reklama

Październikowe Mamy 2010

Cambria to trochę dziwnie koleżanka postąpiła, prezent to prezent, na fobrą sprawę nie każdy kupuje.
Dobranocka trzymam kciuki,żeby był szczęśliwe rozwiązanie o czasie
Emiś pewnie dumna mamusia jesteś z synka:)powodzenia z szukaniem pracy:))
Małami fajnie,że praca Ci się podoba i na pewno grosz wpadnie
Kania bo niektórzy ludzie mają tak nie potrzebnie przejmują sie wszystkim,ja taka niestety jestem:)))
Kroma kciuki zaciśnięte
Dawidowe super,że Laurka jest zadowolona:))
Efa gratulacje
Alicja masz odpowiedzialną i trudną pracę,napiszę tylko,że podziwiam:))
Elwirka najlepsza radość taka zabawa mój też tak karmi pesia

reklama
hello mamusie,
padam dzisiaj już pyszczek, miałam dzisiaj Wojtusia pod opieką na ponad 8h,ale to sytuacja wyjątkowa no i przez ponad połowę z tych godzin miałam też Łukasza do tego. Przeszli samych siebie. Na przykład w chwili gdy zostawiłam ich w dużym pokoju na chwilę bo poszłam po pampersy do drugiego pokoju, to Wojtuś zdążył zamknąć Łukasza na balkonie:szok: a ten oczywiście w ryk. Potem oby dwoje zrobili się marudni i jeden przez drugiego płakał, bo jak jeden zaczął to i drugi zaraz potem. Dziewczyny nie wiem czy to normalne,ale mój Łuki jak Wojtuś zakrzyczy głośno to się potrafi rozpłakać, nie wiem czy to normalne?:baffled:
Marzyłam już dziś o tej chwili która teraz jest, a więc Łukasz śpi a ja siedzę na łóżku i się relaksuję.

alicja masz naprawdę dużo szczęścia że trafiłaś na taką fajowo opiekunkę dla Isi. Najważniejsze że czuje się w jej towarzystwie dobrze i jest zadowolona. Ty przynajmniej możesz poświęcić się przez te parę godzin dzieciom w szkole i nie zadręczać się myślami.
sarisa czytałam kiedyś że dziecko im bardziej "rozumne" tym bardziej może odczuwać zmianę otoczenia i potrzebuje kilku dni na zaklimatyzowanie się w nowym miejscu, więc może stąd te gorsze nocki?
roxi ja się łączę dzisiaj z Tobą w bólu co do dziejszej nocki, bo Łukasz obudził się około 3 i nie chciał zasnąć w łóżezku, to zabrałam go do nas a ten też tam nie chciał zasnąć i był skory do zabawy, na dodatek ciągle ciągnął mnie za włosy i myślałam że mi cebulki z głowy powyrywa:baffled: No to wrzesień Ci się szykuje imprezowy, super!:-)
margeritta suwaczkowe gratulacje dla Patryka!
kroma to może mąż zagra w tych filmach?:rofl2:
efa gratulacje dla Oleczka! Zdolny chłopak!
kania to czekamy potem na foty :-)
kasis bo tak jest że im człowiek ma więcej czasu tym bardziej ma go mniej, a jak jest taki zapięty dzień to człowiek ma wszystko takie poukładane bardziej i jest więcej czasu- coś o tym wiem:-)

Dziulka a za to że roznosisz te palety to masz dodatkowo płatne? A jeśli ja mam schudnąć to też powinnam zjeść te dwie paczki czipsów Laysów z ostrych papryk, które sobie dzisaj kupiłam?

Ida kurcze ja tez nie mam jelenia i cos reszta ciuszków posprzątać się nie chce. Zupełnie nie rozumiem dlaczego hmmm
Jeśli chodzi o ząbki to mojej zawsze napuchnie dziąsło, po jakimś czasie jest prześwit bieli i nagle wychodzą ząbek. Własnie juz widać biel w górnych jedynkach a trójki są popuchniete.

Makuć nie pij w ukryciu tylko tak abyśmy na BB widziały ;-) hahaha

Rysia ja też zawsze lubiłam posiedzieć do poźna. Kiedys jak był Losty to ogladałam do 4 aż jasno zaczeło się robić. Teraz juz pada po 22. hehe

Alicja oby tak dalej. Zawsze ciocia lepsza niż żłobek

Sarisa moja ostatnio też się wierci w nocy. Najcześciej pokłada się na mnie i musze ja przesuwać. Wredy się lekko obudzi i smoczek albo troche wody załatwia wszystko.

Roxi np Elizabettbenet też zagineła. A co do jesieni to ja lubie. Uwielbiam takie mroźne powietrze. Minut tylko że szybko bedzie ciemno i trzeba dużo na siebie i małą zakładać ubrać. Wiąże się to oczywiście z dodatkowym czasem szykowania. W tyogdniu po powrocie ze żłobka to nawet nie bedzie jak pojść na spacer bo ciemno. Pozostana tylko weekendy.

Głosik oddany, wczoraj też.
A ja nigdzie poza praca i moze ze 3 wizytami w sklepie jak niunia była mała nigdzie nie byłam bez niej. Ubrań brak a jak licze finanse to tylko usiąść i płakać.

Efa gratki. coraz wiecej chodzących samodzielnie dzieci. U mojej w żłobobku chodzi tylko sierpniowa dziewczynka i LAurka. W efekcie łażą po tych leżących i potykają się o ich nogi,

Kroma to będe trzymała kciuki

Elwirka przynajmniej dba aby piesek nie był głodny. Moja dziś wyjeła chrupka z buzi w autobusie i koniecznie chciała dać jakiejś pani. Jaja jak berety.

A my dzisiaj po drugim dniu w żłobku. Jakies 10 minut została sama ponieważ poszłam podpisać umowe. Bawiła się i nie płakała. Jednak szarpała samochód ze starsza Basią znaczy młoda nie chciała tamtej dać to tamta wzieła grzechotkę i ja uderzyła. Niunia się popłakała ale naszczęscie mocne uderzenie nie było. Zjadła kanapaczke z pasta serowo jajeczna z rzodkiewka a potem jabłuszko i bananka. Potem do Reala po mleko i Ikea. niunia nawet probowała klosika i frytki. Te drugie tak jej smakowały że nie chciała jesć nic innego. Wkoncu przekonała się kanapeczka z szyneczka jaka jej wziełam na droge. Potem jeszcze probowałą hot doga hehe. Murzynek nie kupiony bo nie było. Pozostałe były. W środe dostawa.
Teraz miałam obejrzec film ale zanim was nadgoniłam to mi sie spać zaczyna chcieć

mała mi- mój Arek płacze jak Olka krzyczy lub piszczy, więc normalne. A dzieciaki potrafią zmęczyć.
dawidowe- widać niunia lubi nowe otoczenie, dobrze dla ciebie, że się aklimatyzuje, a takie bicie to niestety dzieciaki muszą się przyzwyczaić, mi źal mojego Arka bo starsza go tłucze, czasem sama mam ochotę jej wlać, za te jej bicie, on już zaczyna jej unikać.

A wy co seksicie się wszystkie na raz, że was nie ma :wściekła/y:

reklama
DAWIDOWE oj no weeee. Ja lubie tak w ukryciu. Jak prawdziwy BB-alkoholik. A coooo:))))

a tak serio to dobry wsieczór. Idu nadrabiać Waszą twórczość. Sajgon w pracy ogarnięty, więc od jutro w końcu i czas na BB znajdę :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry