reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Kania, Doris, Emiliab, Sariska, dziękuję Wam i wszystkim dziewczynom, które o mnie pamiętały w tę ciężką noc...

Wczoraj do 22 nie mogłam niczym zbić mojemu M. gorączki, a było już prawie 40 stopni, leżał jak dętka. Wieczorem koleżanki przywiozły mi materac (nie miałam zamiaru spać z chorym M., nawet w jednym pokoju! A materaca jeszcze się nie dorobiliśmy).
Jusia chyba wyczuła, że ktoś u niej śpi, bo budziła się co pół godziny! :szok: O 4 rano myślałam że osiwieję...

Właśnie mnie Teściowie nawiedzili. Pisałam tego posta półtorej godziny...

Sparr
, dobrze że jesteś.

i nie przesłałaś :-)

Bo to było cyniczne stwierdzenie ;-)

Jestem i ja. Alicja tak dzisiaj daje czadu, że nie wyrabiam na zakrętach. Od rana zdążyłyśmy juz zaliczyć 2h spacer, balkonowanie w kojcy, wygłupy i ryk na całego. Teraz rozwala chusteczki po całym pokoju a ja mam chwilę na BB :happy2:
SARISKA cieszę się, że jesteś :* co do propozycji to jeszcze nie bede się chwalić dokladnie co i jak, bo wolę nie zapeszać :D niedlugo spotkanie z szefem to wszystko sie wyklaruje :cool2:

[c.d. za jakiś bliżej nieokreślony czas...]

SPARROW trzeba pomoc bo mi serce peka doslownie zeby przez posranych bezlitosnych komornikow ktos odebral jej dzieci najwiekszy skarb. dobrze ze powstal watek. tez wysle cos od nas. SPARROW napisz mi ile twoja corcia ma wzrostu i ile wazy na oko. a jak nie paczuszke to wysle kase.trzeba pomoc i juz.

Dobranocka współczuję i tulam Cię mocno :***
Dziulka Sparrow chyba znikła, ale pomóc zawsze możesz jeśli tylko chcesz :-)
Przyszła mi paczka z Gerbera (samo mleko) więc jak któraś z Was podaje dziecku mleko Gerbera 2 to wyślę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja nie oddam :) Lena wcina każde mleko prócz Bebilonu. Tylko nie rozumiem tej strony brzuszkijakmotylki, jest tam jakieś hasło do wpisania :/

Te paczuszki jak nie chcecie to dajcie może Sparrow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry