No dobra nadrobiłam chociaż dzisiejszy dzień. Napiszę jeszcze tylko, że Julka nadal marudeka, jeść je ale widzę, że apetytu nie ma! Ale najważniejsze, że chociaż coś je. Co do zęboli to nie wiem czy wyszły bo nie da sobie sprawdzić! Chyba na śpika jej sprawdzę

Pogoda wreszcie ładniejsza więc popołudniu gdzieś sobie pojedziemy! Aha muszę się pochwalić, że wczoraj była u mnie moja jedyna przyjaciółka i jest w 5 tyg ciąży

Tak się cieszę, że szok!!!
czarodziejkaM współczuję Twojemu mężowi takiego tłumaczenia się!
Elwirka współczuję nocki! Zobaczysz, że jeszcze Cię kiedyś Oliwka mile zaskoczy i ładnie zacznie sypiać! A moja Julka od 2 dni przesypia całą noc!!! I budzi się ok 6.
Kasia33 to spora różnica wieku między Twoimi pociechami! Fajnie! Synuś to pewnie takie oczko w głowie starszej siostry co?
uska widzę, że miałaś niedawno pechowy dzień? wywrotka małego, ten tir wrrrr.... dobrze, że wszystko dobrze się skończyło!!! A meble.....OMG 15 tys??? Ja za swoje 6 dałam i myślałam, że przesadziłam!
Alicja oby te 2 tygodnie bez małża szybko minęły
sheeney udanych wakacji!!!
Efa gratulacje dla małża za stałą umowę!
Roxi oby @ przebiegła szybko i bezboleśnie ;-) choć i tak widzę, że już się bidulko męczysz! :-(