reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc, lista się tworzy, powoli bo z fotkami poglądowymi (cieżko znać łacińskie nazwy, a jak spojrzysz to poznasz). Na pewno podrzucę na forum jak skończę.
Kroma, mnie taka "zabawa" na kompie odstresowuje, przynajmniej nie siedzę nad śpiącą Justyną non stop patrząc czy oddycha (tylko latam do niej co 3 minuty na balkon, ale to szczegół)... A dywanów w domu nie mamy, bo M. alergik, tylko jeden kupiliśmy taki z Ikei dla Jusi do zabawy zeby miała (prać w pralce można - jest GENIALNY!)
FABLER Dywan - zielony - IKEA

reklama
Dziewczyny to jest piękny ośrodek, z basenem z plaża nad morzem ,są tam restauracje,bary,market praktycznie wszystko co trzeba, ja bym chciała domek w takim jakim był szef to jest 5+1 osoba w tym dwie sypialnie kazda z lazienka i salon z jednym spaniem. Jak ktos woli to mogabyc normalne pokoje bo też sa takie,teraz szef zapłacił za cly domek 1500zł wiec na osobe im wyszlo na osobę 300zł:)))ja patzrylam na poczatek wrzesnia to wychodzi około2000tysiace .
Doris ja nie musze sie pytać szefa pracuje w biurze podroży to wiem jakie sa ceny:))
http://www.suncamp.pl/pl/pl/szukaj/uc25-l11-n913/?keyword=zaton&x=8&y=11

Ostatnia edycja:
kasis rybko ja oczywiście pamietam ,ze pracujesz w b. podróży . Myslalam moze ,ze Wy tylko macie hotele w ofertach dla turystów , a mnie wlasnie chodzi o prywatne kwatery . Taki domek to fajna sprawa jest. Szkoda ,ze jedziemy w róznych terminach :-(

no to tyle na dzis. W pracy nie zrobilam dzis nic . Zupelnie weny nie mialam, a teraz czas do domku. No i zobaczymy co sie bedzie dzialo.

kasis- ja pogadam z M i moi znajomi by chcieli, może jeszcze pojadę, jeśli domek 2000 na tydzień, to w cztery osoby wychodzi po 500 to nie drogo, ja coś podobnego 3 lata temu płaciłam, byłam zachwycona, tylko tam woda słona :), nawet w basenach mieli, a czym jedziecie, autem i gdzie jaka część Chorwacji? Też bym pojechała jakoś jak będzie mniej gorąco, bo w lipcu tam się szło usmażyć.

Dobranocka- fajny, ale my nie mamy Ikei, chyba, że M będzie jechał akurat tam gdzie jest i by fundnął mojej Oli, bo ja też nie mam, alergik jestem, a Olka ma puzzle piankowe. Ja najchętniej starszą bym gdzieś umieściła, młody to grzeczny, teraz zasnął, a sam leżał w łóżeczku, może zaglądam tam co 5 min.

Ostatnia edycja:
kasis, dzięki ale my nie wiemy czy wogóle w tym roku wyjedziemy gdzieś :-( jak nie dostaniemy się do żłobka to trzeba bedzie coś prywatnie załatwiać no i kasy pójdzie na to sporo :baffled: ale jakby się jednak stał jakiś cud i wcisną nas na czyjeś miejsce ;-) to wtedy wyruszamy w świat :-D
a ta oferta bardzo fajna, a wy macie komplet czy szukacie kogoś ? jakbyś napisała jeszcze jak pokoje wychodzą to bede wdzięczna :)

doris,
dokładnie, dziecko musiało być przerażone, wogóle ludzie są bezmyślni :no: tyle się o tym mówi, zresztą nie trzeba mówić to się rozumie samo przez sie :angry::wściekła/y:

kroma
, słyszałam o tym, zresztą nie trzeba daleko szukać bo i u nas takie przypadki były. A ci chłopcy co się prawie spalili bo mama ich nie chciała budzić wiec zostawiła w aucie, no straszne :no:

wiecie co przed chwileczką dawałam mojemu Ptysiowi obiadek i w połowie zasnął :-D:-D:-D normalnie padłam :laugh2::laugh2::laugh2: jadł jadł nagle odkręcił głowe, wtulił się w fotelik, zamknął oczka i odpłynął :-D:laugh2::-D:laugh2::-D nawet jak go przekładałam do łóżeczka to się nie obudził, co mu się normalnie nie zdarza, chyba te latanie z gołym tyłkiem tak go zmęczyło ;-) polecam jakby ktoś chciał skutecznie "wykończyć" swojego dziecia :-p zaraz wrzuce fotke na galerie :-)

witam popoludniu.
no wiec najpierw DORISDAY, SHEENEY gratki dla maluszkow!!!

nocka niezle, mloda wstala o 7.30, butla i spac byle szybko bo oczka tarla. tatus pojechal na te obiecane ryby a ja i mala dospalysmy do 10.
moja mama przyszla i ugotowala mi pomidorowke ze swiezych pomidorkow z ryzem razem (MAKUC to juz wiesz jak).

Trzymajcie kciuki, zaraz jedziemy z Justyną na oględziny do szpitala (dzwoniłam, kategorycznie kazali się zgłosić). Najadła się Diffenbachii jak spałam, a ta roślina zawiera strychninę - jak mi dziecko spuchnie to się udusi. Nawet nie wiedziałam ze mam tak trującą roślinę w domu i to w zasięgu ręki dziecka!! Justyna zasnęła właśnie jak gdyby nigdy nic, bo to jej pora, ja czekam na męża bo zwolnił się z pracy zeby nas zabrać, będzie szybciej niż taksówka. Tylko siedzę i słucham czy oddycha.....
jezuuuuuuuu kochany!!!!!!!!!! obserwuj i to dokladnie. znam przypadek ze dziecko zmarlo przez difenbachie!!
ja w domu mam dracene, anturium i skrzydlowkwiat -wszystko wysoko na polkach.
ahhh no przecież - ale gapa ze mnie. To przez ten beznadziejny dzień.
Niestety sprawca ten sam :-( i znów usłyszalam słynne już 'popatrz się w lustro'. czy ja aż tak straszę? Chyba nie wytrzymam.
powiedz mu ze patrzylas i lustro zapytalo "co ty dziewczyno robisz u boku takiego zarozumialego chama!!!!"
może tak. Juz sama nie wiem co robić. Dzisiaj przeprowadzę z nim ostateczną rozmowę i zobaczymy na czym stanie.
zeby zarozumialec i dupek bo inczej nie powiem nie doczekal sie mojej wizyty bo wjade i mu powiem osobiscie co sadze o nim!!! a ty sie nei przejmuj bo jestes laska ze niejedn o tobie marzy a ten ciul nie docenia!!!nie wart jest nawet potraktowania tluczkiem od miesa!!!!! za same "wymogi". niech zakasa rekawki i zapierd...ala sam bo to facet powinien wiecej zarobic niz kobieta i utrzymac dom!!!!pokaz mu mojego posta zanim ja sie jemu pokaze osobiscie i w morde beckow natluke!!!!

kasis, a czym jedziecie ? ja nigdy w chorwacji nie byłam wiec tym bardziej oferta kusząca ;)

doris
, trzymam kciuki żebys po powrocie z pracy zastała wspaniałego kochającego mężczyzne, takiego w którym się zakochałaś :)

dziulka, chyba bedziesz musiała się przejchać do tego bielska i tam porządek zrobić ;)

a co do zup to ja ogólnie nie przepadam, generalnie mogłyby nie istnieć, ale jedyną którą kocham od małego to właśnie pomidorowa :) jak byłam mała to mogłam jeść codziennie, czasem rosół ale bez entuzjazmu ;)
dziulka, weź mi kurierem troszke tej zupki podeślij, tylko jakimś priorytetem coby się nie skisła ;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Roxi samochodem jedziemy bo na Chorwację przeważnie są takie ofert tylko, co do pokoi musiałbym wiedzieć ile osób i kiedy, tak zbieramy ekipe więc jak masz ochotę to zapraszam:)na tym linku mniej więcej masz ceny i jakie są pokoje,chociaż to i tak ta strona jest tylko aby popatrzeć ja kupuje to u siebie,ale w sumie z tamtej strony też można kupić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry