R
rysia85
Gość
Miłosz dopiero usnął a ja zamiast się uczyć wymyślam co rusz coś innego co trza zrobić by tylko nie zajrzeć do książek
melduje że dzisiaj nic się nie naumiałam ale jeszcze zamierzam (co z tego wyjdzie zobaczymy??!!)
Makucku kochana nie abstynentuj się (tosz to na bb-aa zakazane!!!)wiedz że ja wciąż czekam na znak gdzie się spotykamy na to malibu a tymczasem jak miejsce jeszcze nie ustalone to popijam właśnie drina z pepsi
Dawidowe zdrówka i wytrzymałości psychicznej życze:-)
Roxi na chłopów to żadna strategia dobra nie jest...bo to niestety mało domyślny gatunek jest
mimo wszystko życzę Ci byś wychowała se swego chłopa najlepiej jak potrafisz
Ika zdrówka dla Weroniki i dla Ciebie również:-)
Natolinko ja też się cieszę że istnieje coś takiego jak %%% (dzięki nim,świat częściej jest do przyjęcia):-)
Sugar mój Miłek tez mówi "wszystko" oprócz mama
Kania fajnie że wieczorek rocznicowy był milusi i cieszę się że Oliwka "zaakceptowała" żłobek:-)
więcej grzechów nie pamiętam...przepraszam wszystkie które pominęłam ale pamięć nie ta
melduje że dzisiaj nic się nie naumiałam ale jeszcze zamierzam (co z tego wyjdzie zobaczymy??!!)Makucku kochana nie abstynentuj się (tosz to na bb-aa zakazane!!!)wiedz że ja wciąż czekam na znak gdzie się spotykamy na to malibu a tymczasem jak miejsce jeszcze nie ustalone to popijam właśnie drina z pepsi

Dawidowe zdrówka i wytrzymałości psychicznej życze:-)
Roxi na chłopów to żadna strategia dobra nie jest...bo to niestety mało domyślny gatunek jest
mimo wszystko życzę Ci byś wychowała se swego chłopa najlepiej jak potrafisz
Ika zdrówka dla Weroniki i dla Ciebie również:-)
Natolinko ja też się cieszę że istnieje coś takiego jak %%% (dzięki nim,świat częściej jest do przyjęcia):-)
Sugar mój Miłek tez mówi "wszystko" oprócz mama

Kania fajnie że wieczorek rocznicowy był milusi i cieszę się że Oliwka "zaakceptowała" żłobek:-)
więcej grzechów nie pamiętam...przepraszam wszystkie które pominęłam ale pamięć nie ta

jemu źle jest z tym że ja robie wszystko i nie chce jego pomocy, wiecie taka "zosia samosia"
tymczasowo bez odbioru związku z tym
no śmiech na sali 

amerykańską wersje uwielbiałam, a to jakies takie żenujące jest 

z naszych facetów to baletnic by nie było raczej ;-)