DZIULKA78
uzalezniona od BB
witam wieczornie
dzionek w pracy taki se.
NATUS Leane nadrabia swoje niemowlece czasy, bo niektore z waszych dzieci juz spaly np 6-7h jednym ciagiem a moja sie budzila co 3h.
)) a swoja droga ona ma chyba moja krew bo jak leje i jest szaro buro to ja spie jak zabita i ona tez. tak wiec dzidziuska moja se zaspala dzisiaj
w wielkim szoku byla ze tatus poszedl ja obudzic o 10h i taka mine walnela jakby kosmite widziala. swoja droga duzo zesmy pracy wlozyli z mezem zeby ona byla wyregulowana. jak zbliza sie 12h to Leane tylko patrzy czy idzie zarcie czy nie i oczka trze na sieste. jak kiedys 12.15 dopiero zmiksowalam papu to sie darla jakbym ja zaglodzic chciala. jedyne co to jak zeby ja bardzo wpieniaja to potrafi pare nocek z rzedu nam zafundowac ciekawych.... dokad srodek nie zacznie dzialac przeciwbolowy to masakra i placz a jak deczko lepiej sie poczuje (po mnie....) to duracel przy niej to pikus!
)
DAGISU do tablicy bo z pala przyjade!! gdzies jest???
IDA, ALICJA, nastepne -do tablicy ale to juuuuzzz!!!
))
LADYGAB jesli nas czytasz to wracaj a przede wszystkim wycaluj Madzie z okazji roczku!!!!!!!!!!!!
MAKUC ??? gdzies jest??? dzis w robocie po niemiecku musialam gadac.... dalam se rade a niemiecki ostatni raz mialam w 3 klasie LO.normalnie nawet pozyczylam klientom 'gutten abend"
))
NATUS Leane nadrabia swoje niemowlece czasy, bo niektore z waszych dzieci juz spaly np 6-7h jednym ciagiem a moja sie budzila co 3h.
DAGISU do tablicy bo z pala przyjade!! gdzies jest???
IDA, ALICJA, nastepne -do tablicy ale to juuuuzzz!!!
LADYGAB jesli nas czytasz to wracaj a przede wszystkim wycaluj Madzie z okazji roczku!!!!!!!!!!!!
MAKUC ??? gdzies jest??? dzis w robocie po niemiecku musialam gadac.... dalam se rade a niemiecki ostatni raz mialam w 3 klasie LO.normalnie nawet pozyczylam klientom 'gutten abend"
szkoda tylko że od takich przyjemności robie się coraz bardziej okrągła (ale to się wytnie)jak w końcu we wtorek pójdę na fitness a w piątek na siatkówke

mam nadzieję, że z moim ptyskiem ok będzie, martwię się i ledwo żyję.
aż zazdroszcze ;-)