reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Próbuje was nadrobić, niby dużo tego nie ma ale za to ja mam jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem :eek: tym bardziej, że pod nogami kręci mi się mój wszędobylski synek i przed chwileczką wymazał się jakimś smarem z kółek od wózka :baffled::dry:dlatego troche poodpisuje ale z góry przepraszam za wybiórczość ;-)

sarisa
, widziałam ten klip, żenada :no: ale nie wiedziałam, że to w dodatku ściągnięta żenada :shocked2: no i masz 3 słodziaki w domku, napewno wesoło z nimi masz :-)

Tylko MAQC niczym tyran pracy na BB ciągle swą wartę pełni :cool2:;-)
aha jasne, pełni warte ale jak tylko roxi się pojawia to czym prędzej bb wyłącza :confused2::crazy::dry::ninja2:
a co do Alutkowego marudzenia to jakbyś mojego Ptysia opisywała :tak: ja to już się w lustrze nie przeglądam bo coraz więcej siwych włosów :baffled:

elwirka,
napewno wszystko bedzie ok u lekarza, trzymam kciuki i czekam na wieści :tak:

kania, dziękuje za wywoływanie do tablicy :* nocki oczywiście współczuje i łącze się w bólu niewyspania ;-) i tak jak napisałaś nie ma ideałów dlatego człowiek powinien się cieszyć z tego co ma i czasem odpuścić bo inaczej zwariować idzie :rofl:

uska,
no no o 1 w nocy ogórki do słoików wkładać, niezłe zajęcie :-D chociaż ja o 1 w nocy mam więcej energii niż o 13 w dzień :cool2:

strip, strasznie ci współczuje takich relacji w związku, brak słów na tego twojego bezmózgiego faceta, sorry ale takie traktowanie to pod znęcanie psychiczne podchodzi!

dobranock
a, lubie takie pomysły u mężczyzn :-D mojemu od czasu do czasu też się to zdarza, ale nie za często żebym się nie przyzwyczaiła ;-)

u nas w sumie podobnie jak u kani, raczej wszystko razem robimy czyli jak sprzątanie to się bierzemy w weekend i kilka godzin a cała chałupka wysprzątana, tylko co z tego jak już wieczorem praktycznie nie widać efektów :dry: jak ja bym chciała mieć jasne meble na których nie widać kurzu :-p

sheeney
, no widzisz, mówiłam że nie będzie tak źle ;-) ciesz się rodzinką i niech jak najwięcej zajmują się małym Tomkiem a ty odpoczywaj ile sie da :-)

czarodziejka, a ty tylko wpadasz co i raz i miłość nam wyznajesz :-D my tez cie kofffamy ale napisz cosik więcej kiedyś bo jak nie to chyba do tego operatora od neta zadzwonimy ;-)

dawidowe, dobrze, że wysypka się pojawiła i wiadomo że to ta trzydniówka była :tak: zdrówka dla Lauritki!

ladygab, kroma
, doczytałam jakie fajne pomysły mają wasze strasze szkraby :-D i musze przyznać że troszke przeraża mnie ten etap :baffled: no i podziwiam was że tak świetnie dajecie sobie rade z dwójką maluchów, ja z moim jednym czasem wymiękam :rolleyes2:

aniawa, współczuje mandatu, ale za to zazdroszcze spotkania z doris :tak:fajnie, że dzieciaczki przypadły sobie do gustu, może kiedyś rodziną bedziecie :-D;-)

hgfgnbvnmk ghddddawrf
a to od Patryka, pisze, że mamusia już musi iść ;-)

lady jeju jaki termin :-(... no w sumie propozycja makuc jest niezla , pod warunkiem ,ze do tego czasu nie zmienisz telefonu :p

A ja rozpływam się w tym upale. jeszcze dłygie dżiny włozylam dziś- no co mnie napadło :-( i mam. Lecę do domu sie przebrac i wezmę dzieciaki do parku :-)

Milego dzionka

ooo ROXI jezdeś:) się zgrałyśmy w końcu. chyba, że już pojszłaś?
DORIS milego popoludnia *

odnośnie sprzątanie to ja ostatnio olewam. Naczynia od wczoraj leżą nietknięte i czekam kiedy D. w końcu je zmyje. A jak się w porę nie zorientuje, że na niego ten pełny zlew czeka to zapasowe powyciągam i wtedy dopiero mu zmywanie uszami wyjdzie;)

Ostatnia edycja:
Roxi póki co to nudy z nimi, bo wszystkie 3 śpią ehhhhh brak im energi do życia hahaha
Makuc i bardzo dobrze nie zmywaj pobrudził niech myje. Ja to pewnie jakby się bardzo wściekła to bym wyjeła ze zlewu i położyła na jego miejscu w sypialni jakby sie chciał położyć musiałby umyć hahahaha
Alicja bardzo dobrze, ze podział obowiązków jest.
Lady łojej a czmeu tak długo?? kurde to nawet mi się udało na NFZ w miesiąc dostać?? ale zeby dziecko tak dlugo musiało czekac to zenada jakaś
Efica super, ze Olinek juz dobrze dzis :-) i ciesze sie, ze keliek pomógł i uważaj kobitko na schodach i moze faktycznie przeswietelenie jakies??
Aniawa Ty się juz może nie chwal co będziecie robić przez następne 2-3 tygodnie, bo mi smutno, że nasze plany w łeb wzieły buuuuu. Super, cieszę się, że taki epalny macie i niech Wam się pogoda uda, a ten spływ kajakowy to Zuzia będzie miała radochę :-)
Mała mi fajnie, ze u Was tez tyle się dzieje. I złota Kobitka jesteś jak im w domku posprzątałaś, ale się będą cieszyć :-)

Hej!
O Alicja się pojawiła. Śniło mi się, że wysłałaś mi smsa, że siedzisz na ławce i rozmyślasz (tylko nie wiem o czym, bo mnie obudzono). A co t oz a sklep ma być w którym mąż będzie pracował? W Z-ciu?
Ladygab mój mąż dzwonił jakoś 2 miesiące temu, żeby umówić syna na wizytę u ortopedy (takiego lepszego) to na ten rok też miejsc nie mieli. A kalendarz można sobie wydrukować :)
Makuc u mnie zmywanie to działka męża i często jest tak, że wszystkie gary brudne. Właściwie to bardzo rzadko (o ile w ogóle) jest tak, że wszystko na bieżąco pomyte. A jak mąż gotuje to teoretycznie ja zmywam. Teoretycznie dlatego, że mało kiedy to robię, bo często i tak sama muszę za niego pomyć, bo nie miałabym w czym obiadu ugotować.
Aniawa a co to za zlot i gdzie konkretnie? Przykro mi z powodu mandatu.
Alicja może Isia butli nie chce, bo ją dziąsełka bolą jak pije.
Efa super, że Oluś już zdrowy. A i następnym razem bardziej uważaj jak będziesz z zakupów wracać.
Dobranocka może i ja kiedyś doczekam takiej chwili, że mąż sam z siebie zrobi coś oprócz mycia tych nieszczęsnych garów. Co do targów to ja mam w planach być razem z qzynką, która akurat będzie na końcówce ciąży (mężów też zabierzemy :P).
Doris gotowanie mnie nie zmogło tylko cały dzień jakiś taki był męczący i głowa mnie trochę bolała.
Mamaagusi super, że dieta efekty przynosi.
Elwirka i jak po wizycie?
Suwaczkowe gratki dla chłopaków Doris i Sheeney.

Dobra uciekam do jakiejś roboty.

Ostatnia edycja:
my juz po lekarzu oli ma tak jak mowilam lekie obnizenie miesniowe musze z nia cwiczyc bede miala dwie lekcje instruktarzowe musi duzo lezec na brzuchu i musze podnosic nozki do raczkowania

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry