reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
makuc wszystkiego najlepszego dla Alicji!!!!:***** jak urodzinki?

dagisu wszystkiego naj naj dla Aleksa!!

dorisku
my nie mieszkamy z teściami na szczęście;))) teście opiekują się Werą jak ja jestem w pracy

natolin, Kania no właśnie nie bardzo moge sobie pozwolić na siedzenie w domu.....finansowo nie jest źle ale mało lat pracy a planujemy drugą dzidzię i już postanowione, że z drugą/-im na wychowawczy pójdę:)

elizabennet zdrówka!!!

Roxannka bidulo, oby to oparzenie szybko przestało boleć!!

Uciekam się położyć bo łeb mi pęka:((( miłego wieczorku!!

a ja was dzisiaj nie nadrobię... zaraz idę na TM.
więc egoistycznie o nas:
nikt nie zauważył, ale druga górna jedynka u nas na wylocie:-)beti, Inka dogoniła Amelkę:-D
kupiliśmy Misi nowy fotelik, bo ten w którym teraz jeździła po kuzynach to już o pomstę do nieba wołał...
w małżeństwie jakotako lepsiej odpukać!
u dzidzi cisza więc chyba znowu ojcu nie dała popalić i zasnęła. i czuję że tatuś razem z nią. idę go obudzić bo on też lubi czasem na te idiotki popatrzeć:cool2:
a jutro mykamy do Gwa, nie wiem jeszcze z Miśkiem czy byz. jak byz to poszaleję a jak z to nie bardzo...
dobra, papatki
:*

KROMA mogę się podzielić ;-)

imagesCA3I1EYC.jpg

Makuc masz więcej? Też bym z chęcią skosztowała Twojego wypieku :-)
Ida gratuluję ząbka kolejnego u Michalinki.
Roxannka kuruj rękę i wracaj do Nas :-)
Ika216 tabsa i do wyrka :-)
Mała_mi, Kroma, Emiliab porządne chłopaki Wam rosną, w domu to sprzątać Oni będą jak podrosną w Wy będziecie odpoczywać :-)
Ladygab dziewczyny to sprzątanie w naturze mają od urodzenia więc tylko się cieszyć, że pomoc na późniejsze lata będzie porządna i podwójna :-) i zmykam do łóżka bo padam...

Ostatnia edycja:
witam wieczorkowo:)))wlasnei wsuwam herbatniki w czekoladzie i pije piwo:)))

w robocie dzisiaj mialam mega wqrw ale to pod koniec, neidosc ze pol dnia na kasie bo ludzi od czorta to jeszcze z kumpela sie pozarlam. wielka " szefowa" myslala ze to ja zostawilam wor ze smieciami na srodku magazynu wczoraj wieczorem ( akurat pracowalam rano heheh)i zaczela drzec na mnie morde bez wczesniejszego zapytania czy to ja. tak mnei rozwscieczyla ze jak sie przejechalam po niej z wielkim ryjem to podbno na sklepie mnei bylo slychac. do konca dniowki lazila z podkulonym ogonem. a winna oczywiscie byla kasjerka z wczoraj.do konca dniowki mialam taka wscieklizne ze szok. co chwila tylko powtarzalam tak zeby slyszala " jak sie ciesze ze pojutrze odchodze z tego syfu!". ludzi mi tylko szkoda bo sie przyzwyczailam do klientow, a oni do mnie. coniektorzy powiedzieli ze jak ja odejde to ich noga wiecej tam nie postanie... powiedzialam coby do loynu przyjechali tu co bede pracowac:)))

Lady to smectę już takiemu maluszkowi podawać można?
smecte mozna podawac tylko najlepiej rozcienczona z mlekiem przez smoczek. i tomozna nawet maluszkowi 3 miesiecznemu.
roxanka- wracaj szybko do formy

a z tymi miotlami, mopami itp to chyba ulubione zabawki dzieci, moje tez z miotlami i mopami po domu lataja, ba nawet sobie wiadro wytargaja, a zeby bylo ciekawiej, Madziol ma faze na szczotke do kibla........chyba jej kupie nowa prywatna do zabawy, bo mnie zaraz co strafi

nie no, wjechalam pod stol...hhahaha

MAKUC super ze imprezka sie udala

DAGISU a juz mialam pisac list gonczy za toba.

KANIA tak masz racje brak slow....:) cala ja:))

IDUSIA a Misiek nie podpisala umowy z ojcem aby????

a tak w ogole to przytachalam ze sklepu dzisiaj torbe warzyw, ziemniaki 5 kg, 2 kilo pory, kilo marchwi, 1 kg cukini, seler i to wszystko dla mojego glizdusia:)))))

reklama
wlasnie moja druzyna wygrala mecz!!!!!!:)))) a poniewaz przeciwnicy to ukochana druzyna szwagra to na fb wywalilam mu takie teksty ze uuuuuuuu, jak sie spotkamy to bedziemy sie znowu tluc przy stole:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry