reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam po dłuuugiej przerwie:)
W miare możliwości czytam wszystko co piszecie drogie koleżanki, ale z napisaniem czegoś to już kiepsko.
Oczywiscie czas tak szybko leci, coraz bliżej do ślubu...no i co najważniejsze coraz bliżej to tak długo wyczekiwanej wizyty, odliczam dni do piątku. Niby czuje sie ok, ale jednak chciałabym popatrzyć na gugusia, no i ciekawa jestem czy to rzeczywiście chłopak:)
Jestem z Wami myślami i pozdrawiam wszystkie:)

reklama
Ja dalej chodzę w starych spodniach ale szczerze mówiąc często jak siadam np. to odpinam sobie guzik. Na tyłku i nogach tak jak przed ciążą ale w brzuszku już mnie lekko ciśnie. Też sobie już kupiłam spodnie ciążowe na Allegro, fajne z rozciągliwym pasem na brzuchu, ale niestety strasznie duże. Niby rozmiar S a na tyłku jak worki no i za długie.
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS RURKI GRANATOWE S (1034796407) - Aukcje internetowe Allegro
Mama mówi, żebym je zostawiła bo na pewno dużo przytyję ale ja jednak chyba wymienię na mniejsze :D

fajny sprzedawca :) Dzięki za link :)

Co do pępka też tak mam i moja pani dr powiedziała, że nic się nie dzieje tylko pępek wychodzi na wierzch :)

Żegnam się z Wami dopiero teraz ale ja to nocny marek jestem .

Buziaki!

Ostatnia edycja:
sorki ale po powrocie musze ponadrabiac znajomosci z kolezankami tymbardziej ze kolezanka urodziła miesiac temu chłopczyka wiec mnie troche dokształciła i zasiedziałam sie u niej tak ze musiał jej maz mnie odwiezc.
Doktor dzisiaj na USG pomierzył kazda czesc osobno poogladał i wszystko powiedział ok. Nawet ze ma główke na dole wiec nawet korzystanie. Ze dziewczynka nie potwierdził poniewaz moje dziecko było na tyle kulturalne aby nie pokazywac obcym facetom swoich genitaliów tylko pokazała swoja d.....

Gratuluje dobrych wieści po wizytach :) Ja jutro ide i już mam schize oczywiście, powtarzam sobie "brzuszek większy więc rośnie", "stetoskopem słyszysz jak maluch się rusza więc ok", ale mimo wszystko troche nerwów przed wizytą jest jak zawsze. Swoją drogą nie mogę się już doczekać - mam cichą nadzieję na nadprogramowe USG i poznanie płci...

Gratuluję udanych wizyt.

Sivle69 fajne te spodnie, które kupiłaś, ale wg tej rozmiarówki to na mnie nawet XS w biodrach byłyby za luźne. Ja swoje kupowałam w sklepie. Co prawda dałam za nie dużo więcej niż Ty, ale przynajmniej przymierzyłam i też zaczynałam od 36, ale okazały się za duże i kupiłam 34.

Lolisza nie stresuj się tak. Przecież wiesz, że z maluchem ok, bo masz na to dowody. Będzie dobrze.

Aaksa witaj i napisz coś więcej.

Witam tak pożnym wieczorem.
Co może oznaczać ból w okolicy pępka?
Mam nadzieję ze nic poważnego tylko tyle że pępek wychodzi na wierzch...
Ale na wszelki wypadek wolę zapytac,trochę sie nie pokoje a wizyte mam dopiero za tydzień.
Pozdrwiam

Hej! Co do bólu w okolicy pępka, to nie wiem. A tym,że pepek wychodzi na wierzch, się nie przejmuj. Czytałam,że tak się może dziać, kiedy macica sięga wysokości właśnie pępka. A tak się dzieje w okolicy 20 tygodnia. A możwe ten ból to właśnie jest też z tym związany. Sprawdź,czy jak Ci wyjdzie pępek całkowicie, czy ból zniknie.

Dziewczyny cieszę się,że po wizytach wszystko ok. Ja mam swoją w czwartek i też wierzę,że jest ok.

reklama
Hej dziewczyny :)
Gratuluje wszystkim udanych wizyt i samych dobrych wieści :)

Wypoczęłam sobie przez weekend bo byłam z moim G. w Odporyszowie (okolice Tarnowa) w takim ośrodku dla którego on pracuje. Dotleniłam się, odpoczęłam. Po bytowałam trochę z naturą- konie, pieski :) Wieczory spędziłam przy rozpalonym kominku :)

Do tego wszystkiego uczę się bo mam jutro egzamin z immunologii. Niby ogarnęłam już tą wiedzę,ale boję się - dlatego wracam zaraz dalej wkuwać. Bo sesja poprawkowa w lipcu tak więc chciałabym mieć to już za sobą póki dobrze się czuję.

U mnie z kondycją coraz gorzej, bo mieszkam na 4 piętrze i żeby wejść tutaj to masakra. Dobrze że od lipca będę mieszkać na 2 :)

Pogoda jest fatalna, ciągle leje i leje. Nie chce mi się nosa wynurzać z mieszkania bo zaraz się przeziębię bo nie dość że zimno to deszczowo. Przydałyby mi się teraz takie kaloszki :D
Fatalna jest sytuacja przez te deszcze w Małopolsce i na Śląsku ;/
Jak mi zamkną most Grunwaldzki w okolicach Wawelu to jestem uziemiona, bo nie ruszę się nigdzie.
Dobrze chociaż że jutro egzamin mam pod nosem, 7 minut pieszo więc na pewno na niego dojadę :)

Pozdrawiam cieplutko dziewczynki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry