reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
E-lona ja też ostatnio mialam straszna chetkę na truskawki . Kupilam cały koszyk i zjadłam chyba pół i ...... niestety na drugi dzień obsypało mi dół brzucha i jeszcze lekko na jednym udzie. także pomalutku z tymi truskaweczkami, bo jak sie okazuje , teraz jestesmy jakos bardziej wrazliwe.

Lady ... udało sie ... autko sprzedane .... i cieszę sie ,ale jakos mi "miętko" :-/ ;-)

Ostatnia edycja:
ladygab - ja tam mialam wczoraj, co rusz podjadalam. I pierwszy raz mialam totalna chetke na mieszanie smakow - lody, orzeszki, rodzynki a potem tost z szynka i ogorkiem kiszonym, potem zachialo mi sie pasztetu i musli z jogurtem, ale juz sie powstrzymalam. Dzis wszystko juz wrocilo do normy, bogu dzieki :-)

Ja codziennie jem truskaweczki uwielbiam te owoce a poza tym dużo mlecznych rzeczy jem, różnego rodzaju dżemy. Mięso jakoś mi nie podchodzi w ciąży kotlet z piersi z kurczaka jakoś nie mogę się patrzyć na niego i go konsumować..;/

reklama
Mam do Was pytanko :-) nie dotyczy co prawda truskawek i czereśni ale może będziecie mialy ochotę zmienic temat :-)
Mianowicie... czy pojawila sie już na Waszych brzuszkach podłużna linia? Z tego co pamietam z pierwszej ciązy to mialam ją ale chyba (o ile pamięc mnie nie myli , bo minęło 9lat) tylko od pępka w dól , a teraz mam już od mostka. Na razie jest jeszcze delikatna. Czy też tak macie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry