Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a mi jeszcze 3h zajęc zostały. Dzisiaj do 21.50 więc nie wiem czy dam radę wejść tu wieczorem chociaż na chwilę, tym bardziej, że jutro zajęcia zaczynam od.... 7 rano
kasis- a ty chyba z południa jesteś bardziej, bo ja jestem z Gw, więc te pare godzin dłużej, ale dacie radę, z jednym, małym, moja Olka już nie chce trak długo siedzieć w aucie i płacze, a jeszcze nie dawno to by mogła tam zamieszkać.
Sheneey, fakt, fikus jest na tej liście z trującymi roślinkami, Zajrzyj na obawy dotyczące niemowląt - zapraszam do skorzystania z mojej ściągi, skoro masz dużo kwiatków.
Strip, to czekam aż młody uśnie, bo chyba nie wierzę w to co czytam.
Kasis My 2 lata temu jechalismy samochodem do Chorwacji ze Szczecina.Wyjechalismy o 3 w nocy a o 20 bylismy w hotelu I super sie jechalo,niby dlugo ale bardzo fajna przygoda.Gdyby nie to,ze my juz od stycznia mamy zarezerowana Majorke pojechalibysmy Do Chorwacji na bank!!
Dorisku spotkanie się nie odbyło koleś mnie trochę zwodzi ale jak tylko pojadę do Bielska to dam znać Dobranocka dobrze że wszystko w porządku Natolin zdrówka,zdrówka i jeszcze raz zdrówka
Powiem wam szczerze że z każdym dniem tracę zapał do pracy. Mamy parcie na wszystko a mi jak na złość wszystko się sypie i co raz gorzej widzę to wszystko. ehhhhhhhhh
KANIA jak ja bym chciała lubić tylko kasztanki... ja z czekoladowych rzeczy to chyba lubię wszystko!!!
KASIS zazdroszczę Chorwacji. piękny kraj.
a ceny super,szkoda,że nie mamy samochodu.
DZIULKA uwielbiam Twoje posty! ten do męża DORIS był genialny!
DOBRANOCKA to na prawdę kiepski dzień :-/ tulam. ooo, pytałaś o moje zdrówko-dzięki! średnio się czuję, katar mi cieknie z nosa.
MAKUC to siły do zajęć życzę!
FROGGUŚ ale co się dzieje??
kasis jak ja wam zazdroszcze Chorwacji,,,podobno to piękny kraj i cudne widoki....Jeszcze zanim zaszłam w ciąże to też mieliśmy plany żęby pojechac w tym roku ale z dzieciem jakoś nie mam odwagi jechac tyle km dlatego jedziemy nad polskie morze
Pamiętałam,pamiętałam i zapomniałam ale nadrabiam: Doris i Sheeney buziaczki dla waszych pociech Natolin zainteresowani klienci nagle okazują się nie zainteresowani i z planów wychodzi okrągłe zero!!!!!!!
witam. gratulacje dla świętujących dzisiaj chłopaków
to co udało mi się wyłapać: doris u teściowej było znośnie. generalnie nie było źle. dobranocka współczuję przeżyć i dobrze, że przynajmniej dowiedziałaś się które rośliny masz trujące i całe szczęście że nic się nie stało i życzę zdrówka dla rodzinki e-lona tobie obiecałam chyba zdjęcie tortu ale niestety się nie pochwalę kasis a na jak długo jedziesz do chorwacji? ja tam byłam 2 razy z czego raz w podróży poślubnej i kocham ten kraj nawet mnie to skusiło do nauki chorwackiego. bardzo chcielibysmy tam wrócić
Aga dziś marudna strasznie i płaczliwa a ja mam strasznego doła. już dawno takiego nie miałam. płakać mi się znów chce i nawet nie mam siły was dokładnie nadrobić więc przepraszam.:-(
jeszcze chciałam doris przytulić cię i podpisuję się pod tym wszystkim co dziewczyny pisały na twój temat:*:*:*
i doczytałam, że Natolinkę choróbsko złapało jakieś więc zdróweczka dużo