Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też sie cieszę, że tak kocha zięcia:-)no ciepło bardzo, ale ja wolę i tak te ciepłe miesiące.
z moją Mamą też tak jest, że staje po stronie męża jak tylko podniosę głos na niego czy coś się czepiamale mnie to nie wnerwia i nawet się cieszę, że ona go dobrze traktuje, nie lubię postawy takich kobiet, które zawsze uważają, że ich dzieci robią wszystko najlepiej, a wszyscy wokół źle.
przede mną jeszcze pisanie pracy dyplomowej i dwóch prac zaliczeniowych... ech, jak mi się nie chce, już nawet za sprzątanie mieszkania się wzięłam, chociaż tego nie znoszę![]()
ale nie lubię kiedy muszę wysłuchiwać kazań sugerujących, że taki jak on to mógł znaleźć lepszą (nie dosłownie, ale przecież na to wychodzi)
poza tym, to, że mój ojciec w domu nawet palcem nie miał w zwyczaju kiwnąć, nie znaczy, że mój też ma być traktowany jak księciunio, z Bożej łaski
a zresztą, mój małżon wychowywał się wśród samych babek (plus ojciec), ale takich ze zdrowym nastawieniem, więc jest przyzwyczajony do wszelkich prac domowych i pomagania na wszystkich frontach
więc co sie będzie chop marnował

Doris- a jak ma sie sprawa z nazwiskiem twoim i Mikiego???nie dziwia sie ludzie, bo rozumiem ze ma po tatusiu, bo sie zastanawiam czy inne dzieci tego jakos nie wylapaly i nie ma z tego powodu jakis przykrosci