reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

IDA rozczulająco plus troche tentegowej jeszcze nooo :laugh2: a co do reszty to nie pomogę. LOLISZA by sie przydała...
NAT spokojnej nocy!
EMIŚ nie no niezły sport sobie Twój starszy syn wymyślił ;-) szkoda tylko, że i Ciebie do nauki skakania "goni". Odnośnie Franko to on po prostu ciekawy jest zależności światem kierujących, stąd te psoty. Ale oczy dookoła glowy mieć musisz, to fakt. I tak jak Cie czytam to się obawiać zaczynam co to będzie jak Aliczka pełną parą dreptać zacznie.

reklama
hejka

ja byłam cały dzień u koleżanki za miastem, dopiero usiadłam na dupsku i mam jeszcze katar

Lolisza i Onesmile zdrówka dla waszych dzieciaków z okazji roczku.

uwaga przeciąg:rofl2:
zadanie na spostrzegawczość: kto pierwszy, ten dostanie wirtualnego buziola:-p
masz zabki sztuk 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maqc, ale że w jakim sensie "na wysokich obrotach:zawstydzona/y:" pracować:confused2:mam nadzieję że w sensie rozczulajacym a nie jakimś inniejszym!!! nie chciałam zeby nagrodą w konkursie dzieciowym był typowy seksiarz więc na rozczulacza postawiłam:cool:

słuchajta, piszę tu, chociaż chyba przeniosę do innego wątka:
byłam u znajomej w aptece i gdałam o szczepionkach. dowiedziałam się ze zamiast szczepić teraz na pneumo, lepiej zaszczepić roczniaka od razu na meningokoki bo chronią też i przed pneumokokami!!! nie wiem co na to lolisza, wyrocznia nasza, ale ja gotowa jezdem tak zrobić, jeśli to prawda.
a co do mmr/priorix , to rozumiem że jak ja heksą szczepię to tego problemu nie mam czy jak? po infanrixie też takie jaja???

Leane miala i priorix i infanrix. a co i po co to ch....wiem :))

co do moderatorki to ja obstawiam NAT albo HAPPY albo MAKUC :))

ja za to dzis przed pojsciem do pracy boki zrywalam.... Leane usiadla se na podlodze lapie sie za body i gada do tego potem zap orteczki i tez nawija do spodni i skarpeteczki to samo:) ze smiechu lzy mi sie laly bo to tak komicznie wygladalo:D

dziula, u was priorix standardowo czy płaciłaś? w aptece Dbam O Zdrowie 330zł!!!!!!!!

moja już zwiedza chatę profesjonalnie (czyt. wyluka wszystko co nie powinno leżeć w zasiegu jej łapek a leży:rofl2:) - wesoło jest:-Djak znajdę czas żeby "zasejfować" teren bo może nie będę musiała za nią biegać i będę miała chwilę dla się:cool2:

IDA ja nie placilam zadnej szepionki bo mam tzw karte "vitale" i ubezpieczenie "mutuelle" ale na opakowaniu byla cena 95 euro. a druga chyba 65. asakra jakbym to miala wybulic. a co zasiegu lapek...to moja przestala sie bawic kabelkiem od laptopa, teraz go podaje i grozi se paluszkiem " no no" ze jej nie wolno. no i trenuje swje imie:)) puki co nazywa siebie " LEKA" :))))

WRÓCIŁAM:)
Witam się serdecznie
Nie wiem na jak długo ale jestem - żyję:)
Dziulka kochana przywołała mnie do porządku :)
nie wiem czy w ogóle mnie jeszcze pamiętacie:)?

Dzień dobry Wam:-)
Hello,dagisu:-).Mam nadzieję,że zostaniesz na dłużej?
Rzutka,ty też:tak:.
A moderatorem naszym na razie wciąż jest Monimoni,choć może doczytałaś,ze chce się zrzec tego zaszczytnego miana:sorry2:.
Co do propozycji Dziulki,żeby Makuc była,to też ją brałam pod uwagę,ale że pracuje,to jej "odpuściłam":-D.No,chyba,żeby czuła się na siłach- w końcu aż tak dużo pracy to przy nas nie ma:tak:.Co do mnie...ja zbyt nieogarnięta i mało się znam na komputerach,nie podołałabym technicznie chyba...I jeszcze Dziulce napiszę,bo zawsze jakoś tak tez mi to umyka,że bardzo,bardzo gratuluję Leane takich postępów w mówieniu:tak:.Super:-):***
Ida,ale Priorix jest refundowany,z tego,co Lolisza pisała,tylko nie w każdej przychodni go mają.Więc nie wiem...recepta od lekarza czy prosić,żeby sprowadzili do przychodni?
...ja też już wymiękam z moją wszędobylską eksplorerką.Ostatnio wykombinowała sobie,że jak wlezie do kosza z zabawkami,to dosięgnie książek na regale...kolejna półka do zabezpieczenia...No i coraz większy "zasięg " ma- też mnie czeka kolejne przearanżowanie stref "bezpieczeństwa od małych chciwych łapek".Zwłaszcza,ze najbardziej ostatnio fascynują ją leki i kosmetyki- rwie się do nich i ryczy.Lekomanka czy co???:szok::baffled:A tak to taki sajgon robi,że masakra...nic nie jest bezpieczne,wyrzuca z szafek wszystko,co może...mam dość tej syzyfowej pracy,bo co pochowam(nie ma mowy o układaniu:dry::baffled:),to i tak zaraz wszystko z powrotem po calym pokoju porozwlekane...jakby uwielbiała brodzić po kolana w swoich ciuszkach,pieluchach itp...choć jak czytam o Franku Emilki,to tak sobie myslę,że chyba jednak wywalanie wszystkiego lepsze,niż wkładanie czegoś do czegoś:dry:- mimo rozsypanego po całej kuchni cukru...:baffled:
A,no i pobudka była o 4.30,mimo,że padła dopiero jak się Wojewódzki zaczynał (dzięki za drobne łaski,bo choć to w spokoju obejrzałam:dry:).
To teraz czekam na Elizę(super nowy awatarek:)) ,w międzyczasie tematyczne ogarniając:tak:.I na zamknięty może wreszcie uda mi się zajrzeć...:dry:

Zuzi
Bartusiowi
i Ich Mamom

Sarisce i Malutkiej

Wszystkiego najnajnaj z okazji roczku
:-):-):-):tak:

Ostatnia edycja:
witam Was dziewczyny :-)
jak na taki kaszel, katar, idące zęby i jeszcze niejedzenie prawie niczego w ciągu dnia to moje dziecko dzisiaj super spało, niemniej o 6:20 już wstaliśmy.
współczuję mu tego przeziębienia i zastanawiam się kiedy to w końcu przejdzie :-(
Dagisu jasne, że pamiętamy :-)
Zdawaj relacje ze wszystkiego :-)
Sariska, Malutka sto lat dla Waszych dzieciaczków!!!

dzień dobry jestem
Elizabet,Kania mama by wzieła Oli ale ona jestes na etapie Matki i robi histerie jak zostaje z kimś innym także chyba się wykończę
Roxannka spóżnione życzenia dla męża
Efa zdrówka dla was
Ida gratki ząbkowe
Rysia gratki 1000 posta
Sariska wszystkiego najlepszego dla małej

Także przepraszam jak kogoś pominełam nie pamietam

reklama
Do góry