reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam się wieczornie, my wczoraj pojechaliśmy w końcu do teściów. Oczywiście co się na denerwowałam to moje.... Za każdym razem kiedy tylko próbowałam uspać małego to od razu ktoś przychodził i "tiutał" mu nad głową. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. A dziś za raz po obiedzie poszliśmy na spacer a później do prababci Filipa. A i pochwalę się mamy kolejnego zębola :) na dole :))))
Oczywiście WSZYSTKIEGO NAJJJJJ DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW KTÓRE OBCHODZIŁY I OBCHODZĄ DZIŚ SWOJE MAŁE ŚWIĘTA :))))))))))

Padam. Pałera brak [HAPPY witaj w klubie] i humoru też [nie wiedzieć czemu :confused:] no ale na BB wejść trzeba ;-)

EFA rodzinka szczęśliwa w komplecie? super! korzystaj ile możesz:)
HAPPY oby to nie był początek jakiegoś większego zasmarkańca :*
FROGG gratulejszyny dla Filippo. Zęby fajna sprawa :happy2:
JEJ UPIERDLIWOŚĆ KANIA ależ of kors, że idę:)))) i super, że nocka super. Oby teraz już cały czas tak było! P.S długość posta imponująca :shocked2: zaległości nadrobione na 5+ conajmniej :laugh2::laugh2::rofl2:
DAWIDOWE ja też czekam z niecierpliwością na wieśći :*
IDEK Misialinka chciała Cię tą zieleniną dokarmić zapewne co byś przytyła zdeka :-p
DOBRANOCKA niestyty mimo najszczerszych chęci nie wiem co poradzić w temacie plamkowo-ocznym :-(

Acha - odnośnie kup: od moich "forumowych żali" poszły x 3 [ w tym jedna w wannie :szok:] ale...bidna Alutkowa tak mocno pakusiała przy ich robieniu, że aż mi się serducho krajało. Masakra jakaś. Mam nadzieję, że to pierwsiejszy i ostatni raz się tak porobiło, bo, nie przesadzając, miałam wrażenie, że jej pupę rozerwie :-(

poza tym tak mi sie przypomniało, że dawno LADYGAB nie było i NAT się dzisiaj nie pokazała....

P.S ELWIRKA:
nie obraź się ale
MARGERRITA a nie MARGARITA
i
DAWIDOWE a nie DAWIDOWO
wiem, że dziewczyny Cię nie poprawiły [te których nicki niechcący przekręciłaś] ale mnie to na swój sposób razi, więc prosze zwracaj uwagę na to jak ktoś się zowie na forum,bo to tak samo jak byś w realnym światku zamiast "alka" - "anka" do kogoś powiedziała :unsure: [edit] thx za poprawienie :))))) :happy2:

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki a dla tych mam u których jeszcze nie ma zębolków- zobaczycie zaczną wychodzić jak grzyby po deszczu jeden po drugi. Dziecie okąpane, tata karmi i usypia małego a ja się delektuje dessspperrradooosiiikiieeemmmm :)

FROGG aleś mi smaka narobiła :P co do zębów to święta racja. Mojej koleżanki córce zęby zaczęły dopiero po skończonym roczku wychodzić ale jak już sie pojawiły to praktycznie wszystkie na raz ;-)

reklama
Chciałam powiedzieć żebyś wysłała do sklepu mężulka ale zapomniałam że dziś wszystko prawie pozamykane. W środę był pierwszy dziś drugi więc też jeden po drugim idzie. Ewentualnie zapraszam jeszcze do mnie jak nic pół zostało:) do tego "cipsy" solone :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry