reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kasis- dacie radę samochodem tyle godzin, to mnie przeraża ta podróż, ja jechałam też autem 13 godzin wyszło, do Puli, w tu widzę, że troszkę dalej, mąż nie lubi takich wycieczek długich, ja już z Uk jeżdziłam po 20 godzin. A bym sobie wyjechała gdzieś, bo nad Polskie morze to nie mam za bardzo ochoty, byłam w tamtym roku i drogo, ciasno.
Roxanka- to się zmęczył, moja Olka też tak robi.

od nas wychodzi 1100 gdzieś wyjedziemy pod wieczór lub późnym popołudniem to noc mały będzie spał:))zobaczymy to sa narazie plany,ale strasznie mam chęć pojechać naprawdę.

Kochane stworzyłam nowy watek o wakacjach i wypadach mam nadzieje,że sie spodoba:)

Ostatnia edycja:
Kania syn czuje się dobrze, Laura też lepiej, a ja czuje się jakby mnie czołg przejechał. Na spacer w końcu nie poszłam, bo jakieś dziwne chmurska się pojawiły i nie chciałam jak ostatnio w biedronce stać godzinę aż deszcz przestanie padać. Jak mąż wróci to pójdziemy na spacer i mam zamiar sobie kupić w biedronie japonki.

Doris rany, brak mi słów odnośnie Twojego J. Co z niego za palant. Ciekawe czego trzeba, żeby docenił co ma.

Odnośnie zostawiania dzieci w samochodzie to wczoraj jak podjechaliśmy pod Hutę Szkła ja wyszłam z synem, bo Laura spałą i został z nią w samochodzie mąż. Potem mi mówił jak to się jakaś babka oburzyła, że dziecko samo w samochodzie zostawione. Ciekawe czy jakoś zainterweniowałaby gdyby mój mąż się nie wychylił i nie jej pokazał.

Jeju, dobranocka, bidulko, współczuję Ci tego dnia.

doris
, co Ty piszesz, że przeciętna jesteś! Przecież jesteś śliczna! I kochana, sympatyczna, fajna - co już nawet i my tutaj wiemy. Ja nie rozumiem tego barana, co mu do łba strzela!

reklama
Dorisku normalnie w szoku jestem co ten Twoj facet mowi:szok::szok: Przykro mi ,ze poprawa byla krotka i naprawde zycze Ci,zeby to wszystko sie jakos ulozylo najlepeij ddla Was :*

Dobranocka my tez mamy sporo kwiatkow i ostatnio przeczytalismy,ze fikusy tez wydzielaja trujace soki :baffled:

EfaMonimoni udanego spotkania i zapoznania dzieciaczkow ze soba!!

Kania wlasnie nie mozemy zlapac tej miny na zdjeciu ale jest przekomiczna i on ciagle ja robi:-D:-D

Roxanka wytrwalosci ,jeszcze troche ,zeby wyjda i bedziesz meic spokoj ;)

Ja nie mam w ogole energii dzis,czuje sie jakbym byla po jakies imprezie ,caly dzien chce mi sie spac..
Nie dam rady narazie dokonczyc wiec pozniej doczytam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry