ELWIRKA 25
Mamuśka
Dawidowe ja juz tez myslałam że niewiem co zaraz zrobię,ale zasneła wię rozumiem i współczuje oby Laura wkońcu zasneła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i że teraz widzi jak to jest jak ja nawet palcem w stronę domowego sajgonarium nie kiwnę ;-)
mimo @ owocnej nauki życzę! a znajomym może prosto z mostu powiedz, że musisz się do poprawek naumieć i że przyjmiesz ich z chęcią ale za jakiś czas - jak juz zdasz wszystkie egzaminy i spokojniejszą głowę będziesz miała 

dokładnie.myślę sobie, że dobrze, że jest alkohol.

Jeśli chodzi o powroty, to Artek aż się trzęsie jak mnie widzi i biegnie w miejscu, uwielbiam powroty, taki uhahany do mnie biegnie.Sugar ja mam tak samo.......wydaje mi się, że Wera bardziej przywiązuje się do teściów niż do mnie((( smutne to jest dla mnie bardzo........jak przychodzę ją odebrać a ona na mnie nie zwraca uwagi....podobno takie zachowanie jest normalne ale mi i tak jest przykro:-(
Witam Cię Benedykcie!Witam was c(z)iule ;-)

tak mi to przeszkadzało że pół dnia przesiedziałam z Ptyśkiem na dworzu ;-) po powrocie męża z pracy, zostawiłam go w tym syfie i poszłam z Patrykiem na plac zabaw, potem niestety nie udało się uniknąć kłótni, troche mu wygarnełam, on oczywiście nie zrozumiał mojego strajku
niby na koniec mnie przeprosił ale już byłam tak zdenerwowana że go olałam, zresztą myśle że zrobił to troche dla świętego spokoju 
co prawda teraz padam na pyszczek, ale wiem co działa na mojego faceta 
jemu źle jest z tym że ja robie wszystko i nie chce jego pomocy, wiecie taka "zosia samosia"
ale póki co jestem nieugięta i chce żeby odczuł to jak bardzo mnie zranił 
jeszcze w woli wyjąsnienia, nie nie zwariowałam ;-) i te sprzątanie i obiadek pod nos to tylko tak na potrzeby chwili 
Życze poprawy nastroju!
no a podłogi przed nim nie zabezpiecze, a on ostatnio na prostej drodze potrafi sie wyłożyć 
naumiana już ?? hehe z tym cukrem to dobre, u mnie coś podobnego jest, niby razem mieszkamy a czasem się czuje jakbym ja tu jakimś zarządcą była, chowała i wydzielała różne rzeczy 

może zdjęcie, dzieci + wnuki 
o widze, że poszłaś za moim przykładem, oby u ciebie były lepsze efekty ;-) ooo podziałało 
super, że Karolek przybiera na wadze
a tobie życze powodzenia w diecie!

pewnie dużo ale palce odmawiają posłuszeństwa i głowa coś rozbolała 
i myślę sobie, że dobrze, że jest alkohol.
ja też tak czasem myśle