sarisa
Fanka BB :)
Efa ja chyba też mam watpliwości ....
Makuc obowiązkowo idź do lekarza , weź plastikową przyjaciólkę(może twoja pozwoli wydac trochę kasy, bo Roxi wczoraj narzekała) i nie wracaj szybciej niż za 4 godziny może D. zrozumie. Ja w kwesti dziecka nie narzekam na mojego.
Czarodziejko jak Krzyś?
Dobranocka pochwal się tym jaki masz
)
edit. Mała mi a nie próbowałaś po jednym schodku zjeżdżać z Łukim?wiem, ze łatwiej się wciąga ale zjechać też sie da pomalutku. Jej jak ja dziekuje za winde. Ps. nikt Cie do tablicy nie wywoływał, bo wiedzielismy, ze jesteś na jazdach
Makuc obowiązkowo idź do lekarza , weź plastikową przyjaciólkę(może twoja pozwoli wydac trochę kasy, bo Roxi wczoraj narzekała) i nie wracaj szybciej niż za 4 godziny może D. zrozumie. Ja w kwesti dziecka nie narzekam na mojego.
Czarodziejko jak Krzyś?
Dobranocka pochwal się tym jaki masz
edit. Mała mi a nie próbowałaś po jednym schodku zjeżdżać z Łukim?wiem, ze łatwiej się wciąga ale zjechać też sie da pomalutku. Jej jak ja dziekuje za winde. Ps. nikt Cie do tablicy nie wywoływał, bo wiedzielismy, ze jesteś na jazdach
Ostatnia edycja:
czy jeszcze męczysz swojego biednego mężulka 
jak tak dalej pójdzie to dzisiaj do 1000 dobije 
bardzo dobrze że go z Alutkiem zostawiasz bo coś mi się wydaje że on zapomniałam że dzieckiem nie zajmuje się tylko mama, ale jest jeszcze ktoś taki jak tata ehh te chłopy, normalnie tylko lać i patrzeć czy równo puchnie
;-)

i tak źle i tak niedobrze ;-)

dobrze, że swędzawka se WON PASZŁA
wieszało się strasznie no i odpuściłam