happybeti, 23 piękny wiek :-) co do charakteru, to faktycznie ogromny urok osobisty mój mąż ma, ale sam sobie z niego sprawy nie zdaje, więc go nie wykorzystuje ;-) Ale nie znam osoby, która by go nie lubiła, on o to nie zabiega, jest poprostu dla wszystkich taki sam i to w nim uwielbiam, siła spokoju i równowagi, w przeciwieństwie do mnie
rysia, gratuluje sukcesu wychowawczego dzisiejszej nocy

no i tysięcznego posta :-)
efa, jeszcze raz zdrówka życze, no i chociaż tyle dobrze, że Olusia nie dopadł ten wirus. A ty się kuruj kochana :*
makuc, ciesze się ogromnie, że taka przemiana w twoim lubym zaszła :-) ale ciii żeby mu się nie odwidziało ;-)
mała mi, super, że pisze :-) też mam nadzieje, że wkońcu wrócisz do nas na dobre

Powodzenia w szkole i w opiece nad dzieciaczkami!
monimoni, :-(
eliza, chyba nadal nie napisałaś o co z tymi "standardami" na bb chodzi
miniu, pozwolisz że nadal tak bede do ciebie pisała bo jakoś się przyzwyczaiłam

no i krócej jest

widze, że obaj nasi synkowie mają to cholerne zapalenie ucha, u nas w dodatku jest obustronne :-( narazie bronimy się przed antybiotykiem, a co u was zalecili ? też macie taką wysoką gorączke ?
Patryk właśnie zalicza drugą drzemke, ale nie dziwne skoro pierwszą miał już o 8. Wogóle teraz więcej śpi, wymęczyła go ta wysoka temperatura :-( Ale musze wam powiedzieć, że mimo choroby to i tak jest cudowny ten mój synek, dużo się cieszy uśmiecha i bawi, no i przytula się ciagle :-) Słodziak mój malutki :-)