szczęście zaraz go złapałam a to była chwilunia jak robiłam mleczko szok.
A teraz Was poczytam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry