reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama

:-D:-D:-D
Natolinek sadze ze ma jakis system zamotowany w domu informujacy ze jest nowy post i w dodatku go czyta. Potem ona dydktuje co trzeba i komu odpisac
dobre :laugh2: no inaczej się tego wytłumaczyć nie da ;-)
kochana ty mnie od ponad tygodnia nie widziałaś, rosne w oczach :zawstydzona/y:
moja intuicja nigdy jakaś wybitna nie była. ile razy oceniłam źle ludziów to moje - i to raczej w sensie "jaki on cudny" a okazywało sie hmmm inaczej, więc ja nieteges
:tak: ja toże
unhappy.gif

ida, a mogłabyś mi podpowiedzieć jak to zrobić żeby oderwać się od kompa i coś przy sobie i dziecku zrobić bo mi od 8 rano jakoś nie wychodzi :no: a trza wyjść po pieluchy i takie tam, chyba zwale wszystko na te pogode bo brzydko u nas oj brzydko :-p

sarisa, mogą być zaciągnięte byleby skutecznie :-p

dawidowe, to ja mogę poprasować twoje i swoje rzeczy , w zamian za to ze weźmiesz Łukasza na spacer, bo on po desce do prasowania lubi mi się wspinać :)
dobranocka- ja miałam możliwość kiedyś wozić dziecko jedną taką spacerówką z Conecą ale było to 4 lata temu i nie pamiętam co to za model, ale dodam że lekki był. Chyba będziemy musieli rozglądnąć się za jakąś spacerówką. Najlepiej na żywo obmacać :)
roxi trzymamy kciuki za wizytę.

my mieliśmy przed chwila awarie typu WIELKIE KUPSKO, tore przeciekło i bez kapieli tyleczka nie obeszloby się :) i tyle płaczu przy tym było.. a teraz marudzenie, no i w lapku leci Kulfon bo dziexcko sie wtedy cieszy :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry