reklama

Październikowe Mamy 2010

Elona,może właśnie wynalazłas sposób na "taborety"- pochowac taborety,to szybko uciekną:))))

No i wcisnęłam "wyślij" i się nie wysłało a teraz godina mineła...:/

reklama
Efciu ja przeczytałam wcześniejsze posty i privy to już wczoraj miałam wątpliwości, ale nikt nie poruszał tematu to i ja nie chciałam źle osądzić.... bo kiedyś mnie ktoś fałszywie oskarżył i wiem jak źle mi z tym było :(

Jestem ciekawa, ile z Was teraz dostanie privy o tym, jaka to ja jestem niedobra i nieczuła.
Zróbcie to dla mnie i mi o tym meldujcie :crazy:

Z PRZYJEMNOŚCIĄ.

Dobranocka powiem Ci ze my na chrzciny kupilismy Coneco i kurde powiem Ci jakbym miała kupować to chyba taki zakupię. Bo wiesz mozna go i na zime uzywac(ma spiworek na nozki) i w lato(mozna nawet boki odpiać. składa sie kurde w parasolke i wazył 7 kg i mało miejsca i mało kg.... ale czy dobrze im się ją używa to neiwiem? bo jeszcze nie używają :(

Ale jaki Coneco? Bo ich jest normalnie milion rodzajów :-(

Dobranocka - masz mały brzuszek i może lepiej, w te upały z wielkim chodzić to nie przyjemność.

By the way: myślę, że większość myśli tak samo jak Ewa. Ja równiez mam to samo zdanie.

happy, powiedziałam M o mandacie i on na to że Twój M powinien był zatrzymać się od razu, nieważne gdzie by nie był i jeszcze dodał że we Włoszech miałby o wiele większe nieprzyjemności... a ja się zastanawiałam czy jakby Twój M się zatrzymał tam gdzie nie wolno to czy dowaliliby mu mandat za zatrzymanie w niedozwolonym miejscu zamiast tego za "ucieczkę" i mój M mnie wyśmiał:wściekła/y:a to była ironia:cool:ehhh, najważniejsze że już cieszycie się sobą!!!a na IRĘ się wybieracie???

co do innych tematów to ja się nie wypowiadam gdyż "nie posiadam wystarczającej wiedzy na ten temat"(uwielbiam to zdanie!!!:P) i wolę intuicji nie wierzyć...

idę sie doprowadzić do wyglądu ludzkiego bo spacer w planach

IDA a intuicja co na to? jak siebie doprowadzisz do stanu używalności publicznej to i mnie możesz, bo ja jeszcze w łóżku z Alicją kwitnę i ryków słucham [tym razem przez wychodzący ząb spowodowanych :cool:]

a to na poprawe humoru:

72-d4ff80941a7d27c489ef0e64d396d76a.jpg

:laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Iduś a co to za książeczka. Och jak jak widze kogos z ksiazka to az mam dreszcze hihihih (zabrzmiało erotyczie ) kocham ksiazeczki a jak juz maja kilka tomów to cudnie.

Efus o co chodzi?

Natolinek sadze ze ma jakis system zamotowany w domu informujacy ze jest nowy post i w dodatku go czyta. Potem ona dydktuje co trzeba i komu odpisac

mała mi jejku ja to tez musze sie zmusic do prasowania i ogariecia jedego pokoju. ALe mi sie nie chce. Zreszta szykuje sie po obiadku niuni na zakupy.

zrozumiałam kod Sarisy i Efy i tez nad tym myslałam od poczatku. No coz.

dobranocka mmmmmmm ale z ciebie sexi d............. ;-) (mamuśka)

Roxi a tobie to chyba przyłoze w ta chuda dup..............e na najblizszym spotkaniu albo w te tłuste uszy hahahahaha

niuia usneła to ja sie doprowadzam do stanu uzywalnosci i ludzkiej postaci. zje obiadek i lecimy na spacerek połaczony z carredurem

mała mi ja wczoraj wciagnełam całego małego kalafiora a pomyslec ze jeszcze przed ciaza nie mogłam przełkac kalafiora

włosy wysuszone, jeszcze tylko zombi oczy pokryś tynkiem i będzie git:) eeee, no i ubrać się by wypadało, nie?;)))

moja intuicja nigdy jakaś wybitna nie była. ile razy oceniłam źle ludziów to moje - i to raczej w sensie "jaki on cudny" a okazywało sie hmmm inaczej, więc ja nieteges

reklama
e-lonka, dzięki że pytasz :* ja dzisiaj ostatni dzień na antybiotyku i przyznam szczerze to kaszle nadal tak samo, no może troszke mniej :confused2: ale ogólnie czuje się dobrze no i naszczęście Patryś trzyma się dzielnie:-) (tfu tfu coby nie zapeszyć;-))

makuc, oj współczuje znam te ryki :crazy: u nas chwilowy spokój bo leci minimini, które coraz bardziej zaczyna interesować moje dziecko tylko nie wiem czy się z tego cieszyć :eek:

my dzisiaj jedziemy do alergologa, udało się wcisnąć na czyjeś miejsce bo tak to wizyte mieliśmy mieć dopiero za miesiąc :dry:więc prosze o kciuki bo przy okazji odbieramy wszystkie wyniki :tak: strasznie jestem ciekawa czy coś tam wyjdzie :nerd:w sumie sama nie wiem czy lepiej żeby alergia sie potwierdziła czy nie, ale wtedy bedziemy w punkcie wyjścia ehh :unsure:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry