makuc
Fanka BB :)
Ale tworzycie. Nie wyrabiam ;-)
własnie wykonałam telefony z którymi już od kilku dni się ociągałam (dot. znienawidzonej przeze mnie instytucji zwanej stomatologiwem) i jestem free.
Akcję - robimy zębom dobrze - zaczynam od 25.sierpnia, więc mam jeszczę trochę czasu na przystosowanie się psychiczne do zaistniałej sytuacji
w między czasie kupiłam jeszcze GRUPONOWSKĄ ofertę:
375 zł zamiast 750 zł za 3-dniowy Relaks dla Dwojga
i próbuję dodzwonić się do miejsca docelowego, żeby się na termin relaxu umowić
E-LONA jeszcze druga jedynka sie przebic probuje, więc znając życie najpóźniej za dwa dni znowu jeden wielki sajgon w domu będzie
a męża pochwaliłam - proste. Pewnie jakbym tego nie zrobila to więcej by juz z taką akcją nie wyskoczył. A tak mam nadzieję, że może jeszcze kiedyś podobną niespodziankę mi zrobi;-) jogurt szamiesz? smacznego
)
LADYGAB może jakiś odkurzacz jedzeniowy im się włączył? w sumie to lepiej tak niż jak by na próby nakarmienia ciągle glową na "NIE" ruszac miały [u nas tak to ostatnio wygląda właśnie...] co do zdania, że "jak sie przweroci uderzy, to sie nauczy" zgadzam się w 100%
))) w końcu jakoś dzieciaki świat poznawac muszą 

KANIA D. się mnie zawsze pyta po co mi telefony skoro i tak ich nie odbieram jak ktos się chce ze mną skontaktować. No ale cóż na to poradzę - ten typ maqcowy tak ma i jusz
DORIS nie no podzial obowiązkow pierwsza klasa. Może i ja taki u nas wprowadzę? o ile latwiej by się nam żyło wtedy... tych ustawień zapisywania wiadomości wyslanych przeze mnie też szukałam i nie znalazłam. Więc może nie ma takiej opcji po prostu
i chyba tyle na razie.
Alicjusz wzywa.
własnie wykonałam telefony z którymi już od kilku dni się ociągałam (dot. znienawidzonej przeze mnie instytucji zwanej stomatologiwem) i jestem free.
Akcję - robimy zębom dobrze - zaczynam od 25.sierpnia, więc mam jeszczę trochę czasu na przystosowanie się psychiczne do zaistniałej sytuacji

w między czasie kupiłam jeszcze GRUPONOWSKĄ ofertę:
375 zł zamiast 750 zł za 3-dniowy Relaks dla Dwojga
i próbuję dodzwonić się do miejsca docelowego, żeby się na termin relaxu umowić

E-LONA jeszcze druga jedynka sie przebic probuje, więc znając życie najpóźniej za dwa dni znowu jeden wielki sajgon w domu będzie
a męża pochwaliłam - proste. Pewnie jakbym tego nie zrobila to więcej by juz z taką akcją nie wyskoczył. A tak mam nadzieję, że może jeszcze kiedyś podobną niespodziankę mi zrobi;-) jogurt szamiesz? smacznegoLADYGAB może jakiś odkurzacz jedzeniowy im się włączył? w sumie to lepiej tak niż jak by na próby nakarmienia ciągle glową na "NIE" ruszac miały [u nas tak to ostatnio wygląda właśnie...] co do zdania, że "jak sie przweroci uderzy, to sie nauczy" zgadzam się w 100%

KANIA D. się mnie zawsze pyta po co mi telefony skoro i tak ich nie odbieram jak ktos się chce ze mną skontaktować. No ale cóż na to poradzę - ten typ maqcowy tak ma i jusz

DORIS nie no podzial obowiązkow pierwsza klasa. Może i ja taki u nas wprowadzę? o ile latwiej by się nam żyło wtedy... tych ustawień zapisywania wiadomości wyslanych przeze mnie też szukałam i nie znalazłam. Więc może nie ma takiej opcji po prostu

i chyba tyle na razie.
Alicjusz wzywa.
co jest z uziemieniem w domu równoznaczne i z wizytacją popołudniowa u teściowej niestety też