Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jeśli chodzi o plamy na ciele Justynki to może to uczulenie na słońce?!
u mnie obijania się cd...
a teraz coś co powalilo mnie na kolana (nie to żebym była materialistką)ale moja szanowna kurewna przelała nam na konto 5 tys.na zorganizowanie chrztu Miłoszowi. Jaka dobra babcia...nosz pod wrażeniem jestem
żeby nie było nie pajam za ta do niej większą sympatią bo tak czy siak uważam że to i tak mała rekompensata za to ile razy muszę gościć moją kurewne i ile nerwów mnie to kosztuje

no właśnie o ile dobrze pamietam to Ulisa zaczęła z miotłą teściowej i tak mi się teraz słowo teściowa z miotłą bardzo bardzo bardzo pozytywnie kojarzya z tesciowo to do wszystkiego sie wtaca i w wogule JUTRO BEDA W LODZI I NAWET DO MALEJ NIE WEJDA BO SA OBRAZENI ale to w sumie dobrze bo nie beda mnie wkurzac a jutro jade z mala wkoncu do szpitala
MARGARITTA zta miotła to dobry pomysł;-)
kropelki są dostępne bez recepty. Oprócz tego używaliśmy także soli fizjologicznej po jednej kropelce do każdego oczka. Co do plam to nie mam pojęcia :-(
:-)
5 tys???
ale za to pięniążki bardzo lubię (znaczy ich nie lubię ale wydawać jak najbardziej)więc je przyjmuje bez większych (żadnych) oporów:-)w końcu nam się należą...wnuczkowi bo jest jej wnuczkiem a mi dlatego że tak długo wytrzymuje z jej synem

. Potem chciał umyć naczynia i coś się mocno zatkało w rurach. Odkręcił wszystko pod zlewozmywakiem,wyczyścił i... okazało się,że uszczelki brak. Prawdopodobnie się zużyła,bo na 100%jej nie wyrzucił. A tu jak na złość sklepy pozamykane(święto),więc koniec końców-naczynia myję w łazience
. Dopiero jutro pod wieczór będę miała zlew zrobiony...
oby to tylko nie był zadatek na jeszcze większe namolstwo z jej strony ;-) poza tym pieniądze wydawać to i ja lubię, oj lubię...

;-)