kroma
Fanka BB :)
emilia- mój wszystko co sam do buzi może wziąć to lubi, ale z łyżeczki czort nie chce. Ale wafelka jeszcze nie miał, loda już lizał, córa mu wpakowała, jak większość zakazanych rzeczy. Jak miał z 3 mce to dała mu z łyżki Monte, Na szczęście nie miał żadnej wysypki, teraz ją kontroluję, bo jak mu da coś twardego.
Makuc , Dagisu, Guziczek wszystkiego naj dla waszych słoneczek, a przede wszystkim, żeby grzeczniutkie były i zdrowiutkie
sheeney- to twój smakosz jest, ogóreczki, jak od tego zaczyna to będzie wcinał. Moja córka też lubiła ogórki, teraz już tak średnio, ale za to ciągle w lodówce stoi.
Witajcie Małam Mi i Elonka
Doris- tak patrzę na ten twój suwaczek i ten twój starszy syn to strasznie przystojny jest.
efa- taki mały i już wie co kobietom do szczęścia jest potrzebne, mały dżentelmen
mała mi, dagusi i reszta co im życie prywatne troszkę się pokręciło życzę wam aby was jeszcze trafił piorun Amora, albo bardziej strzała
Ja mam tak, że mój M to ciągle się ociera o mnie, jak pies, obojętnie co robię to on zaraz koło mnie stoi i się łasi, znienacka mnie dopada jak jakiś zbok. Czasem mam już dosyć tego jego testosteronu, a ja mu ciągle uciekam i odpycham.
U nas ciepło, może jakiś deszcz spadnie.
Makuc , Dagisu, Guziczek wszystkiego naj dla waszych słoneczek, a przede wszystkim, żeby grzeczniutkie były i zdrowiutkie
sheeney- to twój smakosz jest, ogóreczki, jak od tego zaczyna to będzie wcinał. Moja córka też lubiła ogórki, teraz już tak średnio, ale za to ciągle w lodówce stoi.
Witajcie Małam Mi i Elonka
Doris- tak patrzę na ten twój suwaczek i ten twój starszy syn to strasznie przystojny jest.
efa- taki mały i już wie co kobietom do szczęścia jest potrzebne, mały dżentelmen
mała mi, dagusi i reszta co im życie prywatne troszkę się pokręciło życzę wam aby was jeszcze trafił piorun Amora, albo bardziej strzała
U nas ciepło, może jakiś deszcz spadnie.

.

a ja głupia tak wszystko do siebie biore i wszedzie widze złe zamiast dobre 
która sie na desperadosika załapuje? chętnie sie z kimś stuknę za to "aby nasze dzieci miały bogatych rodziców"