Wpadam tylko zrobić przeciąg. Coś tam poczytałam, ale do końca mi daleko, choć jestem lekko zszokowana ogólną atmosferą. Króko mówiąc na pierwszy rzut oka u większości wszystko się sypie

Co jest grane??????
Dawidowe ładnie podsumowała nasze forum :-(
Mała mi, Makuc zębolkowe gratki!
Madziks suwaczkowe gratki dla Majeczki!
Natolin dlaczego martwisz się o idę? Czyżby to było coś czego jeszcze nie zdążyłam przeczytać?
Ladygab niezły macie termin do ortopedy
Joli współczuję. Jak zawsze trzeba płacić składki a potem leczyć się prywatnie. Koszmar!
Strip przeraża mnie to co piszesz. Przecież jak tak dalej pójdzie, to ten twój facet doprowadzi cię do niezłej deprechy! Co do przyszłości materialnej, nie miej żadnych skrupułów. W życiu nauczyłam się jednego- musisz patrzeć własnej d*** i dziecka. W końcu nie zamierzasz nic mu zabierać, robić czegoś przeciwko niemu, tylko chcesz się zabezpieczyć. Prawdę mówiąc ja dostałam taką nauczkę, że w tej chwili dom jest na mnie a małż nawet nie ma tu meldunku. Teraz chcemy załatwić rozdzielność, na której też głównie mi zależy, bo on ma firmę i nigdy nie wiadomo jak to będzie. Żadne z nas nie widzi w tym niczego złego. Sporo moich koleżanek podobnie podchodzi do sprawy, więc działaj jak najszybciej. Tym bardziej, że między wami układa się co najmniej źle. Poza tym podpisuję się pod wszystkim co rano napisała
happy.
Makuc jaka separacja

???
Dziulka zazdroszczę zakupów. Ja dzisiaj tylko na sekundę wpadłam do galerii i aż mnie ścisnęło. Pełno wyprzedaży a ja nie miałam czasu mierzyć :-( Żeby nie było na szybko kupiłam sobie spodnie w H&M-ie
Aniawa a co to za zlot i gdzie konkretnie? Przykro mi z powodu mandatu.
To już VII coroczny zlot ciężarówek- MASTER TRUCK. Przyjeżdżają na niego różne tuningowane samochody. Można sobie wejść do każdego, pooglądać. Oprócze tego zawsze były różne karuzele i inne atrakcje dla dzieciaków. Nie wiem jak to będzie wyglądało w tym roku, bo zmienili miejsce. Z tego co doczytałam mają też być samoloty. Jakbyś była zainteresowana tutaj masz linka:
zlot ciężarówek opole - Google Search
Właśnie prasuję i końca nie widzę. Mam dość :-( Na dodatek małż wrócił w "wybuchowym" humorze. Trzeba by się ewakuować póki nie ma awantury o nic

Spadam spać a jutro doczytam brakującą resztę. Kolorowych :-)