reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczornie:) dzionek w pracy taki se.

NATUS Leane nadrabia swoje niemowlece czasy, bo niektore z waszych dzieci juz spaly np 6-7h jednym ciagiem a moja sie budzila co 3h.:))) a swoja droga ona ma chyba moja krew bo jak leje i jest szaro buro to ja spie jak zabita i ona tez. tak wiec dzidziuska moja se zaspala dzisiaj:) w wielkim szoku byla ze tatus poszedl ja obudzic o 10h i taka mine walnela jakby kosmite widziala. swoja droga duzo zesmy pracy wlozyli z mezem zeby ona byla wyregulowana. jak zbliza sie 12h to Leane tylko patrzy czy idzie zarcie czy nie i oczka trze na sieste. jak kiedys 12.15 dopiero zmiksowalam papu to sie darla jakbym ja zaglodzic chciala. jedyne co to jak zeby ja bardzo wpieniaja to potrafi pare nocek z rzedu nam zafundowac ciekawych.... dokad srodek nie zacznie dzialac przeciwbolowy to masakra i placz a jak deczko lepiej sie poczuje (po mnie....) to duracel przy niej to pikus!:))

DAGISU do tablicy bo z pala przyjade!! gdzies jest???
IDA, ALICJA, nastepne -do tablicy ale to juuuuzzz!!!:)))
LADYGAB jesli nas czytasz to wracaj a przede wszystkim wycaluj Madzie z okazji roczku!!!!!!!!!!!!
MAKUC ??? gdzies jest??? dzis w robocie po niemiecku musialam gadac.... dalam se rade a niemiecki ostatni raz mialam w 3 klasie LO.normalnie nawet pozyczylam klientom 'gutten abend":)))

reklama
Witam się wieczornie:-)Własnie wróciłam do domku z drinkowania z kumpelą...oj szaleje ostatnio szaleje:-Dszkoda tylko że od takich przyjemności robie się coraz bardziej okrągła (ale to się wytnie)jak w końcu we wtorek pójdę na fitness a w piątek na siatkówke:rofl2:

Kaniu dużo a to dużo zdrówka życzę całej Twojej rodzince:-)
Happybeti jesli ten olejek działa takie cuda (tak szybkie usypianie szkraba)to ja też chyba spróbuje nawet teraz,gdy kataru i innych niegogodności u nas niet:tak:
Roxi szkoda że Patrykowi nie udało się bez antybiotyku:-(ale napewno on mu pomoże i już niebawem będzie zupełnie zdrowy:-):tak:
Kasis jedyne co mogę to przytulić Cię wirtualnie:*napewno niedługo wszystko Ci się w zyciu poukłada czego Ci życzę z całego serducha:tak:
Dorisku dziękuje:*:*:*
Natolinko a więc teraz odpowiadam na Twe pytania... przed ciążą i w czasie niej pracowałam:tak:a teraz poszukuje pracy cosik podobnej do Elizabeenett-jak coś z tego wyjdzie to się pochwale:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAMAAGUSI no ja rano z moim spanikowalam ze 10h i nie slychac jej hihotu i gadania:))) "zaspala" se a co:))))) juz ktorys raz jak leje na dworze i cisnienie spadniete jest to ona tak spi rano dlugo. mina Leane dzisiaj byla czaderska.... cos typu " skad sie wziales gosciu???" i chwila mija zanim te male neuronki sie zapala i zaczna dzialac:)))

hej kochane ja na moment bo zakuwam do szkoł na jutro. wróciłam o 18 dzisiaj z 3 dniowego wypadu w interesach pojechaliśmy z A. 2000 km ponad noce w aucie ledwo przespane jazda na zmianę, padnięta jak trup, małego z moją mamą uśpiłam, a on za godzinę pobudka i ryk straszny, dotknęłam go i już wiem co.... gorączke ma 38.5 :| Ja nie wiem co jest, to było takie zdrowe dziecko... teraz jak nas nie było to już ok super pleśniawki zaczęły złazić, zaczął jeść znów jak zwykle pięknie wesoły.. chrypka minęła... a tu masz babo placek nei wiem czemu ta gorączka.... :| kołysałam go na kolanach i nosiłam przez półtorej godziny, aż usnął biedny. Mamita moja kochana ogarnęła mi pod moją nieobecność chałupkę i poprasowała stertę któą wyprałam przed wyjazdem. niestety nei pośpię dzisiaj bo jutro do szkoły, a muszę zakuwać do odpowiedzi:| a jutro tez nocka dupna będzie bo o 3.40 pobudka i do pracy, a później do dziekana po przedłużenie składania mgr, ciągle go nie mogę złapać, i coś nei tak jest. potrzebuję więcej energiii.........:angry::no: mam nadzieję, że z moim ptyskiem ok będzie, martwię się i ledwo żyję.

kania, zdrówka dla całej waszej trójki! Oliwka też na antybiotyku czy tylko ty z mężem ? Ja na zwolnieniu do piątku ale niestety pewnie do następnego bo ten antybiotyk to od 7 do 10 dni trzeba brać :-(

rysia, faktycznie dogadzasz sobie ostatnio :-p aż zazdroszcze ;-)

ROXI tez jestem zdania ze RYSIEK sobie baluje niezle... taka to pozyje:))):-D:happy2:

RYSIEK o linie trzeba dbac: ma byc gruba i wyrazna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::rofl2: co i wyzszym czynie pozerajac pierniki w czekoladzie....:crazy:

STRIP ja to cie podziwialam i podziwiam.... babo ile ty masz sily i wytrzymalosci...na twoim miejscu chyba bym sie zalamala... a te 2000km to nie FR czasami?????? bo jak bylas gdziesik blisko mnie i nic o tym nie wiem to wrrrr....a jak tam relacje z A ??

reklama
z A ok póki co, ale szkoła na głowie, a te 2000 tym razem to nei fr ;p w dół bardziej:D wielki but;p nie ma co podziwiać, serio, kawa i dam radę, tylko, że tę szkołę bym chciała z głowy mieć już :( i martwię się dziekanem i czy mi da przedłużenie. do tego w interesach troszkę kijowy okres sięzacznie niedł€go, zawsze jest coś, ptysiek do tego rozchorowany. ale zrzędze jak stara baba;p będzie git kochabe bb zostawiam odpalone i idę druknąć notatki, młody zaczopkowany nurofenem i spi, A. w pokoju obok spi, bo jutro do pracy też leci od rana do wieczora, a jechał prawie calą noc. laski w ogóle mam pomysł na biznesa... ale to jak szkołę skończe. Dziulka dzięki za słowa wsparcia, uwielbiam to forum, bo wiem, że zawsze ktoś wysłucha tzn wyczyta ;p i wesprze. całuję i żałuję, że nie nadrabiam was:( ale brak czasu. z nowości to mam na włosach teraz ciemny blond orzechowy, zamiast platyny, na nagielskim już dwa tyg nie byłam jestem w plecy, że szok, aaa i zdrówka Dobranocce i jej Wojtuśkowi i Justysi i dla Kasis dużo cierpliwości i spokoju ducha, resztę może jutro nadgonię. kocham was buziory.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry