reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
roxanka- mi chodziło o tą dziadówę, a co do Elmo to moja córka ma bzika, teraz już mniejszego, ale przedtem to tylko elmo i ma pełno książek i maskotkę, kiedyś nawet chciałam jej kupić tego interaktywnego, ale on 300 zł kosztuje i podziękowałam.

doris- u nas w rodzinie w takim domku ciotka mieszka, oni chyba go stawiali w 3 mce, w sumie chwalą sobie, tylko oni mają piętrowy. A ja się jeszcze nie chwaliłam moim domem, mamy już projekt do tego domu, tylko teraz czekać na decyzję o kredycie i można budować. Horyzont - Projekt TYMEK - wersja C z pojedynczym garażem i ścianką kolankową - www.horyzont.com

Ja polazłam na miasto, byłam na kasztanach, teraz myślę jak je dzieciom dać, żeby Arek nie jadł

Hejo
Jak tu ruch super :-)
CZarodziejko wszystkiego NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ dla Krzysia :-) dziś jego 1 urodzinki
Strip tulam :*
Sheeney super, że jesteście już prawie zdrowi. A jak Ty się czujesz ciążowo??
Doris padłam jak przeczytałam o trójce dzieciaków ;-)
Happy jak napisałaś posta to i ja zrozumiałam o jaką dziwdówke chodzi a wcześniej też pomyślałam o Olce .......
Kroma fajowy domek
Kania oj korzystaj korzystaj i się delektuj tym spokojem ;-)
Kahaa no to faktycznie nie miło Cię potraktowali
Idus gratki zębolka kolejnego i fajowo, ze Isia zdrowa
E-lona to mała ma spanie i fajnie, że juz zdrowo u Ciebie
Editek fajnie, ze to tylko katarek
Elwirka a jak u Ciebie zdówko?

i ja się pytam gdzie :Kasia 33, Kasis, Małami, Alicja......

Kroma pewnie tak
Efcia no to fajnie ze bilansik udało się zrobić, i że opieka nad Olkiem się znalazła i że wszysscy będą zadowoleni jak pójdziesz do pracy. A nie myśliliście, żeby przywieźć mamę do opieki?? Bo ja bym nie dała rady bez małej i jak ja już wrócę do pracy to zamieszka u nas babcia na zmianę co 2 tygodnie.

Musze sie pochwalić bo dostałam od Tomka bukiet czerwonych róż!!:-):-) Bez okazji,chociaż pozniej powiedział,że to od niego i od synka,żeby mi przypomiec ,że mnie kochają....Az sie wzruszyłam!!Tak kocham tych moich chłopaków!!!!!!!!!!!

Sariska dziekuje kochana ,ze pytasz,narazie czuje sie bardzo dobrze i mam nadzieje,ze tak zostanie:tak:

witajcie Kochane :***

przepraszam że mnie tak mało ale kurcze nie wyrabiam sie. tzn każdą chwile kiedy wracam z pracy staram sie poświęcić Isi bo ona tak sie cieszy ze mnie widzi i później co chwila mi coś przynosi (zabawke, skarpetke) zeby mi pokazać, żebym sie z nią pobawiła. jest taka kochana, normalnie tylko zacałować. No i oczywiście małż też chce mnie nieco dla siebie uszczknąć, a do tego sprzątanie itp i nagle dzień przez palce przelatuje :/ a wieczory sobie obiecaliśmy że spędzamy razem, bo w dzien często nam ciężko czas znaleźć żeby zwyczajnie usiąść, porozmawiac. Ale postaram sie bardziej, może uda mi sie nieco systematyczniej Was poczytywać, postaram się :tak:

oo Efa do pracy wraca? super że Ci się udało!

jakieś jeszcze mamusie do pracy wróciły?

kroma :-D widzisz Ty sie Artkiem martwisz a ja..moimi dziećmi w przedszkolu :-p bo mi jeden już sie dzis do kasztanów dobrał, ehh niby takie duze dzieci a pomysły mają... a jak tam poszukiwania pracy, bo ja of kors nie w temacie :-(:zawstydzona/y:

reklama
doris, no właśnie tak sobie myśle, że jak troszke się stęsknie za moim szkrabem to nawet dobrze mi zrobi ;-) a co do nadrabiania to ty masz dobrze, bo w pracy możesz nas poczytać, a ja takiej możliwości raczej mieć nie będę :-( no a w domu wiadomo, człowiek zmęczony, chce się dzieciem nacieszyć i czasu mało, ale napewno będe się starać żebyście o mnie nie zapomniały :-)

e-lona,
dobrze że lepiej się już czujesz :tak: a ci lekarze to teraz przesadzają z tymi antybiotykami :dry: piękny prezent Laurka zrobiła opiekunce, tyle pospać to ja sobie nie wyobrażam ;-)

kania
, korzystaj z urlopu ile się da, i nie myśl że już się kończy tylko że jeszcze masz aż 4 dni :cool2: ciesze się, że spokojniejsza jesteś :-) a z tą złotą kartą to ja wiem że żarcik był ;-)

sheeney, dobrze, że już do zdrowia dochodzicie, a za ten bukiet róż brawa dla męża :-)

kroma, no to teraz zdradź co nazywasz dziadówą :-D Patryk na widok elmo odrazu się cieszy a na inne bajki patrzy z bardzo poważną miną ;-) teraz właśnie ogląda na minimini :-) piękny domek, zazdroszcze :tak:

sarisa
, a ty jak przeciąg :-p a co u ciebie ? jak urządzanie idzie ?

alicja,
ja wracam niedługo :sorry2:

Mój brat dzisiaj z rana zadzwonił czy chcemy wybrać się z nim i jego synkiem do salonu zabaw i dopiero nie dawno wróciliśmy :-) Bylo super, chociaż Patryk troche marudził, ale to dlatego że dzisiaj tylko jedną drzemke miał, teraz go musze chwilke przetrzymać i o 19 kąpiel i spać, bo się bidulek już na nogach słania ;-) zresztą ja też ledwo żyje :sorry2:

Powiem wam, że mój Patryk to już teraz ma wzięcie u płci przeciwnej :cool2: w przedziale wiekowym 1-5 lat :-D co jesteśmy na jakimś placyku albo salonie zabaw to musi jakąś zapoznać hehe a wczoraj zaliczył swój pierwszy pocałunek :rofl: Na placu zabaw przyczłapała do niego taka ponad roczna dziewczynka, on jej palce do oczu a ona się na niego rzuciła z buziakami :laugh2: fajnie to wyglądało, chyba mu się spodobało bo się nastawiał na jeszcze, a potem odwrócił się i sobie poszedł ... typowy facet :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry