reklama

Październikowe Mamy 2010

Bry, ja tak tylko na sekundę...z Bieszczad wróciliśmy dziś do południa, było spoko tylko pogoda średnia... może jutro Was nadrobię jak będzie kiedy... a jak nie dam rady, to mam nadzieję że mi wybaczycie :-)
Nice, Sivle, Concita, Frogg, Renata, Daa, Cambria dla Was i Waszych Szkrabów spóźnione ale szczere gratulacje suwaczkowe.

Makuc, Dagisu gratulacje suwaczkowe dla Was i Waszych Pociech..​

Wszystkim Annom wszystkiego naj naj najlepszego w dniu imienin !!!​

Ostatnia edycja:
reklama
no jestem na tym instruktarzu troche cwiczen sie nauczylam i bede z oli cwiczyc. a teraz mala murada jest chyba ja dziasla bola.
roxannka a jak znosilam wozek z dzieckiem niezauwazylam ze mala podlozyla reke i niestety jej p[rzycielam ale wkurzylam sie na siebie bo jak mozna zrobic swojemu dziecku krzywde zrobila
allicja to super ze wozek sie sprawdzil

Dziękujemy wszystkim za życzenia, ostatnio mam chroniczny brak czasu :/ Do tego Daniel maruder bo szły mu 2 pierwsze zęby, dolne jedynki i dziś się przebiły :D JUPIIII
No a poza tym to siedzę do jutra w Wawie u teściowej więc z grubsza Was ogarnę dopiero po powrocie do domu :)

Jeszcze raz tenkju za pamięć :)

KROMA aaa nooo tak Ty Anna przecież :zawstydzona/y: wszystkiegi naj, naj i żeby Ola sobie w końcu z tą kupą spokój dała ;-)
MAMAAGUSI no właśnie tak mi się jakoś wydawało, że ich nie było wcześniej. Ja do suwaczków widmo już przyzwyczajona jestem, bo nie raz mi się gdzieś "zapodziewały" na amen...
E-LONA :-(

Ostatnia edycja:
Alicja jeśli zgłosiliście córcie u męża to musi mieć z zakładu pracy druk zgłoszeniowy ZCZA lub ZCNA na tym druku są wpisani członkowie rodziny ubezpieczonego, którzy są właśnie pod jego ubezpieczenie podczepieni a do tego aktualny druk RMUA ostatnia składka na ubezpieczenie zdrowotne zapłacona przez pracodawce:-)

Wszystkim forumowym Aniom wszystkiego najjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
IDA :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
moni zycze duzo radosci z nowej pracy i wilu ciekawych inspiracji
kroma to juz wiem czemu dziecko mi placze jak mu zmieniam pieluszke,
ANIOM
k,Mzk5MTA0OTMsNjM0OTY0,f,Kim-Bertram-Bahner-Anderson-Pierwsza-randka.jpg

NAJLEPSZEGO

kupiłam wczoraj mlodemu kopare i jest zachwycony
nie wiecie gdzie jest lato???

reklama
Roxi nie obwiniaj się o to co przytrafiło się Ptysiowi. Nawet jakbyśmy chciały to nie da się przypilnować dziecka tak od A do Z. Nasze brzdące są bardzo ruchliwe, ciekawskie. Łukaszenko ostatnio o mały włos nie walnął okiem w róg stołu!:-( Na szczęście uderzył się bardziej w skronie ale i tak płacz był.
makuc ta teoria z tym że jak dziecko pójdzie później spać to wstanie później u nas też nie działa. Ja zauważyłam że u nas to jest tak,że Łukaszenko jak nie śpi po 16 to potem o 20 pada i śpi do rana. Nie ma wtedy problemu z zasypianiem. Natomiast wiem że sen po 17 sprawi że mały się rozbryka, spanie się opóźni i wtedy walczymy z jego usypianiem dłużej mimo że jest śpiący i to widać. Nie wiem czemu tak jest.

U nas dzisiaj nocka też super. Bo mały usnął o 20 i obudził się o 6:15, zabrałam do siebie i dospaliśmy do 8. No i nie obudził się w nocy z żadnym kwękaniem!:-)

Gratulacje suwaczkowe dla Alutka!!
No i jak wizyta u teściowej?
happy mam nadzieję że rano zobaczę Twojego posta tutaj:-).
kasis i jak wyniki?
alicja ciesze sie ze macie juz wozek :)
kania mam nadzieję że jak się już rozpakujecie to opowiesz nam jak było w Bieszczadach :)
E-lona kolejny nowotwór zabrał kogoś z tego świata :-(
margerrita ja właśnie o to samo pytam, gdzie jest LATO? Chyba gdzieś zabłądziło, może spróbujemy je wszystkie razem przywołać z powrotem do nas?
sheeney super że już się zdecydowaliście i urlop się wam szykuje podróżowo:-).
No to dotarłam do końca.
Co u nas? A więc byliśmy dzisiaj na mieście z moją mamą. Kupiłam sobie seksi bieliznę ( ciekawe co na to mąż powie?), do tego dwie pary spodni długich i dwie bluzeczki. Małemu babcia kupiła trampki w Cocodrillo i skarpetki do tego też został obdarowany trzema spodniami na jesień i jedną koszulką. Ah ta babcia:-).
Chciałam coś jeszcze pisać,ale wyleciało mi z głowy. Może później sobie przypomnę to dopiszę.

aaaa wszystkim Aniom!! Wszystkiego najlepszego z okazji imieninek!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry