reklama

Październikowe Mamy 2010

Dorisday Dziękuję bardzo za życzenia:-).
smoniq i onesmile trzymam kciuki za usg.

Co do ubrań, to mam 2 pary spodni, w których czuję się najlepiej. Jedne są lniane ciążowe, a drugie bardziej sportowe czarne. Na upały mam ze 3 spódnice, w tym jedna długa,którą bardzo lubię. Myślę,że większych problemów z ubraniami nie będę miała. Poprzesuwam tylko guziki w rybaczkach i będzie jak znalazł;-). Co do bluzek, to, jak zauważyły dziewczyny, tuniki spełniają swoje zadanie w każdym momencie:-D.
Co do cery, to problemów nie miałam w ogóle. :happy2:. Tylko włosy nie chcą się układać....

reklama
Czesc dziewczynki :)
DAGISU Szczescia i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :) .Czekamy na relacje z tego cudownego dnia :)
Ida nic sie nie martw o finanse zobaczysz ,ze wszystko sie pouklada.My mielismy kiedys bardzo duzo pieniedzy i dobrze nam sie wiodlo .Potem kilka nietrafnych decyzji i nic nie mamy :( ,ja zarabiam bardzo malo moj M 2 razy tyle ,ale teraz u niego z praca nie za bardzo ,rodzice tez zbyt wiele nie maja :( .Ale mysle pozytywnie i mam nadzieje ,ze sie pouklada. Na szczescie o wyprawke juz sie nie martwie ,bo dostalismy od przyjaciolki piekne nowe rzeczy i czekaja tylko na nasza dziewczynke :). A tak to napewno bede dostawac na biezaca od rodzinki i mojej psispsiolki ,bo na szczescie duzo malych dzieciaczkow wokół.
KG nieszczesne kg jak do tej pory sie cieszylam ,ze ich malo tak teraz wystrzelilam :( i wygladam coraz gorzej i z cera nie bardzo :( i zaparcia sie pojawily i faktycznie chyba tez witaminy bede brala co 2 dzien ,bo wyniki mialam super ,ale niby mowila ,zebym brala. I do tego ta pogoda ,upaly sie zaczely i dodtakowo puchne ,bo u mnie z krazeniem nie bardzo :( buuuuuuuuuuuu.
Dziewczynki czekam na relacje z USG :).
My idziemy w czwartek na genetyczne i niewiem czy isc na zwykłe genetyczne czy na 4d . Co o tym myslicie?
Milego dnia

My idziemy w czwartek na genetyczne i niewiem czy isc na zwykłe genetyczne czy na 4d . Co o tym myslicie?
Milego dnia

No cóż , to zależy w czym masz wątpliwości. Czy chodzi o cenę ? Z tego co tu niektóre z nas pisały , takie badanie 4d w niektórych miastach jest bardzo drogie. Ja akurat wybieram sie na usg genetyczne w 4d , bo w mojej klinice nie jest to takie drogie (170zł), a uważam to za super pomysł i fajną pamiątkę (film na płytce).

Dorisday dziękuje :). Czyli pewnie bedę miała też genetyczne w 4d . A myślałam ,że to cos innego .A u nas kosztuje 250 zł ,ale takie ceny to normalne w Kraku.
I mam jeszcze jedno pytanko do Mam na L4 bo ja w tym miesiącu Zus powinien mi pieniążki przelać i zastanawiam się czy oni mają wszystkie dane i informacje od pracowdawcy? czy ja muszę się tam zgłaszać i coś zanosić ? Z góry za info dziękuje i pozdrawiam wszystkich

Ja dopiero skończyłam sprzątać i w nagrodę jemy z Frankiem lody. Po południu ciąg dalszy wielkich porządków - robimy miejsce bo jutro koleżanka zwozi część wyprawki po swoim maluchu i pasuje gdzieś to mądrze upchać. Jem te lody i mam wyrzuty jak czytam o kilogramach...ja też ze swoją wagą nie czuję się dobrze, chociaż wszyscy mi mówią że ładnie wyglądam. Najlepiej czuję się w domu w krótkich spodenkach na troczki i w luźnej koszulce, a jak mam już gdzieś wyjść i ubrać się jak "do ludzi" to dylematy niemałe a teraz jak zrobiło się tak gorąco to w ogóle klęska. Chciałabym, żeby ten czas szybciej leciał i żeby był już sierpień to by było z górki :)

U mnie z ubraniami na dół też kiepsko, bo na górę musiałam kupić kilka tunik (nie miałam ani jednej, bo wcześniej nosiłam raczej krótkie i dopasowane bluzeczki). Najlepiej czuję się w spodniach, a że ciążowe mam tylko 1 i to jeansowe, wiec za gorąco na teraz. Wczoraj zrobiłam wielkie przymierzanie i jeszcze jedne spodnie w miarę cienkie na mnie pasują i może z 3 spódnice, bo są na gumkach. W spodenki też jeszcze wejdę, bo są niskie. Ciekawe co to będzie potem. Oby lato nie było upalne. Chciałam się trochę opalić, ale słonko mnie nie lubi i jak byłam blada tak jestem nadal.

Dziewczyny dajcie znać jak tam po wizytach.

reklama
Hej dziewczyny ja termin mam na 31.10.2010:)
spodziewam się bliźniąt-dwóch chłopczyków.na razie czuje sie dobrze.zalogowałam sie na październik zgodnie z terminem, choc zdaje sobie sprawe ze w przypadku bliźniąt koniec wrzesnia ,poczatek października jest bardziej prawdobodobny-licze sie z tym.oczywiscie chcialabym, aby maluszki były w brzuszku jak najdłuzej-dla nich kazdy tydzien jest bezcenny w brzuszku u mamusi:)
Pozdrawiam wszystkie mamusie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry