reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ELWIRKA, strasznie Ci wspolczuje tych nocek. Faktycznie, obawiam sie, ze albo padniesz albo sie choroby jakiejs nabawisz :no: Szkoda, ze maz tyle pracuje, bo naprawde musisz sie wyspac choc jedna noc. Moze tesciowa albo mama albo ktos by mogl pomoc? Sily zycze duzo.

A ja zaraz sie klade (dzisiaj nie czekam na happybeti :laugh2:), bo Adas kaszle przez sen dzisiaj o wiele bardziej i sie obawiam, ze nocka moze byc nieciekawa w koncu. Ajajaj, nie cierpie tego przejscia na chlodna pogode, zawsze cos sie przyplacze.
Wszystkim innym chorowitkom tez zycze zdrowka.

No a poza tym to tak siedze i se w brode pluje, ze cos w ogole sie odezwalam, nie wiadomo z czym. Poruszenie wywolalam (nie zdawalam sobie sprawy, Margerrita :happy:) i calkiem niepotrzebnie. Co ja sie tu bede wypowiadac, zwlaszcza ze mnie nie bylo tyle czasu. Pewnie nadinterpretuje. Najlepszym dowodem, ze wszyscy zaskoczeni...

Ja dzisiaj spedzilam dzien w towarzystwie rozsadzajacego bolu glowy. Po poludniu to juz nieznosny sie zrobil, zalewaly mnie jakies fale goraca, juz sobie pomyslalam, ze i mnie cos bierze... Ale przyszlam do domu i sie zaraz winowajca znalazl - przyszla @ dzisiaj znienacka :crazy: Co to w ogole za objawy takie...? Ale przynajmniej juz okropnych boli nie miewam, nie ma co narzekac.

Jeszcze cos mnie rozbroilo po powrocie do domu: wchodze a tatus w kibelku, maly w lozeczku sie bawi. Jak mnie zobaczyl to zaraz na rowne nogi i podskakuje... W BUTACH!!!! :wściekła/y: Czy tylko moj malz taki bezmyslny czy to moze ja za duzo od chlopa wymagam... Alez go zbesztalam. To ja piore, sprzatam, dezynfekuje, zeby sie chorobsko nie roznosilo a ten mi takie.... :no:

No nic, ide troche pospac. Milego dnia.
Odpoczywaj, Elwirka, kiedy mozesz.

Elwirka odpoczywaj jak tylko będzie możliwość, współczuję :-(
Elizabennet mój mąż też miewa takie "akcje" ;-)
Onesmile, Loliszka najlepsze życzenia dla Waszych synków!
Niech Pawełek i Franuś rosną w zdrowiu i szczęściu :-) I przynoszą Wam dużo radości :-)

Happybeti chyba zaspała :-P
Kania zdrówka!!

Ostatnia edycja:
:tak:zaspałam:tak:
Amelka nocy wstała z zamiarem zabawy:no:.Czy wszystko tą e- drogą się przenosi na pozostałe dzieciaczki????:crazy:
Lece nadrabiać:tak:

Przeczytałam,ale nic w łepetynie nie zostało...:zawstydzona/y::-(
To tylko złożę życzenia roczniakom
Frankowi i Pawciowi

i ich Mamom
Loliszy i Onesmile
wszystkiego najnajnaj z okazji roczku
:-):-):tak:

A wiecie co?Dziś też urodziny ma mój Tomir:tak:- też październikowy "dzieciaczek":-D.I to też był wtorek wtedy:tak:...eeech,wspominki...:sorry:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

Onesmile, Lolisza wszystkiego naj naj najlepszego dla Pawełka i Frania z okazji ukończenia 1 roczku !!!

Wow Doris rozwaliłaś mnie długością posta !!! Cieszę się że imprezka roczkowa się udała, że wszyscy zadowoleni. A najważniejsze jest to że Dorian jest zdrowy !!!
Roxannka jak Wasze samopoczucie dzisiaj? U mnie mąż na zwolnieniu do piątku więc mogę pracować, tzn. przynajmniej się staram.
Ika216 też bym chciała, żeby doba była dłuższa...
Rysia ogarnęłaś bałagan??? ooo na jaki film się wybierasz???
Ida zdróweczka życzę, a jak nocka???
Natolin to Mała_mi już miała nie opiekować się tym chłopcem? hmmm szkoda, że jej nie ma ale dzięki za wieści !!!
Kroma zdrówka życzę !!!
Dziulka ile ja bym dała za te 24 stopnie...super, że Leane się tak pięknie rozgadała :-)
Elizabennett oj to mąż rzeczywiście niepowazny, mój też potrafi takie rzeczy wyprawiać a ja czasami nie mam sił się...zdróweczka dla Adasia !!!współczuję @...
Sarisa, zeby się bardziej nie dołować linku nie otworzyłam.
Elwirka współczuję tych nocek, moze poproś mamę zeby w ciągu dnia się zajęła Oliwią a Ty odeśpisz?
Happy to dobrze, ze zaspałaś :-) ale nocnych harcy nie zazdroszczę i wszystkiego Najlepszego dla Tomira.
Makuc mam nadzieję, że wena powróciła !!!
Emiliab a Ty gdzie się podziewasz?

A u mnie tak sobie Mamusie, rozkłada mnie na cząsteczki pierwsze....
Oliwia wczoraj wypociła się popołudniu porządnie i temp. się już nie pojawiła, ale ból zębów wychodzących nadal tragiczny... Mąż też chyba jakby lepiej się czuje i zajmuje się córcią bo ja muszę pracować więc zmykam na razie, miłego dzionka. Jestem z Wami na bieżąco :-)

Ostatnia edycja:
hej

lolisza i onesmile Wszystkiego Najlepszego z okazji ukończenia pierwszego roczku Waszych szkrabków: Frankowi i Pawełkowi.

Jezeli któraś z Was dostała dzis rano pustego smsa ode mnie to przepraszam , ale Dorian porwał mi telefon i wysłał sobie do wielu eska. :tak:

Lolisza, Ones Wszystkiego naj dla Frania i Paffcia

HappyBetti STO LAT dla TOMIRA

edit: Dorisku do mnie Dodek nic nie wysłał :-(

aaaaaa i wiecie co nie lubię tego nowego kreatrora jak on wolno działa ..............wrrrrrr

edit2 -
zeby nie było posta pod postem;-)

lecę teraz na mieszkanie, bo małż dzwonił już po mnie więc chwile relaksu się skończyły ;-)

Ostatnia edycja:
Happybeti dzięki, ale chyba pójdę spać jednak, później obejrzę w necie, daj znać czy było warte uwagi, mnie powinni tam zaprosić... To im opowiem po roku z tym samym przejęciem :-(
sto lat dla Tomirka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry