reklama

Październikowe Mamy 2010

Witajcie dziewczyny.

Ja już czuję ruchy dzidzi i jestem tego na 100% pewna. Co więcej, jestem prawie pewna że czuję je od jakiś dwóch tygodni.
Ida ja rodzę w Gorzowie właśnie z tego względu że mam duże szanse na znieczulenie ( jeśli anestezjolog będzie akurat wolny a jest ich 4 na jednym dyżurze). Mam nadzieję że się uda bo bez znieczulenia nie rodzę:-) Ida a skąd właściwie jesteś?

Efa ja mam ciśnienie przeważnie 90/50. Ale jak byłam na pierwszej wizycie to miałam 80/50 i puls 47. Na drugiej wizycie jak mi wyszło cisnienie 100/50 to lekarz się śmiał że mam nadciśnienie:-) Też nie piję kawy bo mi cuchnie i dosłownie brak mi energii.

Ostatnia edycja:
reklama
hajka dziubeczki-:) heh dzisjestem w dobrym humorze(jak widać:)) niemoge doczekac sie czwrtku jak zobacze mojego szkrabka na usg;)poza tym..to u nas dzis słonce-ale ciepelka wcale nie ma:/ kiedy ono bedzie??pozdrawiam ciężarówki!

Efa Kochana może i ja się przejadę tego 6 maja :) a powiedz mi w jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja w samym śródmieściu na pograniczu bielaw, więc troszkę dla mnie daleko do "2". Ale zobaczymy.

mala_mi88 u mnie na uczelni większość wykładowców i studentów z grupy wie, bo widać :) nie uda mi się już ukryć brzuszka a i wcale nie chce go jakoś specjalnie ukrywać. Jestem dumna, że zostanę mamą :) A co do zajęć to też często mi ciężko. Troszkę obijam się, nie chodzę na wszystko jeśli mogę sobie na to pozwolić.

Witam Was kochane Mamuśki
ja też czuje ruchy dokładnie od 15 kwietnia na pewno nie są to jakieś większe kopniaki ale wyczuwane dzisiaj mam wizyte u gienia i mam nadzieje że bedzie mi robił usg po zatym wszystko porządku
za Was wszystkie trzymam kciuki i mam nadzieje że też za niedługo poczujecie kopniaki swoich pociech
pozdrawiam trzymajcie się cieplutko i zdrowo:)

cześć dziewczyny! :-)
co tam u Was słychować? mam nadzieję, że jest wszystko ok!!! ja przyznam się szczerze, że nie miałam odwagi wejść wcześniej i coś popisać, nie wiem, co powodem-może czas, a może to, że żyje przyszłością, ale jest już o wieeeele lepiej niż na samym początku.
ciekawa byłam co u Was, mam nadzieję, że mi jakoś streścicie ;-)bo miesiąca w czytaniu nie będę nadrabiać ;-)
pozdrawiam wszystkie które znam,
Kasis jak będziesz znów we Wrocku to zapraszam na kawkę-znaczy jakiś soczek;-)
czekam na odpowiedz:tak:

reklama
cieszę się bardzo, że w miarę się utrzymałyście:-)
ja nie odeszłam :angry: ;-) będę czasem nawiedzać i pytać się co u Was. przyznam, ze człowiek się jakoś tam przyzwyczaił do rozmwiania, plotkowania, do Was:tak:
ja dostałam @ po majówce idę na wizytę do gina, mam nadzieję, że się wszystko tam zagoiło. nie chcemy czekać, działamy albo w tym, a jak nie to w następnym miesiącu bankowo. i mam nadzieję, że szybko się tu pochwalę, choć wiem, że pewno bać się będę bardziej niż za 1 razem, ale cóż szef daje lekcje wytrwałości.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry