reklama

Październikowe Mamy 2010

Efa ja chyba też mam watpliwości ....
Makuc obowiązkowo idź do lekarza , weź plastikową przyjaciólkę(może twoja pozwoli wydac trochę kasy, bo Roxi wczoraj narzekała) i nie wracaj szybciej niż za 4 godziny może D. zrozumie. Ja w kwesti dziecka nie narzekam na mojego.
Czarodziejko jak Krzyś?
Dobranocka pochwal się tym jaki masz :))

edit. Mała mi a nie próbowałaś po jednym schodku zjeżdżać z Łukim?wiem, ze łatwiej się wciąga ale zjechać też sie da pomalutku. Jej jak ja dziekuje za winde. Ps. nikt Cie do tablicy nie wywoływał, bo wiedzielismy, ze jesteś na jazdach :)

Ostatnia edycja:
reklama
sarisa, a zapomniałam zapytać czy u was też wczoraj gorąco było ?:rolleyes2: czy jeszcze męczysz swojego biednego mężulka :-p

ROXI i jak dzisiejsza wena? odnalazła się gdzieś po drodze?
oj tak, jeszcze wczoraj wieczorem się odnalazła i nawet nie wiem kiedy 900 postów przekroczyłam :szok: jak tak dalej pójdzie to dzisiaj do 1000 dobije :-D
a twój D. to naprawde sobie grabi :wściekła/y: bardzo dobrze że go z Alutkiem zostawiasz bo coś mi się wydaje że on zapomniałam że dzieckiem nie zajmuje się tylko mama, ale jest jeszcze ktoś taki jak tata ehh te chłopy, normalnie tylko lać i patrzeć czy równo puchnie :crazy:;-)

dobranocka, to fajnie, twoje dzieciaczki będą miały dużo kolegów i koleżanek :tak:

Efa ja chyba też mam watpliwości ....
Makuc obowiązkowo idź do lekarza , weź plastikową przyjaciólkę(może twoja pozwoli wydac trochę kasy, bo Roxi wczoraj narzekała) i nie wracaj szybciej niż za 4 godziny może D. zrozumie. Ja w kwesti dziecka nie narzekam na mojego.
1) :tak:
2) :-D no moja "przyjaciółka" to straszna skneruska, ale ja jej jeszcze pokaże :-p

[c.d.] :rofl2::laugh2::laugh2::rofl2::happy::laugh2:

ROXI oooo doczytałam. Dobrze, że humor sie poprawił! co do
jak synek dłużej śpi to mi sie tęskni, ale jak nie śpi to bym chciała żeby poszedł spać?
to mam identyko :zawstydzona/y: i tak źle i tak niedobrze ;-):laugh2:
DAWIDOWE nie ma to jak pełen relaks. Odpoczywaj póki możesz :happy:
DOBRANOCKA a Tobie udało się wczoraj spisać? u nas wizyta/telefon spisywacza nieunikniony niestety.
ONESMILE
Minely nas ze 4 wozki, a w nich maluchy w CZAPKACH, SKARPETKACH, BUTACH, a wczoraj (rowniez 28 w cieniu) dziecko w czapce bylo jeszcze pod KOCEM!!!!AAAAAAAAA!!!!!Jak mozna dzieciom taka krzywde robic?
boszzzz... ja jak widze tak poubierane dzieci to mi się słabo robi. Najgorsze jest to, ze w 99% rodzic rozebrany do rosołu idzie a dziecko zapatulone jakby conajmniej trochę powyżej 0C było. wolę nie wiedzieć jak te szkraby są w zimie poubierane.
NAT ale Ci Pudzianek z tym wczesnym uścięciem niespodzianke zrobił :szok: nie dziwię się, że zdziwiona byłaś. U nas coś takiego jeszcze ani razu nie miało miejsca. I o której wstał? przespał całą nocke czy eee tam?

co do gadania to u nas teraz "bababab" i "mamamma" na topie :laugh2: z tym, że mame to Alicjusz w razie jakiejś awarii wzywa. Ciekawi mnie tylko czy to tak świadomie jest już czy to tylko zbieg okoliczności taki :confused::cool2:
IDUŚ to nie lecenie w kulki - to D. i inne problemy uniemożliwiające wyprawę :angry: dobrze, że swędzawka se WON PASZŁA :laugh2:;-):rofl2: a nieee źle doczytałam 8 dobrze, że jakoś nad nią panujesz :-p a może skok na kaktusa pomoże?
DZIULKA
aaa!!!!!!!! w lidlu afera bo podobno jakis susz bakterii tej co "morduje" znalezli w stekach mrozonych i dzisiaj w panice ludzie nam przynosili i zwroty robilysmy. okazalo sie ze to nei ta sama bakteria ale ile ludzie paniki siejea to ja pindole..... w kazdym razie kazali nam wycofac te steki ze sprzedazy. ?
:szok::szok::szok: bo ludzie to istoty stadne i niestety stadnie też [nie]myślące.... ech.
STRIP WOW ale przerób ma Twój Szrarabeusz;)

[c.d. za moment. Alicjusz alarm wszczęła] jeszcze 5 stron ufff... :laugh2:

Makuc, nie udało mi się spisać. Co zaczęłam coś wpisywać i dawałam dalej, to się wieszało... Coś czuję ze przylezą do domu.

Natolinko, no sama widzisz, że nie mam się czym chwalić :-(

Ostatnia edycja:
DOBRANOCKA ja będę szczera, bo sama cenię szczerość :-) mam taki brzuch teraz, bez ciąży :-)
:-D:-D:-D ja też ;-)
dobranocka, ale ty się nie łam bo to chodzi o to co w środku a nie co na zewnątrz ;-) najważniejsza jest ta dzidzia co tam w środeczku mieszka :-)

makuc, dobranocka, mi też się nie udało spisać :no: wieszało się strasznie no i odpuściłam :confused2:

reklama
Efa,???????!!!!!Co znowu????cos dziwnego się ostatnio tu dzieje...nic nie rozumiem...no,ale ja prosta dziewucha ze wsi jestem,to mam prawo...;)
Makucku- "tak;)" gorace to będzie,mam nadzieję,wieczorem.Teraz bym nawet niemiała serca Go maltretować po tych przejściach:)

BB to już od dawna mi się śni:zawstydzona/y:

No,doczytałam,bo przy tym moim dziecku to pisanie wiadomo,jak wygląda,więc zanim skończe i wyślę,to Wy kolejne 2 strony naprodukujecie
A propos spisu,to trochę szkoda,że tak późno się wszystkie obudziłysmy:/...no,trudno...
Dobranocka...a ja nie rozumiem,dlaczego mały brzuszek ma być zły????Czy to tak fajnie "taczać " się jaK KACZKA ,JESZCZE W TE UPAŁY???(sorki;),shift mi się niechcący wcisnął;)).Ja tam bym się cieszyła,jakbym miała malutki zgrabny brzuszek- bo to i w kostium kąpielowy łatwiej wejść i w ogóle...a nie bój,nie bój,jeszcze do października zdąży urosnąć:):***

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry