reklama

Październikowe Mamy 2010

jejciu wlasnie sie zastanawialam kiedy pojawi sie nowy wątek:tak:
strasznie sie ciesze ze juz pojawiają sie pierwsze pazdziernikowe mamuski:-)

wszystkiego najlepszego Wam zycze,cudnych chwil i spokojnych 8 miesiecy
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
mazia i dorotka - dziękujemy za życzenia i ściskamy za Was kciuki :)
ulisia u mnie wie tylko M. Ale myślę, że w przyszłym tygodniu już rozpowszechnimy nowinę. A u Ciebie?
Feminatal N brałam przy Miśce bo ma w składzie jod i szczególnie mi gin polacał ale póki co łykam sobie folik (feminatal kupię przy najbliższej okazji).
Może spróbuj tradycyjnych sposobów - herbata z cytryną i miodem, sok malinowy i płukanie gardła roztworem soli - mi zawsze pomaga ;)

paulka82 milo miec kogos tutaj co troche wczesniej porzuci swoj stan blogoslawiony! Jejku jak to sie stalo ze tak pozno dowiedzielas sie o ciazy?

może źle to napisałam, bo ja o pierwszej ciąży się tak późno dowiedziałam, zresztą o drugiej też, bo teraz byłam już prawie w 7 tyg.

gabires- pytałaś jak się czuje, teraz już dobrze, ale pierwszego trymestru wolę nie wspominać:-);-):-D a co do płci dziecka to nadal nie wiem, chociaż mój lekarz już trzy razy próbował to sprawdzić, ale moja dzidzia to prawdziwy mistrz w chowanego i narazie jest zagadką, ale za tydzień mam USG 3D i może się w końcu dowiem:-)

ulisia u mnie wie tylko M. Ale myślę, że w przyszłym tygodniu już rozpowszechnimy nowinę. A u Ciebie?
Feminatal N brałam przy Miśce bo ma w składzie jod i szczególnie mi gin polacał ale póki co łykam sobie folik (feminatal kupię przy najbliższej okazji).
Może spróbuj tradycyjnych sposobów - herbata z cytryną i miodem, sok malinowy i płukanie gardła roztworem soli - mi zawsze pomaga ;)

U mnie parę osób wie, nie mogliśmy się powstrzymać :-D:-p
Tylko oby teraz było wszystko dobrze...

czyli jak brałaś Feminatal i gin Ci polecał to ja też chyba kupię (wizyte mam dopiero za 2 tyg)

a Ty kiedy idziesz do lekarza? bo nie pisałaś chyba albo ja nie doczytałam... :sorry2:

domowych sposobów próbuję, a jakże... i może to w końcu razem da jakiś rezultat, bo strasznie zmęczona tą chorobą jestem...

Hej Laski!!
Ogromnie się cieszę że ątek powstał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 dni temu wykazał teścik dwie kreseczki - tak się cieszę!! Choć mnie to zaskoczyło totalnie.
GABIRES- tak się cieszę że mamy podobną sytuację. Moja mała też ma rok i 1 miesiąc. A kiedy i gdzie rodziłaś? Łatwy miałaś poród?

Witam! życzę spokojnych 9 miesięcy i jak najmniej mdłości i innych przykrych objawów :tak: trzymam kciuki za wasze pierwsze wizyty, wiem,że stres jest wtedy duży. Dbajcie o siebie i maluszki :wink:

daa i msdracula dziękuję za ciepłe słowa. I dla Was wszystkiego dobrego Dziewczynki!
paulka jest Patryczek więc pewnie o córeczce cichutko marzysz? Czy Synek chce braciszka?
ulisia nie wiem kiedy ale pewnie w przyszłym tyg. się wybiorę (prywatnie) ale właśnie głowię bo nie wiem, do którego iść... Nie do końca jestem zadowolona z poprzedniego ale go znam więc się waham i grzebię po necie w poszukiwaniu jakichś informacji o innych gin.
ewelw to możemy sobie pogratulować i się uściskać! Witam Cię gorąco i mam nadzieję, ze lepiej się poznamy przez te nadchodzące miesiące :) Rodziłam w Suchej Beskidzkiej, poród miałam sn i było dobrze (kilka rzeczy nie tak, inne super). A Ty? Masz nadzieję, ze będzie lepiej? Śliczną masz Córusię - gratuluję!!!

reklama
Widzę, że Paulka i Kasiulka już zawitały z gratulacjami od czerwcówek :-D ja także wpadłam z życzeniami: spokojnych ciąż dziewczyny! :-) jak ten czas strasznie szybko leci już mamy październikowe są :-D strasznie się cieszę i jeszcze raz gratuluję!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry