reklama

Październikowe Mamy 2010

a co ja mam powiedziec jak ja tu mam praktycznie ciagle 40 stopni i w nocy spac nie moge. Niestety tesciowa nie ma klimatyzacji i musze jeszcze jeden tydzien wytrzymac. Wczoraj wybrałam sie do ZOO z długich jeansach i tak sobie odparzyłam nogi ze po powrocie wyłam z bólu i maz latał po masci. Naszczescie wszystko wrociło do normy. Z bluzkami nie mam problemu gorzej z gołem. Naszczescie mam kilka spodnic ale jeansy jeden któe ciagle piore i dwie pary spodni dresowych ale w nich raczej nie wyjde poza dom. No coz tylko 4 miesiace. Przynajmniej nasze dzieci nie bede sie tak meczyc w skwary.

reklama
Dzieki dziewczyny:-)! Mam nadzieje, ze Wasze kciuki pomoga, bo jestem okrooopnie zestresowana, do tego od rana kociol w pracy a w ogole mialam strasznie meczace sny i w ogole nie wiem jak te poltorej godziny do usg jeszcze wytrzymam!!!Tak sie boje, ze az dostalam zaparcia :-(

Z gory dzieki za wsparcie a Tobie smoniq przesylam milion pozytywnych wibracji!!!

dawidowe - a jak tam w Egipcie? humor dopisuje?

lolisza - ja mam nadzieje, tez sobie dzis zasluzymy na lody :-) wieczorem.

Justella witaj i gratuluję dwóch chłopaków. Tatuś pewnie dumny jak paw :)

Dawidowe współczuję upałów. Ja tam wolę ciepełko, a jak jest bardzo gorąco to całymi dniami potrafię siedzieć w domu, a dopiero wieczorem wychodzę.

Onesmile 1.5 godz jeszcze wytrzymasz. Szybko czas minie jak się czymś zajmiesz.

Ja dziś po przeglądzie podwozia, wszystko ok, macica wskazuje na 20 tydz, przytyłam jakieś 4-5 kg (nago i na czczo ważę 66,8kg ;-), startowałam z waga 62-63 kg przy wzroście 167 cm), a miałam w tym roku schudnąć (nawet chodzilam 4 m-ce na fitness) i kupić sobie piękne bikini w marynarskie paski, a tu Okruszek się zdarzył i waga idzie w druga stronę;-).

Ciśnienie mnie dziś zaskoczyło, czuję się super, a tu 100/50... i mam nie chodzić do marketów i kościoła, bo mogę zemdleć i jak ja mam teraz kupować pieluchy w promocji?! ;-)

Jutro USG połówkowe, już nie mogę się doczekać!!! Zwłaszcza, że idę ze sprawcą ;-).

Kupiłam sobie dziś parę ciuchów na ciążę, ale szczerze to nowe są strasznie drogie i nawet nie wiem jak jeszcze przytyję, więc na razie kupuję spódnice na lato o numer większe i do nich dorosnę. Oj teraz to dopiero nie mam się w co ubrać ;-).

7-raczki z 26.10 jak u was połówkowe? Ja mam jutro- trzymajcie kciuki, a ja trzymam za was i oczywiście za wszystkie inne brzuchatki też!!!

Hej kochane:)))

JA juz po wielgachne dzieki za trzymanie kciukasow!!!!!!
Wszystko w porzadku dzidzia obmierzona i wyogladana i wszystko w porzadku Boze teraz wiem jaka to ulga byc juz po, kamien z serca mi spadl tak sie niepokoilam tym USG. Ponoc bedzie dziewczynka:))) Moja Iga Maya:))))))))
Z tej radosci kupilam pierwszy rozowy ciuszek dla mojej coreczki:))
Ach, dziewczynki z UK poprosilam o badanie hmmmmmm na dole i o dziwo pani dorktor mi je zafundowala wszystko ok.
Kahaaa, onesmile teraz czekam na wiesci od was i nadal trzymam kciukasy!!!!

Witaj Justella gratuluje blizniaczkow:))) Jestes nasza pierwsza podwojna mamusia mam nadzieje ze sie u nas zadomowisz i pisz , pisz duzo!!!

Dawidowe- no to poszalalas z wycieczka do zoo, ale dobrze ze juz po wszystkim, wiesz troszke slonka tutaj tez by sie przydalo, u mnie przed chwila potezna ulewa a teraz mokro i slonko wyszlo- ciekawe na jak dlugo...

Onesmile- czekam na wiesci!!

Justella- witaj, a tak sie zastanawialam ze nie mamy zadnej podwojnej mamusi:-)pisz jak najwiecej!!

Ja wczoraj upolowalam sobie spodnie na allegro, mam nadzieje ze beda dobre, a teraz prowadze polowanie na jakies sukienki, rybaczki, czy cos w tym stylu, najlepiej do konca ciazy:-)

Emilab wielkie dzięki za info.
Justella gratuluję bliźniaków i życzę zdrówka :) i pisz dużo :)
Malutka80 ja też w czwartek ide na usg i też będzie 22 tydzień :) i jakoś się stresować zaczęłam ....
Dawidowe współczuję tych upałów ...
Smoniq fajnie ,ze wszystko ok :)
Onesmile jak juz wrócisz napisz co tam u Ciebie

Dziewczyny ja się chyba nabawiłam zapalenia pęcherza :( i mam w zapasie furaginę i się zastanawiam czy mogę ją wziąść ,bo lekarz dopiero w czwartek ,a ja nie wytrzymam.Sikać chce mi się co 5 minut a jak idę to nic nie siusiam i do tego jeszcze troszkę mnie piecze :( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i co tu robić ...
Pozdrawiam

Emilab wielkie dzięki za info.
Justella gratuluję bliźniaków i życzę zdrówka :) i pisz dużo :)
Malutka80 ja też w czwartek ide na usg i też będzie 22 tydzień :) i jakoś się stresować zaczęłam ....
Dawidowe współczuję tych upałów ...
Smoniq fajnie ,ze wszystko ok :)
Onesmile jak juz wrócisz napisz co tam u Ciebie

Dziewczyny ja się chyba nabawiłam zapalenia pęcherza :( i mam w zapasie furaginę i się zastanawiam czy mogę ją wziąść ,bo lekarz dopiero w czwartek ,a ja nie wytrzymam.Sikać chce mi się co 5 minut a jak idę to nic nie siusiam i do tego jeszcze troszkę mnie piecze :( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i co tu robić ...
Pozdrawiam

Na pewno bezpiecznie mozesz jesc Urospet, ja mam co chwile cos z pecherzem, zwlaszcza w ciazy i zawsze nosze przy sobie wlasnie te etabletki, dodatkowo myje sie lakacydem i jak na razie odpukac jest okej

reklama
Justella gratuluję bliźniaków to pierwsze u nas w październikowych :)

smoniq, agrafa gratuluję udanych wizyt!

onesmile trzymam kciuki, ale na pewno jest okej.

Poza tym u mnie sesja, sesja i jeszcze raz sesja. Mnóstwo zaliczeń, egzaminów, bieganiny. Powoli nie wyrabiam. Trzymajcie kciuki żeby szybko i sprawnie mi ta sesja poszła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry