reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dorisday gratuluję sprzedaży autka. Truskawki to raczej są takie "swojskie", ale jutro się dopytam. A linii na brzuchu jeszcze nie mam.

Ladygab a do mnie to chyba wszystkie owoce przemawiają. :)

Właśnie się najadłam jajecznicą z jaja strusia z pieczarkami. Teraz chyba z a truskawy się zabiorę.

Co do aut to też mam starego złomka punciaka i już w życiu chyba fiata nie kupię. Swego czasu miałam maluszka, którego sprzedałam jak osiągnął piękny wiek 27 lat. :)

Doris- ta kreska, to chyba zalezy od nie wiem czego w sumie, wiem ze jedne aja inne nie, wieksze mniejsze, wyrazne i delikatne, ja mialam taka duuza i wyrazna, teraz tez widze sie juz zaczyna robic, albo jeszcze nie zniknela

A co do owocow to ja nie lubie czerwonych owocow wyjatkiem sa czersnie, a wszytkie jerzyny, maliny, truskawki, wisnie sa beeee, a no i arbuza jeszcze bez problemowo zjem, ale on to bardziej zielony z wierzchu niz czerwony :-)

No właśnie widzisz E-lona ja to w lutym i marcu jadłam czasem te truskawki (sztuczne) i nic mi nie było , a teraz kupilam te nasze "swojskie" i bach... wyskoczyly mi krostki na brzuchu. Tylko ,że ja przypuszczam , ze u mnie to poprostu brak umiaru :sorry::eek:, bo mialam taka ochote na te truskawki i tak mi smakowaly ,ze jadlam i jadlam.
Lady ale o co chodzi ,ze akurat czerwonych owoców nie lubisz?

Czyzbym tylko ja miala tą linię na brzuchu? :confused:

Mi na razie nie wyszła, ale zauważyłam, że od pępka w górę zrobiła się linia z meszku :) Pępek mi zaczął się wysuwać do przodu. Zawsze miałam baaardzo głęboki, a teraz mój M nawet nie może nosa wsadzić :P ( taki jego wygłup:P). Podejrzewam, że w drugiej połowie może mi się wysunąć zupełnie na wierzch.

Ostatnia edycja:
Ja tak patrze ze mam na razie gdzies tak w polowie od pepka w gore, tak ni przypial ni rzylatal, jakby od gory szla

Doris- nie mam pojecia o co chodzi z owocami czerwonymi, dlaczego tak mi sie zrobilo, ale w zadnej postaci ich nie jadam:-)

No to milo ,ze nie jestem sama. a wiesz jak sie ta linia fachowo nazywa?

Dobra dziewczynki, ide z mężem jakies filmidło obejrzeć... takze miłego wieczorku i słodkich snów Wam życzę... i nie zapomnijcie jutro Dzień Dziecka , także od rana rozpieszczamy nasze brzuszki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry