Bry wieczór...
Kruszynka gratuluję zaręczyn, powiem tak u Nas zależy od dnia, jak jej nic nie dolega to sama się ładnie bawi i nie jest uwiązana tak do mnie, ale jak już coś jest nie tak to tylko ja jestem dla niej lekarstwem. Ostatnio jest to częstym zjawiskiem więc wszędzie gdzie mama tam Oliwka.
Sheeney super, że zaczęliście starania, trzymam kciuki.
Onesmile wracaj do Nas.
Makuc myślę że patelnia to mało, co by faceci bez Nas zrobili :-) współczuję nocki i życzę udanego wypadziku. Oby pogoda dopisała, aaa i musisz mnieć neta koniecznie :-)
Margerrita zaszalałaś z tym wineczkiem i drineczkiem.
Kasis, Alicja super że zabawa na weselu się udała.
Kasis super wyglądasz, Alicja czekamy na fotki z weselicha.
Roxannka trzymam kciuki, żebyście się dogadali, na pocieszenie u Nas jest podobnie, zmęczenie materiału daje znać o sobie każdego dnia, zwłaszcza niewsypanie...
Paolcia oby nic oprócz zębów Julci nie dolegało, nie Ty jedna się martwisz takimi sprawami. Oliwka ma katar, biegam za nią z aspratorem Ona krzyczy jakby ją obdzierali ze skóry a ja razem z nią płaczę :-( co wysypka, krsoteczki to ja już w stresie ...
Ika wyprasowane?
Mamaagusi super, że obiadek u teściów się udał :-)
Elwrika moja córcia też gryzie, nie chce z niego pić.
Ida zawsze warto mieć zapasowe buciki, zwłaszcza wygodniejsze :-)
Kroma złe dni mają to do siebie, że mijają wiec Tobie życzę by jutrzejszy dzień był lepszy.
Oliwka śpi od godzinki, leżę na łóżku i podczytuję co spłodziłyście od rana. Na obiedzie byliśmy u teściów a po południe spędziliśmy w domu. Wczoraj jednak pojechaliśmy na tą działkę, zadzwoniłam do rodziców czy pada deszcz ale nie lało więc skusiliśmy się na tego grilla. Oj pychotka karkóweczka była i szaszłyczki, dawno nie jadłam tak pysznych rzeczy heh, starsi spożywali % a młodzi nic, my za to drinkowaliśmy w domu jak już Oliwka zasnęła, oglądnęliśmy filmik i do spania, bo noc krótka...Zaraz też uderzam w kimono, bo dziś na na dyżurze ;-)
Jutro czeka mnie ciężki dzień, powrót do pracy po urlopie, na samą myśl już mi niedobrze.
Od jutra też zaczyna się piorunujący tydzień więc będzie wesoło.