Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
dziewczyny zarejstrowalam Zosie do ortopedy, hahaha na 25 stycznia haha i gdzie ja mam to zapisac, jak jeszcze kalendarzy na 2012 nie ma?????????
to tyle sie u Was do ortopedy czeka
?!!!! szok!!!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny zarejstrowalam Zosie do ortopedy, hahaha na 25 stycznia haha i gdzie ja mam to zapisac, jak jeszcze kalendarzy na 2012 nie ma?????????
to tyle sie u Was do ortopedy czeka
?!!!! szok!!!
tym bardziej, że pod nogami kręci mi się mój wszędobylski synek i przed chwileczką wymazał się jakimś smarem z kółek od wózka 
dlatego troche poodpisuje ale z góry przepraszam za wybiórczość ;-)
ale nie wiedziałam, że to w dodatku ściągnięta żenada
no i masz 3 słodziaki w domku, napewno wesoło z nimi masz :-)aha jasne, pełni warte ale jak tylko roxi się pojawia to czym prędzej bb wyłączaTylko MAQC niczym tyran pracy na BB ciągle swą wartę pełni;-)

ja to już się w lustrze nie przeglądam bo coraz więcej siwych włosów 

chociaż ja o 1 w nocy mam więcej energii niż o 13 w dzień 
mojemu od czasu do czasu też się to zdarza, ale nie za często żebym się nie przyzwyczaiła ;-)
jak ja bym chciała mieć jasne meble na których nie widać kurzu 
my tez cie kofffamy ale napisz cosik więcej kiedyś bo jak nie to chyba do tego operatora od neta zadzwonimy ;-)
zdrówka dla Lauritki!
i musze przyznać że troszke przeraża mnie ten etap
no i podziwiam was że tak świetnie dajecie sobie rade z dwójką maluchów, ja z moim jednym czasem wymiękam 
fajnie, że dzieciaczki przypadły sobie do gustu, może kiedyś rodziną bedziecie
;-)