reklama

Październikowe Mamy 2010

jak nie masz jak .... no wsiadasz w auto(bus), pociąg tudzież jakis nieduzy samolocik (bo niedaleko mnie jest aeroklub) i jetes! Nie widzę problemu:happy:.

Dziewczynki mozecie polecic jakąś masc, krem , balsam czy cokolwiek na spierzchnięte usta?! Szminka ochronna z nivea - tak nie bardzo pomaga.

reklama
Polecam to - sama go uwielbiam :-)

tisane.jpg

A przed chwilą dosłownie rozbiłam szklankę, zaraz przy miejscu gdzie zwykle bawi się Juśka, szklanka jakoś dziwnie się potrzaskała w miliony drobniutkich igiełek, nie wiem czy dywanik który leżał obok bedzie się jeszcze nadawał do zabaw...

Chyba mam zły dzień.

dobranocka jejku Ty masz dzisiaj zły dzień. Moze to ten 13-ty?! Uważaj na siebie i Jusię. Dzieki za odpowiedź na moje pytanie. Tego niegdy nie próbowałam więc skoro polecasz ;-)
makuc dzieki za wieści.

Doris, przy okazji życzę, aby dzisiejsza rozmowa z mężem okazała się na tyle owocna, aby balsam został natychmiast spożytkowany i wręcz niezbędny :-) A że dzisiaj 13-ty to nie zauważyłam. Robię listę kwiatów domowych i nie tylko niebezpiecznych dla dzieci. Powklejam zdjecia, opracuję to jakoś i zamieszczę na jakimś wątku, żebyście mogły posprawdzać swoje kwiatki. W moim domu zostaną dwa kwiaty z całego multum które hodowałam.... Ryczeć się chce.

to ja tez bardzo chętnie sie wproszę na kawke heheh:)
Roxanka zdrówka:)
Dobranocka jeszcze troche i skonczy sie ten koszmarny dzionek

a ja dzis na 17 do pracy:((

Ostatnia edycja:
Robię listę kwiatów domowych i nie tylko niebezpiecznych dla dzieci. Powklejam zdjecia, opracuję to jakoś i zamieszczę na jakimś wątku, żebyście mogły posprawdzać swoje kwiatki. W moim domu zostaną dwa kwiaty z całego multum które hodowałam.... Ryczeć się chce.
byłabym Ci BARDZO wdzięczna za taka listę. U nas tez kwiatów w domu multum i jakoś niegdy nie wpadłam na to, że one niebezpieczne dla dziecka mogą być :szok:
DORISKU oby dzisiejsza rozmowa była szczera, owocna i wniosła dużo do Waszego dalszego związku. Tulam. Kurcze a już myślałam, że J. naprawił się tak na dobre a tu oooo. Faceci...
KASIS skoro idziesz na 17 to do której pracujesz? do 21? to jest biuro w jakiejś galerii handlowej, że tak długo macie otwarte?

poza tym kawy to i ja bym się z chęcią z Wami napiła :laugh2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Dorisku ja dopiero ide do pracy na 17 do 21 nie wybieram bo szef wie ,że nie karmie, a pozatym to pół etatu w tej chwili.
A możesz mi napisać bo nie było mnie trochę przez tą przeprowadzkę co ci powiedział jak rozmawiałaś z nim?

a z Legnicy przybędę do ciebie:)

reklama
Dobranocka to może już dziś nic nie rób, skoro taki ciężki dzionek, super z tym opracowaniem :-) oo nie próbowałam jeszcze takiego balsamu, może też skorzystam z także cennej informacji.

Doris hmmm obok mnie lotnisko, więc może wynajmę "antka" i przylecę na tą kawę, jak tylko Niunię przebiorę bo się właśnie osrynkała z radości na widok tygrysa (od nie dawna jej ulubiona przytulanka)

Kasis zatem miłej pracy, a Ty gdzie się wybierasz na wakacje z rodzinką?

Właśnie mi się córa dobiera do lapka i kabel zasilający wydziera, chce coś napisać , G F f hfgfch pisze Ozxv n nnn Oliwia koniec pracy !!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry