reklama

Październikowe Mamy 2010

Efa,baw się dobrze:)***
Alicja ,wyściskam i wycałuję Cię za tego Johnny'ego.Ty to wiesz,jak człowiekowi humor poprawić:))))
(
ups,sorry,znów wszystko grubym drukiem napisałam...to przez to oko ,bo pisze bardziej "na pamięć" i potem taki efekt:zawstydzona/y:).
Paolcia,a to znasz?
Codziennie budze się piękniejsza,ale dziś to już przesadziłam!
Strasznie mi się ten tekst podoba:))))
Dawidowe,a ty znów spaghetti?;)))

reklama
Efa miłego wypoczywania w domku

Alicja ja tez od poniedziałku do piatku na maminym wikcie i juz w weekedny mi sie odechciewa gotwac. Jak sie lenic to na maksa

Happy zrboiłam sosu na dwa dni co sie bede wysilac.

witam:-)
Melduje że przyjemniaste weekendowanie na uczelni jakoś przeżyłam i w końcu mogę powrócić do świata żywych...jupi:rolleyes::rofl:

Monimoni,E-lona wszystkiego najlepszego dla Lenki i Laurki w dniu ich święta:-):-)

no i powróce na bb-aa później bo teraz coś tu pustawo:tak:

IDUCHA napisz mi klocuszku kochany w jakich godzinach jutro jestes w domu tak pod wieczor i wp oniedzialek w ciagu dnia??? moze zrobie niespodziewanke i... nic nie powiem:))))
ciężko stwierdzić, ale po 18ej jestem raczej na pewno:tak:a co? rozpalać wtedy grilla?:-D
no to melduje się porannie. Mamy problem z Młoda, bo strasznie ulewa i od 3 dni nie było kupy tylko jakieś takie twarde krety [sorki za opis ale musiałam] :oo2: żadne ze znanych mi sposobów nie pomagają, więc zaczynam mieć paranoje. No ale nic.
IDA pytanie o bańki nie do mnie wprawdzie ale Ci podpowiem, że ja płynu do naczyń dodaje i działą dalej ;-):cool2: Brawo brawisssimo osiągięcia przedciążowej wagi :happy2: i dużo pałera dzisiaj, bo wczoraj wieczorem coś nietenteges widzę
makuś, Inka też ostatnio częściej "serkuje" i robi bobki a'la króliczek:dry:ale mamy tak co jakis czas i samo z się mija...
a Vanisha dostałam w prezencie:cool2:
waga utrzymuje się od ponad 2 miesięcy:happy2:
A z "kompatybilnością" to...heh...to był "przemycony "komplement dla naszej Idalii;-).Prezent był na obrazku,wczytaj sie w etykietę,to juz będziesz wiedziała wszystko:tak::-D
A płyn do naczyn widocznie moja mama na działce miała jakis nieteges,bo bańki kiepskie z niego wychodziły:((((.
ta, kompatybilność...a zanim zaczaiłam o co biega to mi sie kawa skończyła:cool2:
eeeeee, ja mam pura, jak nie zadziała to fairy kupię bo podobno cuda robi:-p

chciałam wam tylko zameldować że młoda chciała mnie dzisiaj zakopać żywcem... siedzieliśmy sobie na kołderce na podwórku, ja się troszkę wystawiałam na słońce coby vanish się nie marnował (:-p) a młoda koło mnie się bawiła. mąż poszedł na górę na chwilę, a młoda stwierdziła że zawiaże bliższą znajomość z trawką - no to co będę jej bronić;) a ta zołza, zrywała po troszkę trawki i matce w twarz rzucała i jeszcze uklepywała!!!!!!!! no jak zaczaiłam co robi to prawie śmiechem buchnęłam!!!!!!! prawie bo to groziłoby najedzeniem się piachu i zieleniny podwórkowej;) ale i tak piachu w zębach miałam że heeej;P numer roku po prostu:))))))))))

dziewczyny przyszlam sie wyzalic jestem zla a zarazem mi smutno to ze tesciowa mnie nie lubi to wiem ale przeszla juz dzisiaj sama siebie ale skoro moj M sie nie dogaduje z rodzicami to jak ja mam to zrobic dziwni ludxie boje sie tylko ze jak przyjada na chszciny to je popsuja a ja na to nie pozwole
kup miotłle tesciowej :)

jaka tu cisza aż echo słychać

a ja akuta mam czas heh. rzomijam sie ze wszsytkimi. Niunia spi, pranie wisi na balkonie a ja lece gotowac makaron na spagetti.
a ja przeczytalam, niunia wisi na balkonie ;) mysmy dzis kojec z Patrykiem wystawili i godzine mielismy dla siebie, najwieksza radosc dziecko mialo jak samochod przejerzdzal
basenik super, dzis zanurkowalismy ale moje dziecko sie wystraszylo, ale calosciowo wogole nie plakal, plaza super, bo cieplutko i taka lekka bryza od moza, wiec zaliczam dzien do udanych
alicja dzieki Ci za Johneego :*
dziecko wlasnie zjada noge od stolu, ciekawe czy smaczna
ida dobre z ta trawa, moze chciala nakarmic mame ;P

witam

Monimoni,E-lony i Moriam dla dzieciaków
biggrin.gif

A mi się Johny nie podoba
no.gif

Ida-
to cwaniara
margeritta- ja zawsze chciałam na balkon wystawić ze wszystkim jak mi marudzą :)

reklama
A ja wpadłam tu jak po ogień żeby pogratulować rocznic dzieciaczkom Monimoni, Elony i Moriam, a przy okazji...

MORIAM, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WCZORAJSZEGO ŚLUBU KOCHANA!!!!!!!!

517.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry