Hej mamusie, my dziś pospaliśmy do 9. Mnie coś mięśnie bolą, oj to chyba po tym basenie, ale tak to jest jak człowiek tyle czasu nie pływał:-).
Planów na dzisiejszy dzień u mnie jakoś brak, pewnie po obiedzie i drzemce Łukasza na jakiś spacer pójdziemy.
Do tego mam jeszcze rzeczy do prasowania,ale ciężko mi się za nie zabrać i tak leżą i leżą

.
roxannka cieszę się że humorek troszkę lepszy, bo właśnie wczoraj pytałam o to. Oby humorek jeszcze po spotkaniu z koleżanką jeszcze lepszy byl:-).
emilab to dobrze że Kuba się cieszy że będzie nosił okulary, ja pamiętam że nie wspominam tego dobrze, wtedy było tak że wytykały dzieci w szkole palcami.. Teraz jest inaczej bo ogólnie panuje moda na okulary, znam nawet osoby które noszą zerówki bo po prostu chcą mieć na nosie okulary:-).
sarisa,
czarodziejka,
rysia super że spotkanie udane!
sarisa tak doszedł do mnie Twój sms's tylko ja go przeczytałam na śpiocha i zapomniałam później odpisać. Przepraszam, wstyd

. Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem, napisz tylko kiedy i się widzimy:-). A Łukaszenko dobrze, dziękuję że
pytasz.
Elwirka i
mamaagusi miłego spotkania.
doris fajnie że się odezwałaś. odpoczywaj tam ile wlezie! Też zazdraszczam widoków. A J. to ewidentnie burak eh:-(.
kania o to Oliwka jednak przespała całą nockę, fajnie!
natolin no własnie był z nami 18 miesięczny dzieciaczek i on nie lubi wody, płacze w niej więc nie każde dziecko lubi:-). To nasze chłopaki te same bajki oglądali dziś heh.
czarodziejka dobrze że już pecha obracasz w żart, bo można byłoby się załamać już tym wszystkim co Ci sie ostatnio przytrafia.
E-lona współczuję tych much. Feee.