mamaagusi bardzo fajny kierunek wybrałaś wiesz że kilka lat temu rozważałam stomatologię a ratownictwo medycznej i jak sobie to przemyślałam to stwierdziłam że się do tego nie nadaję tak więc zrezygnowałam z rekrutacji na ten kierunek , do tego oprócz wyników matury był jakiś test sprawnościowy, który i tak oblałabym z moją kondycją:-).
Mam wrażenie że kręcimy się w podobnych biologiczno- medycznych dziedzinach hehe
Editek82 hej, fajnie że postanowiłaś z nami popisać;-)
happy wyobraź sobie że to ciśnienie nadal we mnie buzuje i nadal mam powera, zaraz muszę zabrać się za prasowanie pościeli a potem porządki w szafach bo się znowu bajzel zrobił przez moją niechlujność. :-) Mogę Ci trochę oddać tego powera jak chcesz? No i jak tam, cieszysz się pewnie że coraz bliżej spotkanie z M
makuc i jak atmosfera w domu po sprzeczce? Oczyszczona już?
rysia ja tam zaciskam kciuki za Twoją naukę do poprawek! Wierzę w Ciebie:-) Oj chyba będziesz musiała sobie nakleić na drzwi jakąś plakietkę że od tego do tego nie przyjmujesz żadnych gości heh:-)
dawidowe i jak się czujecie z Laura, jak wasze zdrowie?
sheeney zdrówka dla małego Tomka i przykro mi z powodu nieporozumień z mężem.
dziulka i jak tam ta babka, odezwała się??
kania fajnie że macie ten urlopik z małżem razem i możecie pobyć we dwoje i po południami we troje z Oliwcią. Tym płaczem to się nie przejmuj ja ostatnio jak wychodzę do pracy to Łukasz za mną raczkuje i płacze...
E-lona zdrówka dla dzieciaczków, co do prezentu to hmmm... muszę pomyśleć
Dzisiaj miałam wolne, tak więc pojechałam na zakupy i wiecie co? narzekałam ostatnio na małża a on dzisiaj zaproponował że pojedzie ze mną i z małym, bo ma też kilka spraw do załatwienia i on jego weźmie a ja sobie będę mogła pobuszować. No i spędziłam na zakupach ponad 2h a małż nawet nic nie jęknął, bo pozałatwiał sprawy swoje a potem zrobili jeszcze małe zakupy i pochodzili po ryneczku:-).