reklama

Październikowe Mamy 2010

Chciałam się z Wami przywitać i dołączyć do Was.
W piątek w sumie jeszcze przed terminem @ zobaczyłam II kreski na teście. Jestem szczęśliwa bo troszkę się staraliśmy. Trudno mi określić, który to tydzień, bo ostatnie cykle miałam dość długie i nieregularne. Wg OM wychodzi mi 5t3d ale wg długości cyklu i przypuszczalnej owu 4 tydz. (różnica 10 dni). Jutro będę u gina to zapytam jak liczyć chociaż badał mnie nie będzie.

reklama
WITAM :-)

Ja tez chciałabym dołączyć :-):-):-)
Termin mam na pazdziernik, dokładnie na 3 pazdziernika OM miałam 26 grudnia, widziałam że juz któraś z Wam też taki termin ma.

My wczoraj byliśmy na wizycie i na USG widzieliśmy naszego skarba i słyszelismy juz bicie serdunia .

Mam juz jednego syncia, Antosia.
Buziaki, lecę Was podczytać.

ewelw hihi mamy podobny termin bo wg wyliczen tez mam 1 pazdz. tylko ze ja nei maialm regularnych dlugosci cyklu wiec to jeszcze sie moze zmienic jak gin wybada co i jak;-)

Muminka mi narazie mdlosci nei dokuczaja, ale dobrzez e masz zawsze cos pod reka oby pomagalo;-) a ryz z truskawkami moze jutro zjesz ?:-D

dawidowe ja tez ciagle zmeczona jestem i moglabym nic nei robic :sorry2: a placzliwa jestes przez homrnoy moze pozniej to sie unormuje ;-)

pszczylaszczka ja ogladalam program na discovery "ciaza z zaskoczenia" i tez mi sie chcialo plakac :sorry2:

Witam nowe osobki na watku:-)

Ren witam ;-)

Oj a jaka ja płaczliwa jestem i nerwowa, do tego jeszcze sie przeziebiłam i kaszle jak gruzlik, marwtię się tym bardzo a tu jeszcze nic nie mozna wziąść, tylko domowe sposoby pozostały, także kuruje się.

Ja mdłości miewam także apetytu nie mam mogłabym jeść tylko owocki ;-)

Dużo już naskrobałyście chyba nie dam rady doczytać, ale postaram się wdrożyć. ;-)

Czesc nowe mamusie :)
Ren- ja to naprawde mam niezly ubaw z siebie. wlasnie szlam po sol do sklep- juz tak nie chce wykorzystywac tatuska, zeby mu nie obrzydlo jak bedzie potrzbny:)
no wiec wychodzac zrobilam kroki jak w 9 miesiacu i usmialismy sie ze ja to bym juz bardzo chciala tak chodzic. mam mega nastroj!!!

Madzia nie martw sie przeziebieniem - ja tez mam, ale nie wychodzic, isc do lekarza zeby osluchal, wapno, witaminy C- ja pije sok pomarancza z bananem

nie ma cos sie trapic
dzis na obiad poledwiczka z kurkami- a grzyby mozna??? a juz sie nie przejmuje chyba..i OGORKOWA :-):-) i mizeria.
buziaczki dla was. juz czuje uzaleznienie sie od forum

ulisia a juz chcialam pisac ze dzis cie niespotkamy z powodu mezusia :-D Aktualizuj na spokojnie jutro!
pszczylaszczka
ubawilas mnie z tym chodzeniem jak 9miesieczna :-D:-D:-D Ja chyba tez sie uzaleznlam bo dzis cala noc snilo mi sie ze na posty odpisuje :szok::baffled: Strasznie! Ale ogolnie to dzisiaj takie sny mialam ze ocho!!!! Np ze z psiapsiula z czasow dziecinstwa na biwaku bylam i sie nago kompalysmy niezwracajac uwagi na to ze pelno ludzi bylo ;-)
Malgoss witam ogromni!!! Jasne ze mozesz dolaczc! Ulisia zaktualizuje liste i wszystkie noowe mamusie sie tam znajduja! Juz kilka z nas ma termin na 10 10 10 :-D Fajnie bedzie jak wam sie uda tak urodzic bo taka date sie niezapomina. jak to beda dziewczynki to przynajmiej moga byc pewne ze ich mezowie o ch urodzinach niezapomna :-D
ryba30 i ciebie witam ogromnie!!! Koniecznie napisz jak bylo u Gina i podaj termin porodu. Zobaczymy z ktora z nas bedziesz rodzic :tak:
Madziula82 szczesciara z Ciebie ze juz nietylko widzialas dzidzie ale i jego bicie serduszka!!! Jak masz fotke koniecznie musisz wkleic do naszej galeri! No z tym czytaniem to cieszko bedzie :-D Staramy sie zrobic kilka watkow by sie niepogubic :-D

Ja bylam w piekarni bo mi ten ryz z truskawkami po glowie chodzil no i se ciasto z truskawkami kupilam :-) Pyyyyyyycha!
Siora mi swoje dzieciaczki przyprowadzila bo na kregle pojechali. No ale do ogrodka ich wyslalam wiec mam spokoj!
Jak dzis bylam w piekarni postanowilam zajsc do pracy by pochwalic sie brzuszkiem.No tak niemusze ale szefowa to jak moja mama wiec raczej powinnam.Oczywiscie oboje z mezem byli szczesliwi i zaczal sie temat rodzenstwa.Ha ha ha ale sie rozgadalismy. Artur jak wrocilam sie pytal czy ja do Polski do piekarni pojechalam bo zachcianke mialam :-D
Dobra uciekam bo obiadek juz pachnie i ide podejrzec mezusia czy pozwoli mi cos poprobowac :happy2:

Serwus Mamuśki!
ulisiu wszystko ok? To tylko nadrabianie czasu z M. czy źle się czujesz? Nie myśl o liście - przeciez nie ucieknie ;-) Czekam na wieści :-)
Muminka u nas po porodzie serwują ligninę i chodzenie z tym to jakby książkę telefoniczną sobie między nogi wrazić...
Ale narobiłaś smaka tymi truskawkami! Jutro coś będę kombinować ;-)
wiem o czym mowisz:) jadlam dzisiaj sniadanie i leciala:" maja w ogrodzie."- dla nie wiedzacych - nie emocjonalny program ogrodniczy;) i tak byla scenka jak tato lepi z synem balwana i komentaz,ze male dzieci nie widzialy przez kilka lat takiej ziemi.
I ja pomyslalam, O nasz maly tez bedzie lepil balwana z tata i ..sie rozplakalam:))))))))
o matko!! a wydaje mi sie ze jestem normalna:baffled:
A ja oglądałam wcozraj program, kobieta rodziła, podali jej dziecko na pierś i ja w ryk :szok: Więc w podobnym klimacie ;-)

Ale rozmawiajmy moze o tym na watku o bolaczkach bo pozniej sie nieznajdziemy na watku glownym:-D:-D:-D tyle bedzie postow :-D
Popieram, po to wątek stworzyłam. Będzie jaśniej i bardziej przejrzyście.

Witam nowe Dziewczyny! Zdrowej i spokojnej ciąży :-)
Do później ;-)

reklama
hej hej oktoberki 2010 ;-);-);-)

Ja się trochę zdrzemnęłam, na szczescie mezuś jest i zajął się synciem, ugotował pyszną grochóweczkę ;-)
tylko jeszcze bałaganu nie opanował, a teraz zapowiadaja zabawę z synkiem :-D

pszczylaszczka uśmiałam się z tej kobiety w 9 miesiącu ciąży hihi, ale wiesz że ja tez się na tym łapie :tak: chyba marzy mi się już brzusio :-D:-D
no ja ztym przeziebieniem już wymiękam, nie daję rady węchu to wogóle nie mam, nic nie czuje...ale z drugiej strony to się zastanawiam i myśle sobie że może lepiej, bo tak to zaraz by mnie myliło, pamiętam że w poprzedniej ciąży miałam bardzo wyczulony węch !

Muminka no ja byłam wczoraj na USG ale prywatnie, wogóle ja mieszkam w UK i tu dopiero mi ustalili USG na 12 tydzień ciaży na 22 marca :baffled:
pamietam że w poprzedniej ciazy miałam wczesniej...
dlatego wybraliśmy się prywatnie,
A ty kochana w Dortmund mieszkasz, na kiedy Ci ustalili USG?

ulisia, własnie my chyba jesteśmy w tym samym czsie ciąż, termin masz może na 3 pażdziernika?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry