Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...co za noc...non stop śnił mi się lekarz do którego mam iść w poniedziałek!Idę do niego pierwszy raz więc mam nadzieję że trafię na jakiegoś fajnego, który poprowadzi mi całą ciąże.Niestety w Warszawie mieszkam niecały rok i jakoś trudno mi się tutaj w tym wszystkim połapać, no i tak żałuję że nie mogę mieć lekarza do którego chodziłam w Katowicach-super kobieta...w ogóle marzę o przeprowadzce do Katowic jeszcze przed rozwiązaniem, ale niestety to już zależy od mojego męża:-( PS.Dalej męczą mnie bóle brzucha, szczególnie kiedy kładę się spać, macie też tak??Zaczynam się martwić czy wszystko ok, bo też się naczytałam na ten temat różnych rzeczy i nie wiem czy to jeszcze jest w normie czy raczej coś poważniejszego??Dlatego też czekam na tę wizytę u gina jak na zbawienie...;-)A jak jest u Was z kolorami. Bo u mnie róż dla dziewczynki a u mojej siostry (woj. śląskie) róż się kupuje dla chłopca![]()
ulisiu a okropny kaszel już sobie poszedł? A mężuśka już masz? Jeśłi tak to pozdrawiam i pytam czy jakiegoś forum z moim M. nie utworzy bo chyba by się im przydało...

kupię zielone, żółte i beżowe ciuszki i już. Ja wiem że o gustach się nie dyskutuje, ale jak widzę te dziewczynki całe na rożowo jak barbie to... hmm... no dla mnie nie jest to fajne. Ale oczywiście co kto lubi.
Dziwnie, ja też ze śląska jestem i róż dla dziewczynki a niebieski dla chłopca. A z jakiego regionu twoja siostra pochodzi?A jak jest u Was z kolorami. Bo u mnie róż dla dziewczynki a u mojej siostry (woj. śląskie) róż się kupuje dla chłopca![]()
Mamy już córeczkę Zuzię która w maju skończy 2 latka . Tak planowaliśmy zeby róznica byla około 2,5 roku do 3 lat no i nam dosyć fajnie poszło i będzie idealnie nie chcialam zapeszać ale byłam już u lekarza i wszystko potwierdzone . Już mam zdjęcie fasolki . Ma cale 14mm
. Aha no i przedstawię się jak już zauważylyscie mam na imię Sylwia , w tym roku 25 lat i mieszkamy w malopolsce.Staram się być na bierząco .Aha no i termin na 10.10.2010
Witaj Sylwia! Dopisuję Cię do listy. jesteśmy w podobnym wieku, ja też 85 rocznik. Bardzo fajny termin porodu - ciekawe czy tak się uda.
Pozdrawiam
No ale wedlug mnie to raczej niemozliwe bo Zuzka chciała się rodzić już w 34 tygodniu no ale potem lezac plackiem donosilyśmy sie do przelomu 39/40 tygodnia, 8dni przed . a tak ogólnie to zobaczycie że tak 2-3 tygodnie przed swoim terminem wszystkie będą chciały już urodzić . Więc ja też tak licze, tyle że 2.10 mam wesele to planuje ze pójdziemy a potem pojadę na porodówkę
Ale mi się marzy ;-)