reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam Was i Wasze Kochane brzusie .
Ja dzis zaczełam od ciemnego pieczywa z serkiem białym i pomidorkiem :). Lody dzis tez beda ,ale o 12 ide do dentysty ,wiec pewnie gdzies popoludniu. I mus muszą byc mandarynkowe w Italia Cafe bo są takie kwaśne i przez to takie pyszne .
To niewiem co u mnie z tą linea negra,bo ja mam ciemną karnacje ciemne włosy i mocna pigmentację i nic :( hmmmm .Ale pewnie się pojawi ,ale później.
Dagisu teraz musze nutelle kupić ,bo mi smaka zrobiłas tym śniadankiem :) hahahah
natolin trzymam kciuki za wizyte.
I kraków pieknie zaniesiony szarością :( , gdzie to słoneczko ?

reklama
No i pieknie - wyszłam na wyrodna matkę bo Wy swoim szkrabom na sniadanie zaserwowałyście słodkie pyszności a mój dostał wase z twarogiem :) No i cóż muszę sie poprawić i na deser zafunduje Frankowi z okazji dzisiejszego święta truskawki z bitą śmietaną bo już od czytania o tych truskawkach mam(y) ślinotok :)

Ulisia ciekawe te pieluszki, ale raczej nie dla mnie. Wolę iść na łatwiznę w tym wypadku i jednorazowych używać.

Na dzień dziecka zafundowałam na śniadanie kanapki z serem, pomidorem i rzodkiewką. Uwielbiam takie wiosenno/letnie jedzenie. W tym czasie mogą dla mnie przestać istnieć wędliny.

Natolin powodzenia na wizycie.

Jak tam Wasze problemy z cerą? Polepszyło się? Zauważyłam, że u mnie jakby lepiej. Włosy też się mniej przetłuszczają (ale to może zasługa zmiany szamponu).

U mnie z cerą nie jest lepiej niestety.
Dzisiaj kolejną noc śnił mi się mój maluszek. Wiecie co mi dzisiaj przyszło do głowy? Zaczęłam się bać że mi w szpitalu podmienią dziecko, że nie poznam które jest moje. Nie macie takich obaw?
W ogóle dziwna się zrobiłam przez te hormony. W niedzielę jak byłam na komunii chrześniaka to musiałam wyjść z kościoła bo co chwilę mnie na płacz brało. Nie wiem czemu. Mogłabym teraz robić za płaczkę na pogrzebach :-)

Witam po dłuższej nieobecności.

Wygrałam z przeziębieniem!!! Ale teraz muszę sie pilnować, bo u nas zimno i deszczowo.

Mam ogromna chcice na truskawki, ale że kosztują u nas jakieś 20 zł za kg, to muszę się wstrzymać aż trochę zlecą z ceną, bo 1 kg to dla mnie za mało;-).

Gratuluję Maluszków, autek i witam nowe mamy.
My jeździmy 14 letnim brUno i jak na razie nie szykujemy się na cos nowego (albo dom albo auto), ale zakochaliśmy się z mężem w skodzie roomster, może kiedyś...

Mój Okruszek rusza się tak od końca 17 tyg, jak na razie czuję go tylko w dole brzucha (takie wibracje) więc mam nadzieję, że to jego nóżki i że ładnie leży do USG za tydzień.

Ja mam taką delikatną, w kolorze karmelu, linię od granicy futerka, do połowy odległości do pępka i tez mam jasną karnację tyle, że piegi i pieprzyki itd.

Na szczęście nie mam jeszcze rozstępów na brzuchu, ale brzuszek mam malutki (zastanawiam się gdzie jest to dziecko,,,) no i smaruję się codziennie ziajką na rozstępy, może się uda ich uniknąć...

Z okazji Dnia Dziecka wcinamy sernik na zimno z brzoskwiniami i chyba wybiorę się po jakiś drobiazg dla Okruszka.

No i chyba wybraliśmy imiona, Okruszek będzie Tymoteuszem, a Okruszynka Jagodą.

Ja mam jutro wizytę no i wkońcu wyczekiwane przeze mnie USG połówkowe ;) Dopiero na 19:20 mam wizytę także jeszcze się troszkę naczekam:wściekła/y: CO do mojej wagi miałam wagę wyjściową 56kg a w 17 tyg ważyłam 61,3kg więc teraz będzie już z 63 .. Ale dziwi mnie to że po mnie nie widać że jestem w ciąży tylko jakbym ciutkę przytyła. Wszystko idzie chyba w maluszka:-D

reklama
Witam was porannie

Natolin- wizyta juz w trakcie, ale juz po:-), mam nadzieje ze udana!!

A my na sniadanko chlebek z pasztetem sojowym, jak dla mnie pycha i woda pomaranczowo - cytrynowa

Pogoda do bani, co prawda nie pada, ale nie wyglada na zachecajaco, ale chyba zimno nie jest bo siedz w pizamie przy otwartym oknie:-D, jeszcze sie nie zdarzylam ubrac hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry