emiliab
Fanka BB :)
Moja chrześniaczka ma dzisiaj urodziny 11 kończy i właśnie sobie uzmysłowiłam jaka ja stara się robię.
Moja chrześniaczka w lutym skończy 16
. Już zbieram kasę na 18-tkę;-)A z tymi kuleczkami to mnie rozbroiłaś:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja chrześniaczka ma dzisiaj urodziny 11 kończy i właśnie sobie uzmysłowiłam jaka ja stara się robię.
. Już zbieram kasę na 18-tkę;-)
Patryk miał frajde bo wujek się z nim pobawił troche, a ja przynajmniej na spokojnie śniadanie zjadłam ;-) Nocka nienajgorsza, chyba tylko dwie pobudki i w dodatku to mąż wstawał :-) tylko później panowie z piłami mechanicznymi za oknem, popsuli nam pierwszą drzemke, akurat wtedy musieli drzewo ścinać
teraz Patryk dosypia i to już chyba bedzie wszystko ze spania dzisiaj 
i super, że od trzech wiedźm jednak wróciliście bo dzięki temu mogłaś tego megawypasionego posta skrobnąć :-) a z autkiem wszystko wporządku ? nam pasek klinowy poszedł ehhh normalnie skarbonka 
bardzo mi się podoba te wykorzystanie książki z komiksu
a wiesz, że podobają mi się teraz nasze avki, i mój i twój :-)

a może stach
u nas jest jaś ale nie pytajcie dlaczego bo nie wiem
co do tego hasła o facecie i człowieku to tam było "podobno" ;-) wkońcu nikt tego nie udowodnił
super, że taka kaska za te ubranka ci wpadnie :-)
kulu kulu mi się podoba 
a co do nazw wiadomoczego to ta muszelka najbardziej mi się podoba ;-) super, że łazienke bedziesz miała taką jaką sobie wymarzyłaś :-) i kciuki trzymam żeby rodzice M się wam za bardzo nie wtrącali 
.