Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokończyłam zakupy a w domu chciałam go przenieść do łóżeczka żeby dalej spał i co ... oczywiście obudził się i już spać nie poszedł wrrr...
jak ja bym chciała żeby on był śpiochem 
a ty jesteś taka niedobra jak i ja, szafki nie pozwalasz dziecku otwierać 

idziemy tylko na ślub bo wesela nie ma ;-) a ty jeździsz własnym samochodem czy jakieś jazdy doszkalające sobie wykupiłaś ? Super, że Oliwka radzi sobie w żłobku :-)
a jak tam pranko już wyprane ? ;-) no i powodzenia z nauką dmuchania
mojego bratanka też uczyli ale dmuchał jakoś w dół i tak trzeba było mu pomóc 

spokojnie Patryk też tego wszystkiego nie robi, ale na tym etapie dzieci się bardziej różnią niż to było wcześniej 
Ide mu dać deserek bo się patrzy na mnie jak chipsy wcinam i mlaszcze tak głośno że chyba sąsiedzi słyszą 
:-):-):-)zaraz wróci moja córcia z tatusiem
byle co ją budzi a żeby zasnęła to czarodziejskich sztuczek trzeba

[tylko dla zdeterminowanych]
apropo pneumo to ile u Was szczepionka kosztuje? I czy ona jest doustna, czy eee tam? doczytałam o Ptysiowej porannej histerii z zabraniem tatusiowych słuchawek związanej 
ale agent. dobrze, że się dał szybko przekupić. Tylko rzeczywiście jak teraz tak potrafi to co to przy buncie 2latka będzie? albo wiem - teraz się wyhisteryzuje i potem jak aniołek się będzie sluchał. O!

nie było wystarczającej liczby chętnych do nauki, więc przeprosili, wyjaśnili i oddali pieniądze. A żałuję i to bardzo. Odnośnie nuty to sama nie wiem w jaki to typ muzyki. Chłopak, który ją zrobił jest producentem plus dodatkowo bity dla "znanych i lubianych" robi. A teraz jakaś taka psychodela mu wyszła. Ja jak pierwszy raz tego słuchałam to gęsiej skórki dostałam. Ale tutaj przede wszystkim o balans dźwięków chodzi i basy które sa ułożone tak, że tylko jakby częśc czołowa je słyszy. Z tym, że to tylko na słuchawkach ze sobą współgra
[ooo MARGERRITA to i dla Ciebie wyjaśnienie ;-)] a mi jakotakonijago z powodu mysli maniakalno-depresyjnych. Sama nie wiem - chyba rzeczywistość swym ciężarem mnie przytłaczać zaczęła :-(
buuu
;-)

doczytałam o nocce. Bosz masakra jakaś
co się stało, że Amelka aż tak Ci popalić z tym niespaniem dała? może zęby? skok? współczuję i mam nadzieję, że dzisiaj juz o niebo lepiej będzie.

i niestety drineczka na wyluzowanie sie nie moge napić.:-( Zamiast drinka będzie musiał mi wystarczyć ciepły prysznic i może coś obejrze w tv.