reklama

Październikowe Mamy 2010

no właśnie o jedzeniu na dzisiaj pamiętałam ale o zaopatrzeniu innego typu już nie :eek: cipsy solone i despe? no, no uważaj FROGGUŚ, bo zabiorę teściowej miotłę i zaraz u Ciebie będę :tak:;-)

reklama
Frogg gratki zębulkowe dla Filipka:-)
Dobranocka ja na zaropiałe oczko Miłosza miałam przepisywane różniaste krople na recepte...jednak w naszym przypadku żadne nie okazały się skuteczne i kanalik trzeba było przekłuć:tak:a jeśli chodzi o plamy na ciele Justynki to może to uczulenie na słońce?!
Efa super że w domu super:-)Nacieszcie się swoją małą rodzinką w komplecie:tak:

kurcze jak fajnie tak nic nie robić i o niczym nie myśleć:-Du mnie obijania się cd...:happy2:a teraz coś co powalilo mnie na kolana (nie to żebym była materialistką)ale moja szanowna kurewna przelała nam na konto 5 tys.na zorganizowanie chrztu Miłoszowi. Jaka dobra babcia...nosz pod wrażeniem jestem:-Dżeby nie było nie pajam za ta do niej większą sympatią bo tak czy siak uważam że to i tak mała rekompensata za to ile razy muszę gościć moją kurewne i ile nerwów mnie to kosztuje:-D:-D

a z tesciowo to do wszystkiego sie wtaca i w wogule JUTRO BEDA W LODZI I NAWET DO MALEJ NIE WEJDA BO SA OBRAZENI ale to w sumie dobrze bo nie beda mnie wkurzac a jutro jade z mala wkoncu do szpitala
MARGARITTA zta miotła to dobry pomysł;-)
no właśnie o ile dobrze pamietam to Ulisa zaczęła z miotłą teściowej i tak mi się teraz słowo teściowa z miotłą bardzo bardzo bardzo pozytywnie kojarzy :D

makuc nasze sokole oczko, ja nawet bym pewnie nie zauważyła, ale to przez moje dysortografir i dylekcje i takie inne, najgorsze, ze nawet jak czytam to własnych błędów nie widzę, aż czasami wstyd :(
meżoś poszedł sobie na rower i go popsół, koło się wykrzywiło i wracał z rowerem a nie na rowerze do domu, teraz naprawia i lepiej nie podchodzić bo kąsa

kaniu kolejnych lepszych nocek życzę
frogg gratuluję zębolka

Witam wieczorową porą! :-)

dobranocka moja mała jak na początku ropiały jej oczka miała zapisane kropelki świetlika, sprawdziły się super i po 2 dniach nie było już śladu po ropiejących oczkach :tak: kropelki są dostępne bez recepty. Oprócz tego używaliśmy także soli fizjologicznej po jednej kropelce do każdego oczka. Co do plam to nie mam pojęcia :-(

Efa wszedzie dobrze ale w domku najlepiej, nieprawdaż? Super, że jesteście tacy szczęśliwi!

Elwirka trzymam kciuki za wizyte w szpitalu, oby wszystko było mpo Twojej myśli!

frogg gratuluję ząbka. Moja nadal nie ma :-( nie mogę się doczekać :tak::-)

rysia wow toż to Twoja kurewna dała popis :szok: 5 tys???

FROGGUŚ już lecę

befana.jpg

meżoś poszedł sobie na rower i go popsół, koło się wykrzywiło i wracał z rowerem a nie na rowerze do domu, teraz naprawia i lepiej nie podchodzić bo kąsa
czyżby jakiś niefartowny upadek zaliczył?;)
P.S ja wszystko dostrzegę bom wścibska i namolna ;-)

Ostatnia edycja:
Makucku może faktycznie chce się podlizać ale ja lizustwa nie znoszę więc u mnie to nie przejdzie:tak:ale za to pięniążki bardzo lubię (znaczy ich nie lubię ale wydawać jak najbardziej)więc je przyjmuje bez większych (żadnych) oporów:-)w końcu nam się należą...wnuczkowi bo jest jej wnuczkiem a mi dlatego że tak długo wytrzymuje z jej synem:-D

Hej!

Lenka,Laura i Maura gratulacje okrągłowo-suwaczkowe:-):-D

frogg gratuluję zębolka
Efa cieszę się,że super spędziliście czas:-)
Ida Inka pewnie chciała Ci zrobić maseczkę nowej generacji:-)
rysia łałłłłłł!!!! To się kurewna rzuciła:szok:
Elwirka trzymam kciuki za wizytę w szpitalu
dawidowe czekam na wieści...

Dzisiejszy dzień był bardzo leniwy. Mąż opuścił łóżeczko do samego dołu,bo Franek już sobie kilka razy postał przy szczebelkach:tak:. Potem chciał umyć naczynia i coś się mocno zatkało w rurach. Odkręcił wszystko pod zlewozmywakiem,wyczyścił i... okazało się,że uszczelki brak. Prawdopodobnie się zużyła,bo na 100%jej nie wyrzucił. A tu jak na złość sklepy pozamykane(święto),więc koniec końców-naczynia myję w łazience:confused:. Dopiero jutro pod wieczór będę miała zlew zrobiony...

reklama
RYSIA słuszne rozumowanie :happy2: oby to tylko nie był zadatek na jeszcze większe namolstwo z jej strony ;-) poza tym pieniądze wydawać to i ja lubię, oj lubię...
EMIŚ a może specjalnie uszczelkę tentegną co by naczyń nie musieć zmywać? "nie wierz nigdy mężczyźnie tra la, la, laaa" :rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry