reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Jeżeli chodzi o moda to i od razu nasza NAT przyszła :laugh2: i powiem Wam, że MONI ma rację. Jeżeli nie ma czasu to lepiej "przekazać paleczkę" komuś innemu a samemu i tak się udzielać... bo niby nam moderator nie jest niezbędny do przetrwania (w sensie aktywny moderator) ale czasami są takie sytuacje, że trzeba działać i już :happy: poza tym NAT do sprawiedliwych należy, więc ja jej kandydaturę mogę rękami, nogami i czymtam jeszcze poprzeć.
HAPPY jakie naleśniczki robisz Amelce? ja ostatnio Alutce dawałam to pluła, więc tak mi się skojarzyło, że może coś nie tak zrobiłam :zawstydzona/y: i o tej rybie chyba nie napisałaś. A jak napisałaś to napisz ponownie proszę. Jaką jej rybkę w ramach dorybiania dajesz?

Makuc- naleśniczki najzwyklejsze w świecie.Czasem robie jej z dżemem,dziś dostała z jogurtem (on taki gęsty jak twarożek jest).Za dużo to też nie zje.Ja zwijam naleśnik,kroję na dwie części i sam sobie z nim jakos tam radzi.ale jej posmakowały od poczatku.Ale ile w brzuszku,a ile na podłodze laduje,to druga sprawa:sorry:.A dawałaś jej tak "do rączki"?A moze spróbuj na "słono",z Kiri np.?
Ryby to zwykła wędzona makrela (bo tłusta jest,więc powinna miec sporo tych kwasów omega chyba...tak mi się wydaje...),łosoś (świeży,krótko gotowany,ale to raczej na obiadek,jak robię,z warzywami),pasta ze zwykłego tuńczyka w sosie własnym z puszki.Specjalnie w Tesco "przeleciałam" różne puszki i wszystkie mają w składzie tylko rybę i sól,żadnych innych "polepszaczy".

HAPPY :* z tymi naleśnikami to chyba rzeczywiście do rączki jej dam. Bo wcześniej sama próbowalam ją nimi karmić plus na slodko były i może o to chodziło? I thx za info o rybach. Tak się właśnie ostatnio zastanawiałam czy nasze dzieci juz takie z puszki jeść mogą. Bo czasami mi pomysłów na śniadanie/ kolację brakuje a to raz na jakiś czas idealne by było.

Makuc gdzie Twój avatar?
Bardzo dziękuję za dobre słowo!
Ale dziewczyny! Gwoli wyjaśnienia - wcale się nie pcham do takich funkcji, żeby nie było. Jeszcze ogarnięcie zamkniętej - tak, ale moderator forum to wcale nie wiem czy to funkcja dla mnie

reklama
Nat,jak sama widzisz,to u nas moderator zbyt wiele do roboty nie ma:-D- jakoś to się kręci i się w tym odnajdujemy,nawet jak czesto offtopki walimy,więc chyba nie jest źle?;-)
A jeszcze miałam napisać,że sama czekałam na swojego posta nr 3333 i go przegapiłam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry